Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

QUOTE(inge37 @ 2010 11 16, 21:53)
o kodel neturejai su kuo matuoti? g.gif

a todėl, kad jau buvau išnaudojusi visas juosteles, o pirkti nenorėjau, nes atrodė, kad puikiai jaučiuosi...
Bet paskui paaiškėjo, kad tas puikumas buvo apgaulinga, kai gliukuotą padarė ir rado virš 14...
Tokia kvaila vasara buvo- labai karšta, nieko valgyt nenorėjau, tik daug gėriau, insulino naudojau visai minimaliai, o pasirodo, kad tada organizmas kai mažai gauna angliavandenių, pradeda juos iš kitur gaminti, kad atseit nuo mirties tave gelbėtų doh.gif . Tai va- "besikūdindama" pasidariau meškos paslaugą. Nu bet dabar kai jau žinau kas ir kaip, tokių nesąmonių nebedarau.
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 11 17, 10:14)
tai dabar Tepaluota išbandys naują priemonę, padėsiančią diabetikams - tai ir tada aju visos vartosim  4u.gif  lotuliukas.gif

Na, kažin ar pasakysiu, padeda ji ar nepadeda, čia ne toks preparatas, kad konkrečiai matytumėm rezultatus. Tiek, kad pačiai ramiau.
QUOTE(rasiux- @ 2010 11 17, 11:13)

Juostelių, jei treba, galit parašyt man – gaunu nuolat mažesne kaina nei vaistinėj, tik tiek, kad turiu imti didesnį kiekį ir vienukart per kišenę kiek skausminga. Čia Accu check Active arba Go.

O maisto medžiagas organizmas tokiu atveju ima iš riebalų, berods. Ir tokiu atveju acetono atsiranda. Geriau jau aukštesnis cukrus nei acetonas.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 17, 15:06)

O maisto medžiagas organizmas tokiu atveju ima iš riebalų, berods. Ir tokiu atveju acetono atsiranda. Geriau jau aukštesnis cukrus nei acetonas.

Nuo didelių cukrų ir riebesnio maisto acetonas taip pat atsiranda, na kai išvis nekontroliuojamas diabetas, tada ir visos bėdos doh.gif
tepaluota o juostelių OPTIMA plus negauni pigiau?
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 11 17, 13:36)
o juostelių OPTIMA  plus negauni pigiau?

Ne, Accu - check tik.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 17, 15:43)
Ne, Accu - check tik.

mmmm, gaila smile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, jos populiariausios ir, ko gero, jas paprasčiausia kaip tai "perpumpuot" unsure.gif

O dar, sakykit, mielos tetos tongue.gif, kaip jums su nuovargiu, su energija? Aš paskutiniu metu kaip lavonas verysad.gif , nors nei darbe pervargstu, nei namie persidirbu. Tiksliau, namie išvis tik savaitgaliais ir tai tik geriausiu atveju voratinklius apgraibau ar valgyt pagaminu. O jėgų nerasta verysad.gif Būna, kad išmiegu po 12 ar net 14 valandų: 19val. nulūžtu, 7 ryte atsikeliu doh.gif
Atsakyti
Pas mane energijos 0 budavo kai auksti cukrai ilga laika laikydavosi g.gif
Gal siaip nuovargis nuo visu darbu, gal organizmas reikalauja poilsio? O gal kaip meskai reikia ilgo ilgo ziemos miego hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 17, 17:28)
Kaip suprantu, jos populiariausios ir, ko gero, jas paprasčiausia kaip tai "perpumpuot"  unsure.gif

O dar, sakykit, mielos tetos  tongue.gif, kaip jums su nuovargiu, su energija? Aš paskutiniu metu kaip lavonas  verysad.gif , nors nei darbe pervargstu, nei namie persidirbu. Tiksliau, namie išvis tik savaitgaliais ir tai tik geriausiu atveju voratinklius apgraibau ar valgyt pagaminu. O jėgų nerasta  verysad.gif Būna, kad išmiegu po 12 ar net 14 valandų: 19val. nulūžtu, 7 ryte atsikeliu  doh.gif

as irgi pasyvi palikau, ir svorio prisiauginau šiek tiek doh.gif , vasarą tik atsigaunu, o rudenį ir pavasarį man sunkiausia.Energija, kaip kokia dieną, ir nežinau nuo ko čia priklauso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 17, 17:58)
Pas mane energijos 0 budavo kai auksti cukrai ilga laika laikydavosi g.gif
Gal siaip nuovargis nuo visu darbu, gal organizmas reikalauja poilsio? O gal kaip meskai reikia ilgo ilgo ziemos miego hihihi.gif

Man , kaip tik kai aukštas cukrus, mieguistumas apima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 17, 15:58)
Gal siaip nuovargis nuo visu darbu, gal organizmas reikalauja poilsio?

Gal atostogų normalių reikia unsure.gif Neturėjau to gėrio 4 metus verysad.gif
QUOTE(inge37 @ 2010 11 17, 16:44)
svorio prisiauginau šiek tiek doh.gif

Svoris pas mane kosminiu greičiu auga verysad.gif
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 17, 15:58)
O gal kaip meskai reikia ilgo ilgo ziemos miego hihihi.gif

Išvada: MEŠKA cool.gif
Atsakyti
[quote=Tepaluota,2010 11 17, 18:46]
Gal atostogų normalių reikia unsure.gif Neturėjau to gėrio 4 metus verysad.gif

Atostogos geriausia būttųsmile.gif į Egiptą pvz mirksiukas.gif

Atsakyti