Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(ilmaroman @ 2014 06 27, 19:50)

Įdomi diskusija drinks_cheers.gif

Taigi, sutinku su Jūsų teiginiu, kad šios dvi lazerių rušys, tiksliau jų veikimas, yra panašus, bet tik tokiu atveju, jeigu lyginame su kitomis kūno plaukelių šalinimo sistemomis, tokiomis, kaip pavyzdžiui, impulsinės šviesios aparatai. Kitokiu atveju kategoriškai nesutinku, kadangi skirstymas lazerių į tam tikras rūšis (kaip kad diodinis, aleksandrito ir pan.) netenka jokios prasmės. Na, o tos rūšys yra juk ne šiaip sau, nes kiekviena jų, paprasčiausiai tariant, yra labiausiai skirta tam tikrai odos ir plaukelių spalvai, struktūrai. Diodinis lazeris neretai yra vadinamas ta tarpinė grandis (rūšis), kuri tinka nebūtinai tik šviesesniai odai ir tamsiam plaukui. Kaip pati minėjote, aleksandrito lazerio skleidžiama banga geriausiai sugeria plaukelyje esantį melaniną. Tai jo stipriausias pranašumas, sutinku. Tačiau noriu atkreipti dėmesį ir,ko gero, nesuklysiu pasakydama, kad su juodais plaukeliais, kuriuose ir yra daug melanino, puikiausiai susidoroja visi lazeriai. Tai tobulas atvejis greičiausiai visoms plaukelių šalinimo sistemoms, tame tarpe ir toms, kur gali būti ir yra naudojamos namuose. Juk turime čia ne vieną narę, kuri su tokiais plaukeliais susitvarkė tiesiog namuose, tiesa? Net turime nuotraukų su pasiektų rezultatų užfiksavimais.
Bet kodėl visa tai rašau. Problema tame, kad ilgainiui, atlikus keletą procedūrų, beveik visiems žmonėms plaukeliai, kurie dar auga, pasikeičia. Jie tampa šviesesni, retesni, silpnesni ir pan. Ir kas tada? Aleksandrito lazeris, trumpai tariant, jiems tampa ne visai veiksmingas, nes juk jis geriausiai reaguoja į plaukuose esantį melaniną, o plaukas vis šviesėja ir šviesėja. O tai toli gražu nėra kliūtis diodiniams lazeriams, įdegusi oda taip pat.
Tai kodėl gi nepasirinkus lazerio, kuris iš esmės nuo A iki Z gali pagelbėti tokioje situacijoje. Nereikia niekur blaškytis, galvoti, ar čia jau metas kažką keisti, ar dar galima palaukti ir pan. Nesakau, kad čia visiems taip tinka 100 %, nes nėra universalaus ir visiems tinkančio vieno vienintelio lazerio, kokios rūšies jis bebūtų.
Bet esminis principas ir yra toks, kitaip užsienyje jau seniai nebūtų susiformavusi praktika, kad tos įstaigos, kur pradžioje pradėjo dirbti tik su aleksandrito lazeriai, pradeda ilgainiui teikti paslaugas ir diodiniais lazeriais arba ieško dar kitų variantų.

O dabar dar labai trumpai apie tai, kodėl LightSheer Duet lazeriui pakanka tiek galingumo, kiek yra ir tikrai nereikia daugiau. Jau bandžiau tai aprašyti, bet paprasčiau jeigu parodysiu, kaip tai veikia vizualiai.
user posted image

