Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(zuvyte26 @ 2011 03 03, 10:10)
Atlekiu pranešti naujieną - gavau iš fragrancex savo pirkinuką.  thumbup.gif
Ilgai keliavo, bet visgi atkeliavo. Dabar įdomu, ar antrasis pirkinukas taip pat pasieks mane.
Žiūrėkit gal ir jūs sulauksit netikėtai savo pirkinukų iš fragrancex wink.gif

Ohoho..... va čia tai staigmena laugh.gif Aš jau kaip ir praradus viltį, bet... na kas ten žino, gal ir mane siuntinukas pasieks... anksčiau ar vėliau... laugh.gif Aš netgi porą dienų anksčiau užsakiau... Sveikinimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 03 03, 11:07)

Sveikinu smile.gif tik gaila kvepalų, šitiek laiko vėtyti- mėtyti neaišku kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 03 03, 10:10)

O ant pakuotes kur nors rasyta, kad kvepalai siunciami? Oro pastu keliavo? Galvoju jei uzrasyta 'kvepalai', tai oficialiai negalima siust ju oro pastu, gal tuomet zemes pastu keliavo, o tada imanomas toks ilgas kelias.... g.gif
Atsakyti
As tai kvepalus pirkau www.olialiashop.lt. Ten gerai tuo, kad jei perki uz 150 lt, tai pristatymas nekainuoja ir gauni arba ta pacia diena savo preke arba kita. Nereikai niekur eiti mirksiukas.gif sedi namie ir tau atveza iki namu duru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaicciukee @ 2011 03 03, 13:44)
As tai kvepalus pirkau www.olialiashop.lt. Ten gerai tuo, kad jei perki uz 150 lt, tai pristatymas nekainuoja ir gauni arba ta pacia diena savo preke arba kita. Nereikai niekur eiti  mirksiukas.gif sedi namie ir tau atveza iki namu duru  bigsmile.gif

O kvepalai jokiu itarimu nekele? Ta prasme, neatrode, kad "poddielka"? ax.gif
Klausiu, nes ruosiuosi is ten uzsisakineti smile.gif Radau nuolaida virs 50% neblogam mano skoniui kvapui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaicciukee @ 2011 03 03, 15:44)
As tai kvepalus pirkau www.olialiashop.lt. Ten gerai tuo, kad jei perki uz 150 lt, tai pristatymas nekainuoja ir gauni arba ta pacia diena savo preke arba kita. Nereikai niekur eiti  mirksiukas.gif sedi namie ir tau atveza iki namu duru  bigsmile.gif

O jei nesėdi namie... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 03 kovo 2011 - 16:28
QUOTE(shopingas @ 2011 03 03, 14:00)
O ant pakuotes kur nors rasyta, kad kvepalai siunciami? Oro pastu keliavo? Galvoju jei uzrasyta 'kvepalai', tai oficialiai negalima siust ju oro pastu, gal tuomet zemes pastu keliavo, o tada imanomas toks ilgas kelias....  g.gif

Negaliu nieko daugiau pakomentuoti, nes esu dabar pati ne namuose - tai tik sakė, kad labai jau supakuota saugiai, vos išlaisvino kvepalus. biggrin.gif Namuose būsiu tik kitą savaitę, tai tada apžiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2011 03 03, 16:09)
O kvepalai jokiu itarimu nekele? Ta prasme, neatrode, kad "poddielka"? ax.gif
Klausiu, nes ruosiuosi is ten uzsisakineti smile.gif Radau nuolaida virs 50% neblogam mano skoniui kvapui. 4u.gif

Ne nekele, nes mano drauges is ten perka ir man jos pasiule, nes kiek jos sake tai viskas kokybiska ir jos laimingos, o ir pati nenusivyliau kvepalais.

Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 03, 16:28)
O jei nesėdi namie...  g.gif

Tada jie atveza, ten kur reikia biggrin.gif nes man tai darboviete atveze bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka , merginos, gavau ir as savo siuntinuka is fragrancex smile.gif , isiustas 2010-11-16, taigi keliavo 3,5 menesio. Tikiuosi, kad artimiausiu laiku atsiras ir jusu siuntiniai!

Visa laika siuntiniai is fragrancex ateidavo supakuoti kartoninese dezutese, o si syki -
dideliame minkstame voke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2011 03 04, 21:58)
Na ka , merginos, gavau ir as savo siuntinuka is fragrancex smile.gif , isiustas 2010-11-16, taigi keliavo 3,5 menesio. Tikiuosi, kad artimiausiu laiku atsiras ir jusu siuntiniai!

Visa laika siuntiniai  is fragrancex ateidavo supakuoti kartoninese dezutese, o si syki -
dideliame minkstame voke g.gif

Sveikinu...ir toliau laukiu savojo laugh.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti apie kvepalus internetu, puslapiuose jusukvepalai.lt, scented.lt bei kvepalucentras.lt. Visur kainos man patinka, bet nezinau, ar jie nepadirbti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 03 03, 11:10)
Ilgai keliavo, bet visgi atkeliavo. Dabar įdomu, ar antrasis pirkinukas taip pat pasieks mane.
Žiūrėkit gal ir jūs sulauksit netikėtai savo pirkinukų iš fragrancex wink.gif

SVEIKINU thumbup.gif PAGALIAU biggrin.gif PO TIEK LAIKO doh.gif
Atsakyti