Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(gluosnis @ 2011 02 28, 20:01)
Gal kas pirko cia -http://start-buying.net/ ar patikima?  ax.gif
Neramina, kad vis kiekiai nemazi 75-100 ml  net 200 ml g.gif

Juokingai šone surašyti pavadinimai - esKada, lanKome blink.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2011 02 28, 21:08)
Juokingai šone surašyti pavadinimai - esKada, lanKome  blink.gif

jau pamaciau doh.gif lotuliukas.gif aciu jiems, kad be klaidu negali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 28, 18:01)
Aha,o as is ju keistoka Climat PP gavau,lyg kvapas ir tas,bet labai greit dingsta,kazkas su tuo fragrancex netaip g.gif .Turbut laikas butu musu moderatorei patikimu parduotuviu temoje korekcija padaryt...

Nezinau del siu kvepalu, bet kiek is ten teko susidurt, tai visi originalai ir priekaistu neturiu.

O kas del siuntimo, tai berods jau nebeturi jie nemokamo siuntimo - dabar mokamas ir kaip suprantu patikimesnis. Bet... vistiek siulyciau visada apmoket paypal'u, jei tokia galimybe yra - bent pinigelius bus galima atgaut.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie e. parduotuve olialiashop.lt? g.gif Nuolaidos tokios nemazos ten, todel ir kyla itarimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2011 03 02, 15:44)
Kokie atsiliepimai apie e. parduotuve olialiashop.lt? g.gif Nuolaidos tokios nemazos ten, todel ir kyla itarimas  ax.gif

Man čia prekės kažkodėl atrodo patikimesnės nei parfumexprese (lyginu tai ką pirkau iš skirtingų el.parduotuvių).
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 03 02, 14:01)
Man čia prekės kažkodėl atrodo patikimesnės nei parfumexprese (lyginu tai ką pirkau iš skirtingų el.parduotuvių).

Man kartais atrodo, kad parfumeexpress kvepalai yra is Arabijos saliu ax.gif Kazin kaip is tikruju, ar ten originalai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2011 03 02, 14:44)
Kokie atsiliepimai apie e. parduotuve olialiashop.lt? g.gif Nuolaidos tokios nemazos ten, todel ir kyla itarimas  ax.gif

Mergaitės buvo rašiusios, kad iš ten pirktų kvepalų kvapas nekaip laikėsi 4u.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 02 kovo 2011 - 18:02
QUOTE(Birma @ 2011 03 02, 14:44)

čia buvusi amazingsales.lt, tik nauju pavadinimu. patikima. ir parfum express patikima.
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 03 02, 18:43)
Mergaitės buvo rašiusios, kad iš ten pirktų kvepalų kvapas nekaip laikėsi 4u.gif ...

Taigi ir nuo kvepalų priklauso... vieni ilgai, kiti trumpai, vieni tiesiog kvepia, kiti skleidžiasi ir dienos bėgyje kinta.... kažin ar tai rodiklis...
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2011 02 28, 16:57)
Mano atvejis visiškai toks pat - daugiau į fragrancex pusę net nebežiūrėsiu  schmoll.gif  mad.gif

Atlekiu pranešti naujieną - gavau iš fragrancex savo pirkinuką. thumbup.gif
Ilgai keliavo, bet visgi atkeliavo. Dabar įdomu, ar antrasis pirkinukas taip pat pasieks mane.
Žiūrėkit gal ir jūs sulauksit netikėtai savo pirkinukų iš fragrancex wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 03 kovo 2011 - 09:11
zuvyte26, čia kur lapkritį užsisakei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 03 03, 09:18)
zuvyte26, čia kur lapkritį užsisakei?  bigsmile.gif

Taip, berods rašė, kad išsiuntė 2010-11-12. Tai va kada sulaukiau biggrin.gif
Atsakyti