Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(janna @ 2010 10 13, 10:52)
ta smarve dar gali buti del to, kad kaimo zmones megsta krosnyse ne tik malkas deginti, bet ir visas kitas siuksles.

nenorėčiau tikėti, kad visi Pabaliai kūrena šiukšles, yra tvarkingų žmonių kūrenančių kietu kuru, vasarą ir rudenį beveik prie kiekvieno namo buvo priversta malkų arba net rastų blink.gif Koks tikslas kūrenti šiukšles, jeigu jas nemokamai išveža (turiu minty konteineriukus). Prie mano namo dar pusę bėdos, nes gyvenu pakraštyje, vėjas dažniausia būna vakarų į mano naudai pusę, bet išėjus su šuniu pasivaikščioti giliau doh.gif Tiesa, dabar dar galima kentėti, bet praeitą žiemą per šalčius buvo baisu... Ištisą žiemą...Smogas...Nežinau kaip paaškinti, gal kiti jau esate pripratę, nebejaučiate nei savo, nei kitų smarvės. Gyvenusiai visą laiką pietiniame, kur kūrenama tik centriniu šildymu, persikėlinas į rajoną, kur daugiausia kūrena kietu kuru - košmaras.
Papildyta:
QUOTE(praeiviene @ 2010 10 13, 10:58)
Gal kas gali kelias nuotraukytes ir cia - viesai parodyti  ax.gif .

naidutės nuotraukytės yra patalpintos praeitos temos forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NAIDUTE @ 2010 10 13, 10:48)
Aciu uz komplimentus smile.gif Del paveikslu, zvakidziu ir visu smulkmeneliu, kuriu pilni musu nauji namai, nors gyvename dar tik antras menuo, turiu dekoti vyro sesei wub.gif , ji gyvena Anglijoje, tai viskas is ten.

Naidute,seip man tokie stiliai nelabai,bet pas tave tai tikrai grazu thumbup.gif ,lova man patiko. Ne ta odine,bet kita. Aplamai viskas grazu.
Turiu pora klausimeliu.Maciau virtuveje pas jus vitrininis langas beveik iki zemes. Nera prie jo konvektoriaus. Ar ziema nebuna kad langu apacia rasoja? Taspats ir antram aukste durys i balkona iki pat zemes ,radijatorius salia,vadinasi nera sildomu grindu. Ar nerasoja? Ar saltis neine nuo langu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 10 13, 10:31)
aulina ,manau kad galima ,ir tik tu gali uzdaryti ji (nes tu atidarei ir tau i el pasta siusdavo viska) ...bet kaip nezinau  verysad.gif

jeigu kas gaudosi tuose IT reikaluose, prašau parašykite 4u.gif
Atsakyti
aulina jo praeita ziema per didelisu salcius kaip vejo nulis vbuvo tai sakau ir man nosis rietes smarve doh.gif
o del kurenimo siuksles ,tai taip ,tie zmogelaii is kuriu mes pirkome turejo mezgykla tai vat irgi kureno siulus ir mezginiu likucius doh.gif man tai buvo nesuprantamas dalykas ,kam gadinti peciu g.gif

Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 12, 21:51)
naidute paziurejau nuotraukas labai grazu bigsmile.gif ar jums dizaineriai namus kure?

Dekui smile.gif Mes su vyru, na dar anyta su vyro sese smile.gif esame siu namu dizaineriai blush2.gif
Seip, kai priejome interjero kurima, nemazai draugu siule samdytis dizainerius, nes patiems bus be sansu tokius namus isikurti. Tai buvo susuke galvas ir pasisamdem apsvietimui dizainere, deja is jos darbo, palikome tik upeli hole, daugiau visiskai niekur nepanaudojom jos ideju, sumokejom tukstanti litu ir tuom baigesi musu bendravimas su dizainere. Turbut problema buvo tame, kad labai ryskiai maciau savo namu vizija ir labai gerai zinojau ko noriu, labai norejau siltu, klasikiniu namu, o dizainere buvo uz moderna, tad ir nesutapo nuomones. Svetaineje buvo pabraiziusi zvaigzdeta dangu, toki pauksti ir 500 halogeniuku, tai pradejome galvoti, kas tuos peredegusius keis tokiame aukstyje ir ar jie svies ka nors ir jokio jaukumo. Priejome bendros nuomones, kad musu erdvei reikia "baznytines" liustros biggrin.gif Ir labai dziaugiames savo sprendimu.
Todel daugiau ir nebebuvo jokiu minciu kazka samdytis, nes buvo labai malonu patiems kurti su didziausia meile wub.gif savo svajoniu namucius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 10 13, 11:06)
aulina jo praeita ziema  per didelisu salcius kaip vejo nulis vbuvo tai  sakau ir man nosis rietes  smarve  doh.gif
o del kurenimo  siuksles ,tai taip ,tie zmogelaii is kuriu mes pirkome  turejo  mezgykla tai vat  irgi kureno    siulus ir mezginiu likucius  doh.gif man tai buvo nesuprantamas dalykas ,kam gadinti peciu  g.gif

praeitos žiemos metu centre buvo užfiksuotas viršytas kietųjų dalelių kiekis ore, nors centre yra daug daugiabučių, vadinasi iš aplinkinių rajonų, kūrenančių kietu kuru ateidavo tos kenksmingos dalelės.

