Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 09, 11:46)
Aš susirašinėjau su jais -
Yes, we can send you perfume to Lithuania. In this case we will have to add the shipping cost to your order. The payment should be in EURO and transferred to our account. The transportation cost to Lithuania should be around 15 EUR.
Actually all Carla Fracci perfumes are more less in the same price (about 84 euro for 50 ml and 62 euro for 30 ml)

Deja, kaip matote, mano taip ieškoti Carla Fracci kvepalai baisiai brangūs gaunasi. verysad.gif

Bet man rodos, tarpininkių temoje kažkuri tarpininkių siunčia iš Lenkijos g.gif
Gal tuomet pigiau būtų bandyti per ją?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 27, 20:10)
šįsyk lyg ir nepamiršo. yra trys skirtingi numeriukai. du išsiųsti iš vienos valstijos netgi keliom dienom vėliau nei trečias, o jie jau pas mane. o va trečiasis kažkur...

the perfumedcourt.com savo pažadus tęsi. pažadėjo išsiųsti pakartotinai siuntinuką vietoj dingusio, ir šiandien jau gavau thumbup.gif
lapkričio 5 išsiųsta iš JAV, šiandien jau mano rankose. kaip ir aišku, kad ilgai keliaujantys siuntinukai „nusėda“ kažkur Lietuvoj, nes iš JAV iki LT ateina tikrai greitai...
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2010 10 26, 13:28)
Sveikos,
ar esat pirkusios iš čia http://www.basenotes...rth-waiting-for!

Daug kart pirkau, puikus pardavejas, siuntinukai ateina gan greitai, jokiu muitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 11 15, 21:12)
Daug kart pirkau, puikus pardavejas, siuntinukai ateina gan greitai, jokiu muitu  4u.gif

Kodel? Siuncia is ES, ar pakuoja kaip dovana?
Aciu.
Atsakyti
Paaiskinti to logiskai negaliu g.gif Siuncia is Singapuro, ar uzraso "gift" tiesa sakant neprisimenu, taciau net jei butu ir uzrases, vargu ar tas fokusas praeitu muitinei, kai bendra siuntinuko verte arti 200 baksu biggrin.gif Todel kaip sakiau, logisko paaiskinimo sitam reikalui nera. Taciau kiek siunciausi, ne karto neuzdejo muito, taip pat ir pazistami siuntesi- irgi jokio vargo nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
Jauciu, cia vienas is perfumisciu tasku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 11 09, 00:52)
O kokia ta nemegimo pirkti is ju priezastis?

nezinau net pati...Tiesiog mane netraukia smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 11 23, 15:51)
nezinau net pati...Tiesiog mane netraukia smile.gif blush2.gif

Niekada nesu pirkusi kvepalu internetu. Gal galeciau gauti patarima kaip reikia pirkti, planuoju pirkti is www.BeautyEncounter.com Ar patikima si parduotuve. kaina kvepalu 39,99 dol. ar reikes muita moket ir pan? Prasau padekit...
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2010 11 23, 15:24)
Niekada nesu pirkusi kvepalu internetu. Gal galeciau gauti patarima kaip reikia pirkti, planuoju pirkti is www.BeautyEncounter.com Ar patikima si parduotuve. kaina kvepalu 39,99 dol. ar reikes muita moket ir pan? Prasau padekit...

Patikima patikima parduotuvė. drinks_cheers.gif Prekiaujama tik orginaliais produktais. 4u.gif Dar nė karto iš čia negavau neorginalių kvepalų. blush2.gif Nežinau, kaip dėl muitų, bet manau, kad kaip ir visiems kvepalams jie yra (pvz., siunčiantis iš braškių, gerai tai, kad muito pinigus atgauni). Paprastai pigiau, mano galva, užsisakyti iš tarpininkių. Daugiau informacijos – http://www.beautyenc...ng.html#Methods. Laukiame kitų mamyčių nuomonių. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2010 11 23, 15:24)

Iš mano asmeninės patirties:
30 ml arba mažesniam buteliukui muito nebus (net jeigu jis ir kainuoja daugiau, nei apmokestinama, paprastai su tokiu kiekiu praslysti pavyksta).

Niekada nebeperku iš tų kur ateina kaip dovanos, be sąskaitos, iš biesas žino kokios šalies daugiau negu 1 buteliuko iš karto. Esu pakankamai nukentėjusi, tai jau geriau turėti reikalų su tais, kam galima pareikšti pretenzijas, jeigu jas būna dėl ko reikšti. Vogimo labai paprasta schema - nėr prekių sąrašo, nėr kainų (pagal kurias būtų galima apmuitinti) - palieka dėžutėje vieną buteliuką ir gali nors sprogti - nieko tu neįrodysi (rėkausi - gausi muitą, nerėkausi - susimokėsi natūra (nežinau kam - paštui, muitinei ar tam kas pardavė))... Tuščios dėžutės atsiųsti dar neįsigudrino, bet ją palengvintą gauti - teko pora kartų...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 11 23, 16:09)
Iš mano asmeninės patirties:

Metų kontora-2010 blink.gif

nominuojama niolikti metai iš eilės.......................

Atsakyti
mergaites,. ar www.pigu.lt gali buti neorginaliu kvepalu...ant dezutes kodas ir ant buteliuko lipuko apacioje sutampa..ar be reikalo panikuoju?
Atsakyti