O apie klaidinimą, tai turėjau omenyje tai, kad visiškai neturėdama jokių pagrįstų įrodymų teigiate apie kažkokius kažkokio lazerio super efektyvumus, kuriuos net sugebate išmatuoti dešimtimis. Jeigu jie būtų vienodų techninių parametrų, turiu omenyje ne tik veikimo principus, rūšį, pačias galvutes, bangos ilgius ir t.t., tai tada sutikčiau, kad galima objektyviai išmatuoti efektyvumą, bet dabar, deja, tai neįmanoma. O vadovautis vien tik skaičiais šioje situacijoje, labai gaila, bet tikrai neįmanoma, nes tai neatspindi realybės.
Tarp kitko, rašant kilo tokia gyvenimiška mintis - jeigu jums reikia pieno, kuris yra 2,5 proc. riebumo,juk neperkate grietinės, kuri yra 25 proc. riebuvo vien dėl to, kad ji riebesnė. Nors abu ir yra pieno produktai blush2.gif Svarbiausia, adekvačiai įvertinti situaciją ir pasirinkti tai, ko reikia konkrečiu atveju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chocomania: 28 birželio 2014 - 12:21
QUOTE(Chocomania @ 2014 06 28, 12:04)
QUOTE(ilmaroman @ 2014 06 27, 19:50)

Įdomi diskusija drinks_cheers.gif

pirma puolate pykti, o paskiau diskusija pradeda patikti g.gif as labai vertinu protingas diskusijas, o kai taip del neaisku ko iskraipote faktus, ji darosi svelniai tariant keista...
aleksandrito lazeris yra pats stipriausias, todel jis sugeba geriausiai pasalinti ir tamsius, ir sviesius plaukelius, diodiniai lazeriai blogiau salina ir tamsius, ir sviesius, nes jo spinduli blogiau sugeria melaninas.
"geriausia" tai jusu logika, kad silpnesnis ir blogiau i pigmenta veikiantis lazeris panaikins sviesius plaukelius, o stipresnis to nepadarys, kaip tik stipresnis tai padarys daug geriau ir tikrai taip nera, kad ipusejus proceduras, prireiktu kito lazerio, cia ir pravercia aleksandrito stiprumas ir tai, kad jis veikia i pigmenta geriau, tad puikiai suprantate, kad ir sviesius ir plonus ir visokius kitokius plaukelius aleksandritas pasalins geriau nei diodinis.
labai noreciau paskaityti bent vienos klinikos "apie mus" puslapi, kuriame butu parasyta, kad aleksandritu bent kuri klinika nusivyle ir pakeite ji diodiniu, kaip tik, kiek teko skaityti, klinikos, kurios turi aleksandrito lazerius, visos tik dziaugiasi puikiais rezultatais ir tikrai geresnio nekeicia i prastesnius... didelesnes klinikos ir diodinius gali isigyti, kad isplestu paslaugu spektra, pvz. galetu pasiulyti pigesnes plaukeliu salinimo proceduras ir t.t.
del pieno ar grietineles, tai cia juk ir reikia pacio stipriausio lazerio, kuris sugebetu pasalinti plaukelius ilgam laikui, ir taip visiems aisku, kad silpnesnis to taip gerai padaryti nesugebes...
Atsakyti
[quote=ilmaroman,2014 06 28, 19:39]
Įdomi diskusija drinks_cheers.gif
[/quote]
[/quote]