Mezgimai kelintais metais buvo prieš 10-15 m? Jau turėjo išrūkenti senai atliekas g.gif
Papildyta:
QUOTE(NAIDUTE @ 2010 10 13, 11:07)
Dekui smile.gif  Mes su vyru, na dar anyta su vyro sese smile.gif esame siu namu dizaineriai blush2.gif

dievo dovaną turite 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:
naidutės nuotraukytės yra patalpintos praeitos temos forume  4u.gif
[/quote]

Tai tas kelias nuotraukyte maciau praeitoje temoje (su super graziais kalvio darbo tureklais wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praeiviene: 13 spalio 2010 - 10:18
[quote=biesas66,2010 10 13, 11:06]Naidute,seip man tokie stiliai nelabai,bet pas tave tai tikrai grazu  thumbup.gif ,lova man patiko. Ne ta odine,bet kita. Aplamai viskas grazu.
Turiu pora klausimeliu.Maciau virtuveje pas jus vitrininis langas beveik iki zemes. Nera prie jo konvektoriaus. Ar ziema nebuna kad langu apacia rasoja? Taspats ir antram aukste durys i balkona iki pat  zemes ,radijatorius salia,vadinasi nera sildomu grindu. Ar nerasoja? Ar saltis neine nuo langu? g.gif
[/quote]
Dekui del namuciu smile.gif Del lovos tai ir as ja pamaciusi isimylejau wub.gif Ieskojau ilgai, nes labai norejau aukstos, pas mus ji laaaabai auksta biggrin.gif ir tokios nemazos. Tokios visai klasikines pasirode vyrui jau ber daug senovines, modernios visos zemos, tai kai pamatem sia tiko abiems wub.gif ir labai derinosi prie musu tureklu tiek vidinio balkono, tiek laukinio smile.gif
Del langu rasojimo, ar saltuko pasakysiu, tik pajutusi savo kailiu, si ziema bus pirmoji smile.gif Seip dabar tai labai karsta pas mus 22-23 laipsniai svetaineje, nors grindinis sildymas padarytas vos ant minimumo. Ziuresim kaip bus toliau.
Papildyta:
[quote=aulina,2010 10 13, 11:13]dievo dovaną turite  4u.gif]
[/quote]
blush2.gif
Papildyta:
[quote=praeiviene,2010 10 13, 11:13]
Papildyta:
naidutės nuotraukytės yra patalpintos praeitos temos forume  4u.gif
[/quote]

Tai tas kelias nuotraukyte maciau praeitoje temoje (su super graziais kalvio darbo tureklais wub.gif )
[/quote]
Dekui, mums irgi jie patinka wub.gif
Ir ko labiausiai bijojau, kad dulkes labai matysis ant juodu tureklu, mano nuostabai ju nesimato thumbup.gif , nesuprantu kodel, bet jiems nevergauju visiskai, tik dziaugiuos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 10 13, 08:21)
prasau dar karta gyvenciu namuokuose - pasisakykit kokia boileriu talpa pas jus 4u.gif

Pas mus 200 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NAIDUTE: 13 spalio 2010 - 10:22
Osera, ale musu laukines durys beveik vienodos, tik musu kvadratiniai stikliukai smile.gif Oi, kaip patinka mazajai prikisus nosyte stebeti pro juos thumbup.gif
O svetaines tapetas raudonasis man labiau patiko nei musiskis, bet mums labiau derejo geltona. Raudonasis man is tolo toks kaip odinis atrode, net priejusi ciupinejau blush2.gif
O nisos kaip grazu ir ta dezute su perlais wub.gif
Atsakyti
Kazkas cia klause del baldu Siauliuose. Yra dar viena imone - Litsofa. Siaip jie labiau eksportu uzsiima, bet turi ir parduotuvele Siauliuose , tad gal kam patiks. Jie gamina ir skandinavisko tipo baldus, nes ten eksportuoja, tad jei kam patinka tokie baldai - pasiziurekite ju puslapiuka www.litsofa.lt
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 10 12, 19:45)
Viena auksta istinkavus, isssinuomuojat dregmes surinkeja. Kol kita baigs tinkuoti, ten pradzius. Bet gausit kurenti. Jei minusas, tai sakes tam tinkui. As uz optimizma, bet jums taip viska suplanuoti tektu, jei norit siemet pasibaigti doh.gif Ir reiks dideles brigados, kad visam name darbas vyktu, o ne pirma viena auksta paskui kita. Ir dar gerai butu,kad darbinikai ne 5ta darbus baigtu smile.gif
Tiesa, gali jau virtuvini uzsisakineti ir buitine tech rinktis biggrin.gif

pas mus viskas pirmame aukste smile.gif aisku kurensim, kitaip ir buti negali. gaila, kad dujos bus tik geguzes men. gausi kieto kuro katila statyti, kazka santechnikas rekomenduoja su akumuliacine talpa, gal kas nors turit? pas mus didzioji dalis namo - grindinis sildymas. ir beje, kokius kieto kuro katilus turit? planuojam viadrus...
Atsakyti

QUOTE(Pojo @ 2010 10 13, 08:21)
prasau dar karta gyvenciu namuokuose - pasisakykit kokia boileriu talpa pas jus 4u.gif

Pas mus jokio boilerio. Katilas momentini pasildyma turi.

QUOTE(biesas66 @ 2010 10 13, 11:06)
Naidute,seip man tokie stiliai nelabai,bet pas tave tai tikrai grazu  thumbup.gif ,lova man patiko. Ne ta odine,bet kita. Aplamai viskas grazu.
Turiu pora klausimeliu.Maciau virtuveje pas jus vitrininis langas beveik iki zemes. Nera prie jo konvektoriaus. Ar ziema nebuna kad langu apacia rasoja? Taspats ir antram aukste durys i balkona iki pat  zemes ,radijatorius salia,vadinasi nera sildomu grindu. Ar nerasoja? Ar saltis neine nuo langu? g.gif

Pas mus dideli langai, bet yra grindinis sildymas, tai jokiu rasojimu. Tik va kol dabar nesisildem, tai po nakties is kitos puses uztraukdavo. Bet ir tai ne visus. Cia gal nuo vejo daugiau.
Atsakyti