Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

QUOTE(madmuazele @ 2010 11 30, 23:11)
As vos pasitempiu-turekit sazines blush2.gif Galiu tik spirguciu su baravykais padaza pazadeti mirksiukas.gif

tai kas kur, pas ką, viena su zarasa, kita vos pasitempia smile.gif kitos iš vis tyli:))))
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 11 30, 22:31)
tai kas kur, pas ką, viena su zarasa, kita vos pasitempia smile.gif kitos iš vis tyli:))))

as ir noreciau, bet jauciu jusu moteru tarpe buciau didelis 23 metu vaikas lotuliukas.gif plius dar ne tam lietuvos kampely gimus, nu zodziu, man nepasiseke, ko gero neteks buti jusu visu drauge schmoll.gif jau ir taip bandau primest protinga, bet nesigauna lotuliukas.gif

Atsakyti
[quote=jauniute,2010 11 30, 23:39]
as ir noreciau, bet jauciu jusu moteru tarpe buciau didelis 23 metu vaikas lotuliukas.gif plius dar ne tam lietuvos kampely gimus, nu zodziu, man nepasiseke, ko gero neteks buti jusu visu drauge schmoll.gif jau ir taip bandau primest protinga, bet nesigauna lotuliukas.gif
[/quoteJauniute, bet ytariu kad labai smagu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=inge37,2010 11 30, 22:44]
[quote=jauniute,2010 11 30, 23:39]
[/quoteJauniute, bet ytariu kad labai smagu butu mirksiukas.gif
[/quote]

inge, tu pradedi darytis mano geriausia drauge sitam forume wub.gif
pradejot cia apie maista ir mano rankose jau didelis karamelinis sausainis ax.gif ko gero nakti teks keltis matuot cukru doh.gif tepaluota snd lb mazai bairiu meto kazkodel, pasiilgau ju, tepaluota,skelk ka nors drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas, neturiu nuotaikos. Atrodo, mamai CD doh.gif Vakar prikimšau šokolado ir matavau cukrų kas valandą, tai dėjo aukštumosna: 9, 10,2, 11,2... Surizikavau įkalt 5vv Nvrpd, numušiau iki 9,4, paskui vėl pradėjo kilti, tai vidurnaktį dar 6vv įkaliau. Numušiau iki 6,9, o ryte atsikėlė su 6,2. Visą naktį nemiegojau, kas 2val. kėliausi matuot cukrus, o šiandien kažkaip tai reikia patekt pas endo, nes žaist su insulinu negaliu, jai II tipas. O eilės iki... doh.gif Bandysiu privačiai, matysiu, kas gausis.
Atsakyti
Atidariau naują trobą - šitoji tuoj užsidarys. Va čia.
Atsakyti
Nu šakės doh.gif Mano mamai ir prieš metus II tipo nustatė, bet jai nereikia jokių vaistų-pakanka dietos+homeopato skiriamų vaistų.
Tepaluota, visur tu spėji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 01, 10:36)
Nu šakės doh.gif  Mano mamai ir prieš metus II tipo nustatė, bet jai nereikia jokių vaistų-pakanka dietos+homeopato skiriamų vaistų.
Tepaluota, visur tu spėji thumbup.gif

Sveikos 4u.gif , ir mano mamai diabetas, jau prieš 0metų nustatė, iš pradžių bandė tabletėmis, paskuyi perėjo ant insulino, bet cukrai pas ją ne maži, nes taip visokių kitų ligų yra verysad.gif ,Tepaluota, gal jai nereikejo dar insulino leisti, nes juk vyresniems dar veikia šiek tiek kasa, o suleidus insulino, ji gali panorėti ir vėl jo, ir atsisakyti visai dirbti, na čia tik mano nuomonė smile.gif , laikykis Tepaluota juk pati esi serganti su temperatūra, pranešk kaip ten tau sekasi.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti