Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 15, 13:46)
as tai isvis neisivaizduoju kaip tuose siauliuose gyvensiu, NIEKO isvis nepazistu  biggrin.gif 

viskas bus gerai, darbe susirasi draugių, vaikas - mokykloje. Gal būt bus net per daug draugų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 10 15, 13:43)
na mano nuomone, tikrai gerai jei namas gauna biski pastoveti... nes jei viskas labai greitai - tai paskui daugiau to skilinejimo sienu buna - manau jis neisvengiamas 4u.gif na bent jau visi meistrai su kuriais kalbejom apie apdailas taip sake - musiskis jau 3 ziema stoves doh.gif

Ačiū 4u.gif Na mes tiek laiko neturėsime ax.gif Bent jau pasiguosiu jog šį rudenį nebespėsime pamatų išlieti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 15, 14:46)
butu smagu  4u.gif  gaila, as ne siauliuose dar, bet kaip nors kada nors... kazkada esu kitoj temoj SM bendravus, tai tikrai pagyveja ir palinksmeja bendravimas, kai jau esi pazistamas  ax.gif  as tai isvis neisivaizduoju kaip tuose siauliuose gyvensiu, NIEKO isvis nepazistu  biggrin.gif  isskyrus vyras ir viena buvusia klasioke...  ax.gif  reikes dukrai draugiu ieskoti, nes dabar tai asaras lieja, kad netures su kuo zaisti tuose siauliuose  doh.gif

o kur jus gyvenat? ax.gif
atsiras tu draugu, gerai aulina parase - bus net per daug tu draugu. o meeta vistiek paorganizuot galetumem g.gif pazistu tik bendraujancia nuo pirmos temos aulina, nise kuri jau pradingus beveik ir Dovis cool.gif nu va dar kreizzy maciau...
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 15, 13:46)
  as tai isvis neisivaizduoju kaip tuose siauliuose gyvensiu, NIEKO isvis nepazistu  biggrin.gif  isskyrus vyras ir viena buvusia klasioke...  ax.gif  reikes dukrai draugiu ieskoti, nes dabar tai asaras lieja, kad netures su kuo zaisti tuose siauliuose  doh.gif

Aš čia biški atsilikus nuo info ax.gif Tai jūs migruojate iš Kauno į Šiaulius? Nemanau jog draugių stoka bus problema, jūs tokia lengvai bendraujanti, greitai jų susirasit mirksiukas.gif O kiek dukrai metų?
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2010 10 15, 13:54)
Aš čia biški atsilikus nuo info  ax.gif Tai jūs migruojate iš Kauno į Šiaulius? Nemanau jog draugių stoka bus problema, jūs tokia lengvai bendraujanti, greitai jų susirasit  mirksiukas.gif O kiek dukrai metų?

jo, jo ... migruojame, nes vyras cia pradejo dirbti... tai lekiu paskui vyra... dar reikes darbo ieskoti cia tai isvis... issukis didesnis, nei nama statyt doh.gif gal greiciau ka nors sakar makar sugalvoti reikes apie koki versliuka rolleyes.gif lotuliukas.gif nes siauliai tai kaip ir kaunas, kai atvaziavau, kad kiekvienas vis kokia lavocka turi ir kazkuom prekiauja biggrin.gif
dukrai 6metai, eis kitais metais i 1 klase 4u.gif dabar gyvenam tokiam kvartaliuke, kur aplinkui tuntas panasaus amziaus vaiku, visi labai draugiskai gyvenam, isvis jauciu kaimynu tokiu gyvenime neturejus ir nezinau ar turesiu 4u.gif nu bet reik bandyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 15, 14:05)
jo, jo ... migruojame, nes vyras cia pradejo dirbti... tai lekiu paskui vyra... dar reikes darbo ieskoti   cia tai isvis... issukis didesnis, nei nama statyt  doh.gif  gal greiciau ka nors sakar makar sugalvoti reikes apie koki versliuka  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  .......

