Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Weronica @ 2010 11 03, 17:16)
Kazkur skaiciau kad mergaite pirko is ten, tai sake kaip ir originali ta kosmetika buvo jos akims, tik, bet, o tačiau... galiojimas pasibaiges pries kelis metus doh.gif  biggrin.gif

Tai kad dabar jei produktas nepradaryta pakuote, tai jo galiojimas- vos ne amzinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes visi galiojimai tik nuo pradarymo
nusipirkai, pradarei - tik tada prasideda galiojimas blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 11 03, 18:20)
Tai kad dabar jei produktas nepradaryta pakuote, tai jo galiojimas- vos ne amzinas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nes visi galiojimai tik nuo pradarymo
nusipirkai, pradarei - tik tada prasideda galiojimas  blink.gif  blink.gif

Na nezinau as ten nepirkau, bet ta mergina rase kad ar tai ant kremo, ar ant pudros buvo uzrasytas galiojimas... ta prasme ne tai kad galioja tiek ir tiek laiko. O kad galioja iki tada ir tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 27, 10:23)
Aš kaip tik iš jų laukiu dvejų kvepaliukų. Abu kainavo ne daugiau kaip 50 -65 Lt - taigi muitinė tikrai neturėtų ilgai užlaikyti, nes tokiai sumai netaikomi tax'ai.
Pirkau 09-22 d.  tačiau dar laukiu.

Jau sulaukiau kvepalų iš fragrancex, šiandien atsiėmiau pirktus 09-22 d. yess.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 03, 18:16)
Jau sulaukiau kvepalų iš fragrancex, šiandien atsiėmiau pirktus 09-22 d. yess.gif

ačiū 4u.gif
tai man dar, jaučiu, kaip minimum 2 savaites reikės laukti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 03, 19:27)
ačiū  4u.gif
tai man dar, jaučiu, kaip minimum 2 savaites reikės laukti...  doh.gif

per anksti lauki 4u.gif man tik vieną kartą buvo, kad per 8 dienas atėjo, o kitus kartus - po 3 sav. ir daug ilgiau...
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 11 02, 22:41)
Kas pirko is www.kosmetika-tau.lt
Ten ne tik kvepalai labai labai pigiai, bet ir kosmetika.
Kainos man visikai neaiskus. Is kur jie gali gauti originalia kosmetika uz tokius pinigus ir kvepalus, dar sugebeti uzdirbti? Lenkija?Turkija? - tai ten pilna klastociu. Ar saugu pirkti is ju? blush2.gif  ax.gif  g.gif

Viskas ten fuflas.
Gal tik soliariumo kremai tikri, bent jau kažkiek arčiau realių kainų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 03 lapkričio 2010 - 20:53
QUOTE(katalike @ 2010 11 03, 19:31)
per anksti lauki 4u.gif man tik vieną kartą buvo, kad per 8 dienas atėjo, o kitus kartus - po 3 sav. ir daug ilgiau...

Jau nuo spalio 7 d. laukiu ax.gif biggrin.gif
tai aš jau buvau nusiteikusi kokį gerą mėnesį palaukti, tik šiaip buvo įdomu, ar zuvyte26 gavo, nes anksčiau už mane pirko 4u.gif
Atsakyti
Zinau ten toks vyras suka versliuka, mano drauge pirko is ten, pati nenusimano tai mane, kad originalai. Karta susigincijom, nes as buvau 100% tikra, kad viskas cia ziauri padielka. Ir paklausiau. Nu ir tas vyras neslepe, kad cia viskas fake. O kaip uz padielka, tai cia labai jau brangu. Kvepalai virs 100lt o ju verte gal 30lt doh.gif
Atsakyti
Nemanau kad šita e-parduotuvė pardavinėja originalius, kainos kalba už save.
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 03, 20:56)
Jau nuo spalio 7 d. laukiu  ax.gif biggrin.gif
tai aš jau buvau nusiteikusi kokį gerą mėnesį palaukti, tik šiaip buvo įdomu, ar zuvyte26 gavo, nes anksčiau už mane pirko  4u.gif

sorry, supainiojau rugsėjį su spaliu doh.gif
Atsakyti
Manau galima padeti taska e-parduotuvei www.kosmetika-tau.lt
O vat www.kvepalaipigiau.lt doh.gif as net negalvjau kad podelkas pardavineja ax.gif g.gif
Viena karta vos neisigijau kvepalus vyriskus. Zadejo atvezti, neatveze, tai ir gavosi kad nenusipirkau. Galvojau ten su originalumu viskas tvarkoj mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 11 03, 18:20)
Tai kad dabar jei produktas nepradaryta pakuote, tai jo galiojimas- vos ne amzinas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nes visi galiojimai tik nuo pradarymo
nusipirkai, pradarei - tik tada prasideda galiojimas  blink.gif  blink.gif

Nevisai - produktai turi savo galiojima (shelf life), t.y. kol glaima juos pardavinet, kad pradarisu dar galiotu ta nurodyta laika (pvz per 3m. parduot reikia, o paskui dar 12men nuo atidarymo galioja). Bet siaip ar taip turi produktai savo sifruotus kodukus, t.y. pagaminimo datas, tai galima patikrint...
Atsakyti