Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

tokia labai "correct" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenuska @ 2010 10 16, 23:51)

O man jus labai grazi nuotaka 4u.gif . Kai kuriose nuotraukose jus man panasi i R.Sciogolovaite ax.gif . Nepaisant galbut nelabai kokio charakterio,man ji labai grazi moteris. Atrodet tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile787 @ 2010 10 17, 01:14)
O man jus labai grazi nuotaka  4u.gif . Kai kuriose nuotraukose jus man panasi i R.Sciogolovaite  ax.gif . Nepaisant galbut nelabai kokio charakterio,man ji labai grazi moteris. Atrodet tikrai  thumbup.gif

na jau daug kas sake kad as i ja panasi smile.gif aciu uz komplimentus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile787 @ 2010 10 17, 00:14)
O man jus labai grazi nuotaka  4u.gif . Kai kuriose nuotraukose jus man panasi i R.Sciogolovaite  ax.gif . Nepaisant galbut nelabai kokio charakterio,man ji labai grazi moteris. Atrodet tikrai  thumbup.gif

As ta pati norejau parasyt drinks_cheers.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
O nuotaka tikrai super wub.gif viskas mano skonio mirksiukas.gif
Atsakyti
viskas super thumbup.gif . Gražu, skoninga ir kukliai prabangu bigsmile.gif . O ar galėčiau sužinoti kiek tarp tavęs ir tavo vyro metų?
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2010 10 18, 18:30)
viskas super  thumbup.gif  . Gražu, skoninga ir kukliai prabangu bigsmile.gif . O ar galėčiau sužinoti kiek tarp tavęs ir tavo vyro metų?

man 23 jam 28 smile.gif jei del zilu plauku taip tai cia genai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 18, 18:16)
As ta pati norejau parasyt  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif
O nuotaka tikrai super  wub.gif viskas mano skonio  mirksiukas.gif

aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenuska @ 2010 10 16, 23:51)

Atrodote labai stilingai ir klasiškai, na kaip iš kokio kino filmo smile.gif 4u.gif
Tik man norėtųsi kažkokio akcento ryškesnio, bet čia tik dėl to, kad aš mėgstu visokius išsišokimus biggrin.gif
Atsakyti
vat ir man...rolleyes.gif (nenuorama dūšia išlenda biggrin.gif)
Atsakyti
Keletas sviesiu spalvu sukneliu variantu...
http://gyvenimas.del...i.d?id=37673955
Atsakyti
Gal kuri zinot kur sia sukenka galeciau gauti
Atsakyti
Aš norėčiau tokios smile.gif viskas atrodo idealiai, tik kaspiną rinkčiaus ne juodą o kokį violetinį wub.gif http://www.brideshea...ilyjulaug08.jpg
Atsakyti
miela smile.gif tik kojų reikia labai lieknų smile.gif
Atsakyti