QUOTE(laguna11 @ 2011 03 01, 15:29)
sveika
na mes buvome kaune VRC savaite,siaip viskas gerai is ju puses tikrai,mes tik neisbuvom viso laiko nes mazius tiek uzsioziavo,nebejo i uzsiemimus kad grizom anksciau..vakar gavome isvadas visas,liko tas pats specifinis misrus raidos sutrikimas,siandien su psichiatru pradejome tvarkytis del grupes,kiek supratau pagal disko isvadas viska,irgi duos vidutine
Pukepuke,
o ka sako berniuko gydytoja?sunku ir pasakyti,nesinori ir gasdinti,labai kazko blogo nematau pas jus
mano zuikis apskritai tik neseniai garsus tarti pradejo,jis maziukas ciauskejo,gugavo,paskui 4 men nutilo..ir tik neseniai vel atsirado garsiukai 
Pukepuke,
Na manisksis taria garsus ivairius jau seniai, bet jokio poslinkio ner kad jis samoningai zodzius pardetu tarti apart tu ate ir aciu. O siaip mane labiausiai neramina net ne tai kad jis nekalba, bet tai kad ir nesupranta ko noriu is jo, nezino kuno daliu
Gydytojai nieko nesimato, paklause manes kas yra tik kai paparsiau antrojo siuntimo pas neurologe...Bet irgi ramino kad jis gal toks vaikas, plius dvyniai ir gal jam tiesiog dar nerupi kur jo ta nosyte...Siaip aplinkiniu reakcija i ji labai teigima, jis labai meilus ir grazus vaikas, padykes, linksmas...visiems labai patinka...Bet as zinau kad jis ne tik mielas bet ir sunkus, lauke lyg siol tik su vezimu mums pavyksta buti (isleidziu tik ten kur galma begti stacia galva ir ber pavojinga) lauke jis neklauso visai manes, bega tik, ir dar tik i ta puse i kuria nori...Ir nelabai man pavyksta jo sudominti, jis arba su sese begioja ir isdykauja, kazkur lipa, arba pats delioja zaisliukus, bet nealbai nori klausyti mano pasakojimo apie tai kur nosyte ir akyte, knygutes kartais pavartom bet ir greit jam atsibosta, ir tai tu knyguciu vartymas pas mus toks, kad jei as rodau jam, ateina sese, irgi nori, jis pradeda tada plesyt ta knygute, sese susinervuoja, as is paskos, ir knygute keliauja po velniu....