Man atrodo pakankamai aiškiai ir išsamiai aukščiau įvardijau, kodėl šios diskusijos pradžia man nebuvo priimtina. O dabar tiesiog, kaip Jūs sakot, dalinuosi patirtimi, kurią sukaupiau lygiai taip pat kaip ir Jūs domėdamasi apie šį kūno plaukelių šalinimo būdą.
Džiaugiuosi, kad ne taip seniai turėjau galimybę susipažinti su vienos, šioje srityje lyderiaujančios, kompanijos atstove. Ši kompanija, beje, ir garsėja savo aleksandrito lazeriais. Taigi, ta, kaip sakote, "geriausia" logika yra ne šiaip iš piršto laužta, tai yra praktika ir patirtis, kuri pati kalba už save. Tarp kitko, net šiame forume buvo apie tai kalbėta, tik galbūt ne taip plačiai ir išsamiai. Galbūt net reikėtų pasižiūrėti atidžiau, ar ne Jus ir vardinote, kas ir koks plaukas yra tinkamiausias kanditatas šio lazerio rūšiai. Yra taip ir ne kitaip, aleksandrito lazeris geriausiai veikia juodą plauką ant šviesios odos, kuris ir turi daugiausiai melanino, kurį dievina šis lazeris. Tai jeigu melanino plauke vis mažiau ir mažiau, tai akivaizdu, jog šis lazeris dažniausiai stringa procese. Smagu, kad tokį dalyką pripažįsta ir apie tai kalba gamintojai, dar smagiau, kad bando su tuo tvarkytis. Kalbėjome ne tik apie dabartinę situaciją, apžvelgėme ir ateities perspektyvas. Kiekvienos kompanijos-gamintojos tikslas ir siekis turėtų būti taip patenkinti klientą, kad įstaigos atsinaujindamos savo įrangos "parką" vėl pirktų tų pačių gamintojų įrangas, o ne keliautų pas konkurentus.
Tarp kitko, niekas nesakė, kad aleksandritą kažkas visu 100 % pakeitė diodu. O gal ir buvo tokių atvejų. Taip stipriai nesigilinau. Tiesiog lygiagrečiai naudoja abu. Pernelyg brangi technika, kad galima būtų bet kada panorėjus keisti kažkuo kitu. Turėjau omenyje tai, gaila, kad ne taip supratote.
O apie tokių dalykų viešinimą skiltyje "apie mus"..Hm, įdomiai skambėtų. Kaip tik palaikau, kuomet įstaigos tobulinasi ir ieško kaip maksimaliai suteikti geriausią rezultatą klientui. Todėl skiltyje "apie mus", tai ir akcentuočiau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chocomania: 29 birželio 2014 - 21:28
Man Aleksandritas panaikino taip pat ir šviesius plaukus, jie dingo kartu su tamsiais. Aišku priklauso dar nuo kūno srities, jei hormoninė sritis, tai ten ir Aleksandritui daugiau darbo prireikia.
Bandžiau dar Soprano, bet jis tikrai stipriai nusileido Aleksandritui (dariausi tą pačią sritį kartą su vienu, kartą su kitu ir stebėjau rezultatus po procedūros). Nors Sopranas turėtų veikti šviesius plaukus geriau, bet tikrai to nedaro, o dar ir nepaveikia tamsesnių.
Todėl drįsčiau sutikti su ilmaroman. Nežinau kaip ten su tuo LightSheer Duet lazeriu, nebandžiau, gal reiktų išbandyti teisingumo dėlei biggrin.gif Bet tamsiems plaukams ir šviesiai odai (nors mano oda vidutinio tamsumo), tai Aleksandritas laikomas geriausiu, o iš patirties sakau, kad ir šviesius jis paveikė gerai ir nestrigo darbo viduryje.
Atsakyti
Nu jo... Turbut labai nemenkai prisidejau prie sios diskusijos...Visai nieko negalvodama nuejau antrai procedurai i Adoma ir Ieva ir leptelejau kad pasiskaicius foruma tai atrodo, kad pasirinkau pati blogiausia lazeri pasaulyje smile.gif Bet jeigu visi blogiausi lazeriai padeda pasiekti tokiu rezultatu kaip kad tas kur jie naudoja tai tada liuks! Po pirmos proceduros tikrai neturiu kokio gero trecdalio plaukeliu, aisku gydytoja paaiskino kad toliau viskas tokiais tempais nevyks, nes ir plaukeliu maziau, ne taip pastebima bus ir tos augimo fazes. O plaukas mano tai juodas.
Bet ir toliau stebesi ir is esmes dziaugiuosi kad viskas taip isejo, nes cia dar daug naudingos info atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocomania @ 2014 06 29, 21:27)

