Va tai gera daikciuka radau
http://www.irankiai2...0-15122110.html
nepakeiciamas namu tvarkyme. as turiu amerikoniska biski kitoks, bet principas tai tas pat ir parketa kuo puikiausia isvalo.
Sveiki sestadienio ryta!
su ta kolonele truputi kitoks principas. ji pati atrodo kaip nedidele dezute, kabinama ant sienos. pas mane gi dujos paduodamos centralizuotai. tai jokios talpos kaip ir nereikia. veikia leipsnos principu. atsuki ciaupa isiziebia akimirksniu liepsna is sildo pratekanti vandieni. (na toks butu principas)
ooooo, mano variantas
as dar ir dirbu ne Siauliuose (o tarp senu bendradarbiu, tik padalinyje)...
pradzioje buvo sunkoka, ypac kai as ipratusi buvau gyventi tarp zmoniu, o namo grizdavau tik nakvoti
budavo laikas suplanuotas kelioms savaitems i prieki....
na, bet potruputi, potruputi...
o leliukas isties visa si paziniu reikala paspartino
QUOTE(aulina @ 2010 10 14, 15:14)
būtų dujų talpa prie namų arba name? Jeigu taip, nesaugu, turėtų būti visai kitokie saugumo reikalavimai, ar ne geriau tada boilerį jungti prie katilo, nereiktų rūpintis talpos užpildymu
O gal dujų talpa koks nors boileriukas kitoks?

su ta kolonele truputi kitoks principas. ji pati atrodo kaip nedidele dezute, kabinama ant sienos. pas mane gi dujos paduodamos centralizuotai. tai jokios talpos kaip ir nereikia. veikia leipsnos principu. atsuki ciaupa isiziebia akimirksniu liepsna is sildo pratekanti vandieni. (na toks butu principas)
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 15, 13:46)
ooooo, mano variantas

pradzioje buvo sunkoka, ypac kai as ipratusi buvau gyventi tarp zmoniu, o namo grizdavau tik nakvoti

na, bet potruputi, potruputi...
o leliukas isties visa si paziniu reikala paspartino

QUOTE(aulina @ 2010 10 14, 11:40)
Dar bendravo malena, korisda, astaes, dairina kur jų namai? Prašome atsiliepti
Gal dar kitų neįrašėme.. Drąsiau 

geguziukai -

Labas rytas!
Tai ka, visi statybininkai matyt savaitgaliais plusa prie namu
Mes irgi vakar pamatus atkasinejom, ruosiames siltinti. Tai is pradziu vadovavau kasimui, o paskui buvo iduotas kastuvas i rankas ir pirmyn!

Labas rytas
, ko taip pritilom dabar ? taip bendravom paskutine savaite,vos spejau skaityt
femme vakar vaziavau pro tavo naujus namus
du vyrukai uzsilipe, kazka ant stogo dare,gal buvot atvaziave?
pojo ar daug katilines vakar isklijavo?pas mane mb. tik 3 eiles aplinkui, vieni pjaustimai :
kol as surasiau,jau ir atsakiai i mano klausima

femme vakar vaziavau pro tavo naujus namus

pojo ar daug katilines vakar isklijavo?pas mane mb. tik 3 eiles aplinkui, vieni pjaustimai :

Sveiki
vos speju skaityti
Femme, mano mazoji 6 metu
Tik gyvensim nelabai arti...

vos speju skaityti

Femme, mano mazoji 6 metu

QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 17, 10:41)
Labas rytas!
Mes irgi vakar pamatus atkasinejom, ruosiames siltinti. Tai is pradziu vadovavau kasimui, o paskui buvo iduotas kastuvas i rankas ir pirmyn! 

dibam dirbam

QUOTE(kreizzy @ 2010 10 17, 10:46)

siandien pabaigtuves - ikurtuves beveik jau katilines

tiesa kam aktualu, ermitaze KNAUF klijam akcija yra

moki vezi pora liustru nuziurejau... kai bus akcijos prasom rekit garsiai

QUOTE(Pojo @ 2010 10 17, 14:43)
moki vezi pora liustru nuziurejau... kai bus akcijos prasom rekit garsiai

smagu siaubti parduotuves

idomu kokiom patalpom isirinkai moki vezi ?
siandien buvom ermitaze , tai laminata radau bet akcijinis ir truksta kiekio mums ,tai bandysiu pirmadieni uzsakyti

QUOTE(Osera @ 2010 10 17, 16:01)
smagu siaubti parduotuves
siandien buvom ermitaze , tai laminata radau bet akcijinis ir truksta kiekio mums ,tai bandysiu pirmadieni uzsakyti
o lempu nieko jau grazaus nebemaciau ,nebent vaiku kambariui .

jo lempu jau neber ermitaze. bet viska galima uzsisakyt ir papirkt akcijinem kainom :mirksiukas:tikiuos viskas bus ok ir sulauksiu savo sviestuvu kita savaite

tiesa is ermitazo buciau bra papirkusi, man grazios jos buvo ten tokios - bet elektrikas paziurejo ir neleido pirkt - sake bankrutuosim jei tokias lempas susipirksim. tai ieskosim kam galima pritaikyt ekonomiskas lemputes

pamenat rodziau i katilien ikea'jine lempa surenkama... tai sake kabino tokia i svetaine tik 78 diametro - sake labai graziai atrode, tai papirksiu ir as 48 ir 78 - kabinsiu i skyle. kadangi pigienos tai negaila... veliau kai atsiras poreikis ir pasitaikys tinkamas sviestuvas - pakeisim.
[quote=Pojo,2010 10 17, 14:43]
dibam dirbam
as parduotuves siaubiu 
vakar pradejo klijuot. tik tarpu neuzpildys siandien. bet papirkai jau ta glaista zydra, o grindim - juoda.pjaustymo ir pas mus gavos nemazai: kampiukai, virsus, apacia man regis irgi... kliju tonom eina, nes sienos kai kurios nelabai lygios.
pafotkink kaip nuvaziuosi
o kiek kvadratu katiline?
dibam dirbam

pafotkink kaip nuvaziuosi

QUOTE(kreizzy @ 2010 10 17, 16:49)
4.5