Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Aulina, o kurioje vietoje pas tave tokios grazios ir labai idomios grindys su zvaigzde, kiek suprantu?

Bitutes tai vartai labai grazus, maciau gyvai thumbup.gif ,mums tokie tiktu, bet deja teks deti auksta, nepermatoma tvora smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NAIDUTE: 13 spalio 2010 - 10:55
QUOTE(NAIDUTE @ 2010 10 13, 11:52)
Aulina, o kurioje vietoje pas tave tokios grazios ir labai idomios grindys su zvaigzde, kiek suprantu?

tai yra dušo padas vonios patalpoje smile.gif Lipu ant tų žvaigždžių kasdien ir maudausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 10 13, 11:55)
tai yra dušo padas vonios patalpoje  smile.gif Lipu ant tų žvaigždžių kasdien ir maudausi  biggrin.gif

Vaje, kaip mandriai, cia tokios plyteles? Grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 10 12, 20:09)
Sanitarinis valiklis Nors ir daugiau ju priemoniu turiu. Laminato valiklis man nepasiteisino. Su laminatu jau taip yra valyk nevales, vistiek viskas matosi. Geriausiai su Ajaxu biggrin.gif
Po statybu namus valiau su cemento valikliu. Nereikejo po simta kartu pervalyti baltu druziu. Naudoju virtuves priemone, minkstu baldu, zidinio valiklius. Plyteles irgi su ju valikliu valiau, bet ir pigesnis gerai valo biggrin.gif  O vat tas sanitarinis man nepakeiciamas. Bandziau pataupyti ir isigijau Cif ar koki ten, tai prasikeikiau. Nieko nevalo. O tas liuksiskai.

o kur perkat situos valiklius? kokios mazdaug kainos?
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 13, 11:50)
pas mus viskas pirmame aukste smile.gif aisku kurensim, kitaip ir buti negali. gaila, kad dujos bus tik geguzes men. gausi kieto kuro katila statyti, kazka santechnikas rekomenduoja su akumuliacine talpa, gal kas nors turit? pas mus didzioji dalis namo - grindinis sildymas. ir beje, kokius kieto kuro katilus turit? planuojam viadrus...

Butu gerai patikrinti tuos vamzdelius. Nors santecnikas turbut pats susipras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NAIDUTE @ 2010 10 13, 11:56)
Vaje, kaip mandriai, cia tokios plyteles? Grazu smile.gif

ten lietas padas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(praeiviene @ 2010 10 13, 10:58)
Gal kas gali kelias nuotraukytes ir cia - viesai parodyti  ax.gif . Skaitau, skaitau, o apie ka - net nenutuokiu.
Seniau ir as turejau priejima prie albumuko, bet tai buvo pries kelis metelius. Kadangi per ta laika nieko nevyko, tai ir nebediskutavau.

lotuliukas.gif doh.gif jo, man tas pats rolleyes.gif skaitau, skaitau, tai kaip cia zmogus sudalyvausi tam forume, jeigu didzioji dalis pasnekesiu apie tai, ka jus matot albume cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 13, 11:50)
pas mus viskas pirmame aukste smile.gif aisku kurensim, kitaip ir buti negali. gaila, kad dujos bus tik geguzes men. gausi kieto kuro katila statyti, kazka santechnikas rekomenduoja su akumuliacine talpa, gal kas nors turit? pas mus didzioji dalis namo - grindinis sildymas. ir beje, kokius kieto kuro katilus turit? planuojam viadrus...

pas mus kieto kuro Atmus ,o dujinis viessman
QUOTE(aulina @ 2010 10 13, 11:55)
tai yra dušo padas vonios patalpoje  smile.gif Lipu ant tų žvaigždžių kasdien ir maudausi  biggrin.gif

labai grazus tas tavo padas wub.gif
Atsakyti
Dovis, o kur tu minejai, zadi savaitei dingti? Ar viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 10 13, 12:01)
Butu gerai patikrinti tuos vamzdelius. Nors santecnikas turbut pats susipras ax.gif

o jo, tai tikrai taip ir bus doh.gif pilnai suprantu kodel niekas nenori imtis kazkieno pradetu darbu doh.gif lotuliukas.gif vyras tai keikiasi juodai, sake visi, kuriuos rekomendavot, gali tik VELIAU doh.gif taip, kad mano optimizmas tais klausimais jau mazeja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 10 13, 12:04)
labai grazus tas tavo padas  wub.gif

man pačiai irgi labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 13, 11:59)
o kur perkat situos valiklius? kokios mazdaug kainos?

Jupojoje esu maciusi, bet perku Ermitaze. Su kortele vis siokia tokia nuolaida gaunasi. Tiksliu kainu nepasakysiu. Mazdaug apie 30. Nepigu, bet bent tas sanitarinis man pasiteisino. Su kitu pavirsiu valikliais galima ir su pigesniais variantais prasisukti ax.gif
Atsakyti