Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

QUOTE(rasiux- @ 2010 11 29, 21:31)
Trumpas- dėžutė violetinė be jokių kit priedų (mixe- yra dar geltona juostelė).

Turiu pletką- šiandien 18,45 monetuxe sulaukė 4130 g 55 cm mergytės.  wub.gif

Viskas įvyko sklandžiai ir gan greitai. Abi jaučiasi gerai.

kokia fantastika, didziuliai didziuliai sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
ko musu forumas toks apmires?smile.gif
nu bet ir salta lauke ax.gif
Atsakyti

Linkėjimai monetuxėm

Pasyrodo ir mergaitės gimsta. Jau kuris laikas maniau, kad tik bachuriukai soske.gif

Tepaluotoja muset šala alhogoliniam ofise biggrin.gif Nu ti žiauru, kuriam čia gale dirbi, kad dar šildymo nepajungia?
Aš ti pašildytuvą užtūpus, nes per ofiso duris vėjas pučia doh.gif Na bet kentėt galiu.
Lauke žiaurei šalta, į darbą kaip kulka moviau, kol maumenėlio neužšaldė. Ir teip nedaug razūmėlio, tą patį ledu gali paverst. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 30, 15:35)
ko musu forumas toks apmires?smile.gif

Tai varvekliais dirbam cool.gif
QUOTE(oksy @ 2010 11 30, 15:43)
muset šala alhogoliniam ofise  biggrin.gif Nu ti žiauru, kuriam čia gale dirbi, kad dar šildymo nepajungia?

Pajungė šildymą. Ale kas iš to? Aš vėl su tempa, tik dar prie to skauda gerklę, dar aplink plaučius dūrinėja kai įkvepiu. Ty parėjau iš darbo ir guliu lovoj kompą apsikabinus, ir švilpauju iš begalinio džiaugsmo user posted image Tfūūū, kad juos kur, tokius kiaules taupykles darbdavius user posted image, kad pačius susuktų. Ale zaraza zarazos nejama dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 30, 17:32)
Tai varvekliais dirbam  cool.gif

Pajungė šildymą. Ale kas iš to? Aš vėl su tempa, tik dar prie to skauda gerklę, dar aplink plaučius dūrinėja kai įkvepiu. Ty parėjau iš darbo ir guliu lovoj kompą apsikabinus, ir švilpauju iš begalinio džiaugsmo user posted image Tfūūū, kad juos kur, tokius kiaules taupykles darbdavius user posted image, kad pačius susuktų. Ale zaraza zarazos nejama  dry.gif

Kas tweisybė tai teisybė, čia apie zarazas clap_1.gif
Maniškis ar išsikoliojo su viena zaraza, atspausdinau prašymą išeit iš darbo ir kas vakara vis klausiu ar datą jau irašė doh.gif Musėt nervuojas, ir dar tas šaltis (ans ar ant lauko dirba) parein visados tempe matuoja, o cukriuks na nelabai bet virš 8 būna, o veids bordinis blink.gif
Atsakyti
[quote=Tepaluota,2010 11 30, 17:32]
Tai varvekliais dirbam cool.gif

Pajungė šildymą. Ale kas iš to? Aš vėl su tempa, tik dar prie to skauda gerklę, dar aplink plaučius dūrinėja kai įkvepiu. Ty parėjau iš darbo ir guliu lovoj kompą apsikabinus, ir švilpauju iš begalinio džiaugsmo user posted image Tfūūū, kad juos kur, tokius kiaules taupykles darbdavius user posted image, kad pačius susuktų. Ale zaraza zarazos nejama dry.gif
[ 4u.gif /quote]

nesuprantu kodel tau ta tempa taip ilgai laikosi, gal jau pats metas pas gydytoja, ka? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(oksy @ 2010 11 30, 17:40)
Kas tweisybė tai teisybė, čia apie zarazas  clap_1.gif
Maniškis ar išsikoliojo su viena zaraza, atspausdinau prašymą išeit iš darbo ir kas vakara vis klausiu ar datą jau irašė  doh.gif Musėt nervuojas, ir dar tas šaltis (ans ar ant lauko dirba) parein visados tempe matuoja, o cukriuks na nelabai bet virš 8 būna, o veids bordinis blink.gif

tai bordinis turbut nuo salcio ax.gif o as vaikstau kaip kokia alkoholike, veidas nuo salcio nerausta, tik nosis, nu bet atrodau, tai sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 30, 17:48)
tai bordinis turbut nuo salcio ax.gif  o as vaikstau kaip kokia alkoholike, veidas nuo salcio nerausta, tik nosis, nu bet atrodau, tai sakes  doh.gif

Gali būt, nu kaip hroninis ir jis man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 11 30, 16:40)
veids bordinis blink.gif

Spaudimą pasimatuokit, nuo nervukų gali būt padidėjęs. Arba pašalo.
QUOTE(jauniute @ 2010 11 30, 16:48)
nesuprantu kodel tau ta tempa taip ilgai laikosi, gal jau pats metas pas gydytoja, ka?

Nu a ko čia nesuprast? Darbe juk nešildo, pereitą savaitę atvėso orai, sušaliau ir pakilo tempa. Per savaitgalį išsigulėjau (tiksliau, išsisėdėjau prie dokų dry.gif ), sekmadienį jau kaip ir gerai buvo. O vakar vėl pasėdėjau šaltyje (lauke -14, viduj +10 geriausiu atveju) ir vėl viskas iš naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 30, 17:56)
Spaudimą pasimatuokit, nuo nervukų gali būt padidėjęs. Arba pašalo.

Nu a ko čia nesuprast? Darbe juk nešildo, pereitą savaitę atvėso orai, sušaliau ir pakilo tempa. Per savaitgalį išsigulėjau (tiksliau, išsisėdėjau prie dokų  dry.gif ), sekmadienį jau kaip ir gerai buvo. O vakar vėl pasėdėjau šaltyje (lauke -14, viduj +10 geriausiu atveju) ir vėl viskas iš naujo  doh.gif

Nu tai durnavota savijauta ale sergi ale ne, aš ar nepernešu tempės 37 ir lavonas.
Spaudimą neturim su kuo matuot, bet kadangi pas jį su juo kolkas nebuvo bėdų, ti manau nuo šalčio. Pas juos net nėr patalpos kur sušilt, ti ir parein kaip varveklis.
Tepaluotoja tu iš pietinio raj.- teip atrodo kažkada sakei g.gif
Atsakyti
Man 36.9-37.3 pati baisiausia temperatūra. Jaučiuosi prasčiau nei su 39 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 11 30, 19:07)
Nu tai durnavota savijauta ale sergi ale ne, aš ar nepernešu tempės 37 ir lavonas.
Spaudimą neturim su kuo matuot, bet kadangi pas jį su juo kolkas nebuvo bėdų, ti manau nuo šalčio. Pas juos net nėr patalpos kur sušilt, ti ir parein kaip varveklis.
Tepaluotoja tu iš pietinio raj.- teip atrodo kažkada sakei  g.gif

nea, ji sake is kaimo kazkurio smile.gif o siauliuose buna tik tris dienas:)))
Atsakyti
Tris naktis mirksiukas.gif laugh.gif
Atsakyti