tokio absurdo, ka jus cia pasakojate, jau senai neteko girdeti... esant nemazai susidurus su fizikiniais mokslais, man asmeniskai susidaro ispudis, kaip primityvios nuomones, neturincios jokio supratimo apie lazeriu veikimo principus pirsimas...
pykciu ir kvailais isvedziojimais persmelkti postai, tiesiog stebetina, kaip jums trukdo aleksandrito lazeris!!! varge vargeli, jusu paklausius, jau ir gamintojai ir klinikos atsisako aleksandrito lazerio, kuris jau 20 metu pasaulyje lyderiaujantis ir pripazintas geriausiu plaukeliu salinimui, tas pats yra ir Lietuvoje, kiek teko dometis pries pasirenkant paciai, diodiniai lazeriai, kuriuos naudoja ivairios klinikos, taip pat ir kiti pasirode ir iki siol esantys aparatai mazai pasitvirtino, aisku kai kam ir suveike, tuo tarpu aleksandrito lazeris tiek metu islieka pats geriausias, net turime cia pavyzdziu, kurios po tris keturis ar daugiau metus pasidare proceduras ir tuo yra patenkintos... neitikina jusu nei tai, kad aleksandritas stipriausias, nei kiti pagrindiniai kriterijai, pagal kuriuos visas pasaulis vertina ir pripazista lazerius, beje lazerio spindulys ir galingumas yra svarbiausi ir pagal tai vertinamas lazerio efektyvumas, kaip jums tai smarkiai nepatiktu...
nueikite pas gydytoja, pirma karta atejus procedurai, ji puikiai isaiskina, kaip veikia lazeris ir net smulkiai pasako, kiek lazeris milimetru patenka i oda, as jau to tiksliai nepasakysiu, bet nors jums tas irgi nepatiks, aleksandritas pasiekia pacias giliausias plaukeliu saknis, kas uztikrina, kad plaukeliai bus pasalinti ilgam... kad butu aiskiau, tamsu plaukeli paveikia dauguma lazeriu, aisku ne visi vienodai, aleksandritas, budamas stipriausias, pasalins daugiausiai plaukeliu, silpnesni lazeriai pasalins maziau, visai silpni aparatai dar maziau paveiks arba kaip cia buvo mineta prireiks zymiai daugiau proceduru, todel sioje vietoje labai svarbu aparato galingumas, kuo silpnesnis aparatas, tuo pavirsutiniskiau ir ne visus plaukelius pasalins, todel po kurio laiko plaukeliai ataugs, kas beje, gali atsitikti su lightsheer duet, paskaiciau, kad jusu lazerio isgirtoji vakuumine rankena naudojama kuno plaukeliams salinti siekia tik 12 J, tuo tarpu as ir pati galiu pasakyti, kad man gydytoja pati pirma karta aleksandritu atliko 14 J ir kas karta vis stiprina smarkiau... kodel neidedate nuorodos i foruma, kur rasoma, kad po sitokiu lightsheer duet galingumu visi plaukai po tam tikro laiko ataugs??? Bet toliau apie sviesius plaukelius, kaip yra is tikruju? stipresnis lazeris ir geriau veikiantis i pigmenta, smarkiai pastiprinus, kas aleksandritui tikrai ne kliutis, pasalins geriau uz visus lazerius sviesu plaukeli, kiek jame mazai pigmento bebutu ir tikrai nestrigs viduryje proceduru, o ka sitoje vietoje su sviesiu plaukeliu padarys silpnesni diodiniai lazeriai, kurie pasiskaitykite, apie 30 proc. prasciau veikia i pigmenta?! kaip jie pasalins plaukeli, koks cia ju pranasumas??? va jums ir atsakymas, jie sviesiu plaukeliu nepaveiks arba tai padarys daug silpniau nei aleksandritas, kadangi abu lazeriai veikia i ta pati pigmenta, kuris yra plaukelyje.
Is tiesu man jau darosi zema irodineti, kad dramblys yra didesnis uz pele, tuo labiau, kad cia jau ryskeja asmenines jusu tendencijos, kazkokiu gamintoju atstovu propagavimas ar savu problemu sprendimas, tad siulyciau jums paciai neklaidinti zmoniu, placiau pasigooglinti ir nesusipainioti savo skleidziamose pinklese.
Atsakyti
QUOTE(ilmaroman @ 2014 06 30, 20:56)


Dėkoju, kad rūpinatės mano asmeninėmis tendencijomis, bet labai gerai jaučiuosi, todėl Jums nelabai verta jaudintis lotuliukas.gif tiesą sakant labai keistas žmogus esate. Jeigu jau taip nepatinka tai, ką rašau, o rašau taip, kaip yra iš tikrųjų, tai tiesiog praleiskit mano postus. O ir šiaip nelabai stipriai gilinatės į situaciją, kiekvienu postu kartojate tą patį per tą patį, o realiai nieko naujo ir naudingo neparašote. Tarp kitko, nei vieno karto nepaminėjau, kad aleksandrito lazeris yra blogas, tiesiog kalbu apie rūšis apskritai ir apie šių rūšių privalumus ir trūkumus. Priešingai, sakyčiau Jūs pati esate labai agresyviai nusiteikusi diodinių lazerių atžvilgiu, tiksliau LightSheer Duet, tačiau labai palaikote Soprano. Labai įdomi teorija drinks_cheers.gif Bet aš ją gerbiu, nesidrapstau purvais ir tiesiog dalyvauju diskusijoje. Kuri, kaip matau, jai eina į pabaigą dėl aukščiau išvardintų priežasčių.

Tam, kad šį kartą neišsiplėsti, prašau, specialiai Jums citata iš mokslinės studijos, kur oficialiai užfiksuoti skaičiai:
"With this laser, 100% of the patients experienced temporary hair loss, while 89% of the patients had permanent hair reduction at one year follow-up. Of the 11% of patients who did not have long-term hair loss, most had blond hair. Because blond hair contains less melanin than darker hair, there is less chromophore for the laser to target, and the response is less. However, these patients experienced temporary hair loss." - ištrauka specialiai tam, kad nereikėtų Jums vargti ir ieškoti taip lengvai prieinamos informacijos :mirksiukas Taigi, 9 iš 10 tyrime dalyvavusių žmonių pasiekė puikių rezultatų. Rezultatas fantastiškas! Ar ne? smile.gif

O dėl tos Jūsų kitos teorijos, tai tiesiog įveskite į google - good candidates for Alexandrite laser, ir net neatsidariusi straipsnių ir nuorodų lengvai atsakysite į savo pačios užduotus klausimus. Nes man tai informacijos, kaip sakiau, pakanka.

Todėl nesižeminkite ir savo teorijas apie peles ir dramblius pasilaikykite sau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyanna @ 2014 06 30, 10:32)
Man Aleksandritas panaikino taip pat ir šviesius plaukus, jie dingo kartu su tamsiais. Aišku priklauso dar nuo kūno srities, jei hormoninė sritis, tai ten ir Aleksandritui daugiau darbo prireikia.
Bandžiau dar Soprano, bet jis tikrai stipriai nusileido Aleksandritui (dariausi tą pačią sritį kartą su vienu, kartą su kitu ir stebėjau rezultatus po procedūros). Nors Sopranas turėtų veikti šviesius plaukus geriau, bet tikrai to nedaro, o dar ir nepaveikia tamsesnių.
Todėl drįsčiau sutikti su ilmaroman. Nežinau kaip ten su tuo LightSheer Duet lazeriu, nebandžiau, gal reiktų išbandyti teisingumo dėlei biggrin.gif Bet tamsiems plaukams ir šviesiai odai (nors mano oda vidutinio tamsumo), tai Aleksandritas laikomas geriausiu, o iš patirties sakau, kad ir šviesius jis paveikė gerai ir nestrigo darbo viduryje.