Na jo, permainų nemažai 4u.gif Su šakar - makar tai thumbup.gif Viskas bus
ok friends.gif
Aš turiu sūnų 6,5 m, bet mes jau šiemėt į I-ą klasę žygiuojam. Na va, jei bus meetas ateity, galės susidraugauti 4u.gif Gal čia daugiau panašaus amžiaus yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 15 spalio 2010 - 13:21
siandien daviaus po ermitaza, aisku puse daiktu pamirsau doh.gif bet svarbu papirkau lempas virtuvei - teisingiau uzsisakiau. vaikinukai labai faini padejo man, o tokia merga vepla praita kart pasirodo tingejo ieskot ir pasake man kad ner tu lempu, nors turejo parduotuvej g.gif ot kokia ziurke negaliu... cool.gif nusipirkau dar tokiu halogeniniu sviestuviuku: paprastuciai balto stiklo kvadraciukai - bus plytu sienai apsviesti. dar du ileidziamus sviestuvus i vonia, juos paskui ten sukioti galima.dar spingsuliu uzsisakiau, nes pritruko. jei elektrikas nuvarys apziuret - uzsisakys ir tuos dvigubus trigubus, nes sake spes man viska atvezt kol nuolaida nesibaige. mano skoniui ten yra neblogu sviestuvu 4u.gif as nieko imantraus neziurejau...  sieniniu dar buvo tokiu man patinkanciu - bet nebegaliu isleist daugiau ant lempu, tai teks laukt kitos akcijos rolleyes.gif
dar ieskojau tu  kvailu groteliu ar dureliu, katilinej angoms (ventiliacijos ir kamino, is vis 6 angos) uzdengti. tai papirkau viena ventiliacijos, o kitas tokias dureles is elektros skyriaus... bet matmenu ner isvis pasirinkimo doh.gif

ooo tai reikes ir man dar lempu nulekti apziureti ,jei visko neispirkai mirksiukas.gif

o groteliu nemazai yra moki vezi pasirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2010 10 15, 14:20)
Na jo, permainų nemažai  4u.gif Su šakar - makar tai thumbup.gif Viskas bus
ok  friends.gif
Aš turiu sūnų 6,5 m, bet mes jau šiemėt į I-ą klasę žygiuojam. Na va, jei bus meetas ateity, galės susidraugauti  4u.gif Gal čia daugiau panašaus amžiaus yra  ax.gif

smagu butu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
mano skoniui ten yra neblogu sviestuvu 4u.gif

Jupojoje radau man tinkantį šviestuvą voniai, dabar laukiu išpardavimų smile.gif
Atsakyti
o as moki vezi nusiziurejus esu pora sviestuvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 15, 12:31)
Seniau visi sakydavo,-va gerai butu pamatus palikti ziemoti,kad susistovetu.. Bet ta nuomone klaidinga nes pamato svoris bnera toks didelis,tai gaunasi kad tas ziemojimas  padeda tik minimaliai. Pamatas gauna apkrova kai sienas pakeli.

na smeli supilti i pamatu vidu nera blogai, tada jis per ziema kazkiek susitovi dar papildomai
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 10 15, 12:43)
.........................kart pasirodo tingejo ieskot ir pasake man kad ner tu lempu, nors turejo parduotuvej g.gif ot kokia ziurke negaliu... cool.gif

thumbup.gif
uz tai reikia juos gaudyti ant zodziu ir ziureti ar drebanziu balsu kazka lemena ar is tingulio ir rimtai. Jei vos lemena tada reikia pi.duly israsyti, kad varytu iesko kol suras.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 10 15, 15:36)
na smeli supilti i pamatu vidu nera blogai, tada jis per ziema kazkiek susitovi dar papildomai
Papildyta:
thumbup.gif
uz tai reikia juos gaudyti ant zodziu ir ziureti ar drebanziu balsu kazka lemena ar is tingulio ir rimtai. Jei vos lemena tada reikia pi.duly israsyti, kad varytu iesko kol suras.

Kad smelis pamatuose per ziema pastoves tai didelis pliusas.

Atsakyti