Šiaip nemanau, kad tikslinga taip mėtytis, jeigu matote, kad kažkuris vienas Jums veikia puikiai! Nes vis tiek tokiu principu kaip viena procedūra vienu, kita procedūra kitu vargu ar Jums parodys geriausius rezultatus ir atskeis visus vieno ar kito lazerio privalumus. Ko gero, sugaišite laiką, o dar ir pinigai juk.Tikslingiausia, manau, būtų vertinti visą procesą kažkuriuo vienu lazeriu ir rezultato išlaikymą laike mirksiukas.gif O keisti reikėtų tada, jeigu sakykime matytumėte, kad kelios paskutinės procedūros, o rezultato jokio. Plaukelių vis tiek pat ir tiek pat. Todėl smagu, kad esate tinkama kandidatė aleksandrito lazeriui, nesimėtykite ir linkiu pasiekti pačių geriausių rezultatų! Juk tas plaukas, kurį paveikia lazeris ne visiems kinta vienodai, kaip pagal vadovėlį. Vieniems jis iš tiesų labai susilpnėja ir tampa labai šviesus, kitiems juk ne taip kardinaliai pasikeičia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chocomania: 30 birželio 2014 - 21:38
Merginos, noriu įsiterpti į jūsų dialogą, nes diskusija jau tampa agresyvia. Nuomones išsakėte ir įrodymus pateikėte ir visos dar neapsisprendžiusios sudarys sau objektyvią nuomonę, tad nesipykite daugiau, nes kaip bebūtų kiekviena vistiek gins savo išrinktą aparatą, nes būtent jis jai padėjo 4u.gif

QUOTE(Lyanna @ 2014 06 30, 09:32)
Man Aleksandritas panaikino taip pat ir šviesius plaukus, jie dingo kartu su tamsiais. Aišku priklauso dar nuo kūno srities, jei hormoninė sritis, tai ten ir Aleksandritui daugiau darbo prireikia.
Bandžiau dar Soprano, bet jis tikrai stipriai nusileido Aleksandritui (dariausi tą pačią sritį kartą su vienu, kartą su kitu ir stebėjau rezultatus po procedūros). Nors Sopranas turėtų veikti šviesius plaukus geriau, bet tikrai to nedaro, o dar ir nepaveikia tamsesnių.

Aleksandritas naikina šviesius plaukus? Neseniai pati rašėte, kad tai gali padaryti tik Soprano g.gif
O kodėl Soprano nusileido, kaip tai pasireiškė? Nes jei jus darėte procedūras pakaitomis su skirtingu aparatu, tai poveikį turėjote pajusti tik praėjus laikui - tai kaip jus atskirėte kuris suveikė, kuris ne g.gif
QUOTE(ilmaroman @ 2014 06 30, 19:56)
Bet toliau apie sviesius plaukelius, kaip yra is tikruju? stipresnis lazeris ir geriau veikiantis i pigmenta, smarkiai pastiprinus, kas aleksandritui tikrai ne kliutis, pasalins geriau uz visus lazerius sviesu plaukeli, kiek jame mazai pigmento bebutu ...

Įdedu šviesų plauką, kurį norėčiau pabandyti atsikratyti.
Ar tokį plauką (šlaunų srityje) paims kuris nors aparatas? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 07 01, 09:48)

Dar kartą įdedu šviesų plauką(kažkaip neįsikėlė), kurį norėčiau pabandyti atsikratyti.
Ar tokį plauką (šlaunų srityje) paims kuris nors aparatas? Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 01 liepos 2014 - 12:32
QUOTE(viktoshka @ 2014 07 01, 09:48)
Aleksandritas naikina šviesius plaukus? Neseniai pati rašėte, kad tai gali padaryti tik Soprano  g.gif
O kodėl Soprano nusileido, kaip tai pasireiškė? Nes jei jus darėte procedūras pakaitomis su skirtingu aparatu, tai poveikį turėjote pajusti tik praėjus laikui - tai kaip jus atskirėte kuris suveikė, kuris ne  g.gif

Įdedu šviesų plauką, kurį norėčiau pabandyti atsikratyti.
Ar tokį plauką (šlaunų srityje) paims kuris nors aparatas? Ačiū.


Gydytojos teigia, kad tą gali padaryti tik Soprano. Ir greičiausiai rašiau tą savo postą prieš savo išbandymą.
Man ant blauzdų buvo daug tamsių ir šviesių plaukų. Jie buvo gana stori, bet gana šviesūs. Nebeliko nei tų nei tų, todėl galiu teigti, kad Aleksandritas veikia ir šviesius plaukus. Ant rankų ir šlaunų taip pat sumažėjo šviesių plaukų. Gal ne visi jie sureagavo, bet dauguma tikrai.
Soprano ir Aleksandritą bandžiau pakaitomis kaip palaikomąsias procedūras. Kadangi veidas hormoninė sritis, tai ten, deja, maždaug kas pusę metų turiu kartoti procedūras. Ir stebėjau rezultatą pagal tai, kiek laiko turėjo praeiti iki kito kartojimo. Tai po Soprano jau maždaug po 2 mėnesių jaučiau diskomfortą ir beje, šviesaus pūkelio jis nepanaikino. Nežinau, gal reikia daugiau procedūrų tiems šviesiems, bet kadangi nelikau patenkinta rezultatu, o ir visai nesmagus jausmas kai visas veidas išteptas geliu, tai nekartojau. Su Aleksandirtu ištveriu ramiai pusę metų, iš čia šie pastebėjimai.

Dėl nuotraukos, kai visi plaukai tokie šviesūs, tai nesu tikra ar paims, nes šlaunys tai irgi hormoninė sritis. Maniškiai buvo sumaišyti su juodais, tai pradedu galvoti, kad gal jų šaknys buvo tamsesnės, o jie išlįsdavo šviesūs tik į paviršių.. Tik nžn ar tai įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 07 01, 13:30)
Dar kartą įdedu šviesų plauką(kažkaip neįsikėlė), kurį norėčiau pabandyti atsikratyti.
Ar tokį plauką (šlaunų srityje) paims kuris nors aparatas? Ačiū.



Na nuotraukoje tikrai atrodo labai šviesus, kažin ar ten to pigmento nors kiek yra, ar ten visiškai baltas baltas? g.gif O jeigu jį nuskutat, tai kaip būna iš karto, kai jis pradeda atauginėti?
Aš tai įsivaizduoju, kad geriausia tokiu atveju važiuoti į konsultaciją, pasidaryti testą (na kažkokį nedidelį plotelį) ir stebėti, kaip ir kuria linkme viskas judės toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,

prisiruošiau šalintis plaukelius nuo smakro lazeriu, nes nuo pešiojimo pradėjo dėmės rastis, įauginėti ir berti.... Esu dar jauna (30 metų) tyrė ir endokrinologas ir ginekologas ir visi sako, kad nukrypimų nėra - kosmetinė problema. Mano oda vidutinio tamsumo, o plaukeliai tamsūs daugiausiai. Tai lazeris lieka vienintelė išeitis, nes jau baigiu depresija susirgt ir žliubt vakarais pradėjau nuo situacijos beviltiškumo.

Na, bet gana čia verkšlent. Turiu kelis klausimukus toms, kurios darėsi, nes labai neramu prieš pirmąją procedūrą:
- kaip reaguoja oda?, ar būna tik paraudimas, ar šašiukai?, ką daryti, kad greičiau susinormalizuotų?;
- kas nutinka su tais plaukeliais, kurie yra darant procedūrą? - ar jie sudega ir iškrenta jau procedūros metu, ar reikia laukti kol ir jie iškris? ar laukti iškritimo reikia tik tų plaukelių, kurie užauga po procedūros?

ačiū už atsakymus!!!
Atsakyti