Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(praeiviene @ 2010 10 06, 16:23)
Tai ir gerai  4u.gif . gal gali mestelti kokia foto savo irenginejamo akvariumo.
Papildyta:
Tau dar suns didelio truksta  lotuliukas.gif

http://radikal.ru/F/...a0d2ec.jpg.html
Atsakyti

o kas per dizainere? gal psl jos koki imestum...ideju pasirankioti smile.gif
Papildyta:

ir poros vaiku mirksiukas.gif
[/quote]

www.vaivart.lt - idejos ten nelabai daug, bet rasit gal ka

Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 06, 17:52)

Labai idomus... zalumos tik norisi. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=praeiviene,2010 10 06, 16:58]
o kas per dizainere? gal psl jos koki imestum...ideju pasirankioti smile.gif
Papildyta:

ir poros vaiku mirksiukas.gif
[/quote]
Papildyta:
[/quote]

Savaitgali tikiuosi jau bus smile.gif esme tame kad noriu pirma pora savaiciu seip palaikyti vandei,kad susistovetu,savaitgali atves trasu ir specialaus grunto apatiniam sluoksniui,tada gales augalus sodinti,o po poros savaiciu zuveliokus paleisiu.. smile.gif
Atsakyti
populiari si dizainere ziuriu smile.gif o gal nelabai yra siauliuose pasirinkimas ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 10 06, 18:16)
populiari si dizainere ziuriu    smile.gif o gal nelabai yra siauliuose pasirinkimas ju  g.gif

Vyras jos mums namuka projektavo, tai kazkaip ir issikalbejome, kad ji su dizainu dirba. Kitu kazkaip ir neieskojom.
Atsakyti
Agnestsar, aisku, ranka reikia prideti, bet iveiksit ji su laiku. dziaugiuos uz jus thumbup.gif
jau matau, kaip kertu ten sienas ir darau diiidziules vitrinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif butu toks kubikas modernus labai biggrin.gif

Pojo, mano mamuks irgi su pirmu velavo, jos mamuks taip pat. tai matyt ir man taip lemta smile.gif
Aulina, visiskai sutinku del neatitikimu, ka pasako gydytojai ir apskritai, niekur neskubu. tik, kad aplinkiniai doh.gif jauciu tokio spaudimo nesu dar patyrus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.v: 06 spalio 2010 - 16:44
[quote=biesas66,2010 10 06, 17:03]
Papildyta:
[/quote]

Savaitgali tikiuosi jau bus smile.gif esme tame kad noriu pirma pora savaiciu seip palaikyti vandei,kad susistovetu,savaitgali atves trasu ir specialaus grunto apatiniam sluoksniui,tada gales augalus sodinti,o po poros savaiciu zuveliokus paleisiu.. smile.gif
[/quote]

O kokias zuvytes planuoji auginti? Mes turime 4 astronautus ir dar keleta zuvyciu. Labai smagus reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 10 06, 18:38)
Agnestsar, aisku, ranka reikia prideti, bet iveiksit ji su laiku. dziaugiuos uz jus   thumbup.gif
jau matau, kaip kertu ten sienas ir darau diiidziules vitrinas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif butu toks kubikas modernus labai biggrin.gif
Pojo, mano mamuks irgi su pirmu velavo, jos mamuks taip pat. tai matyt ir man taip lemta  smile.gif
Aulina, visiskai sutinku del neatitikimu, ka pasako gydytojai ir apskritai, niekur neskubu. tik, kad aplinkiniai  doh.gif jauciu tokio spaudimo nesu dar patyrus  doh.gif  biggrin.gif

man tai gydytoja Lt kai buvau 6 men prigasdino kad jau vsio - jokiu budu vaiko neisnesiosiu ir gims tikrai anksciau laiko doh.gif pagal uk gydytojus (skyresi 2 dienos nuo lt gyd) - tai velavo 8 dienas smile.gif

agnestar, nu namas tai ogo kokio dydzio atrodo. galvojau kad kvadratura tikrai daug didesne g.gif manau cia tikrai reikia profesionalo pagalbos, kad butu imanoma ka nors ispesti idomaus is tokio statinio g.gif nebent pati turi tokia gyslele 4u.gif kiek diskutavom apie dizainerius, tai va merginos ir vaikinai, cia tas atvejis kai nesvarstydama imciau 4u.gif

papirkau siandien gipsa, dar visokiu smulkmenu. nieko negalejom daryt nes betonas dziusta. ryt manau jau sienu imsis vakare g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pojo: 06 spalio 2010 - 17:36

http://radikal.ru/F/...a0d2ec.jpg.html

grazia siena sudeliojai is akmenu bigsmile.gif kaip reikes irengineti akva kreipsiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 10 06, 14:28)
keliu po truputi ,ir kieno perkeliu ,istrinu ta  smile.gif

Buk gera, perkelk ir mano. Nes as neprisiruosiu tokiam darbui. Tik ten tokia kruva fotkiu,kad nezinau kurios ten is ju vertingos. Zodziu savo nuoziura sukelk, kitas pratrink biggrin.gif Nei vienos negaila tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 10 06, 15:41)
nerandu tryliktosios, gal kas bendraujate per skype, nusiųstumėte jai slapuką  4u.gif Tik praneškite, kad išsiuntėte  smile.gif

Nusiunciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 06, 15:38)
Pagal dydi Agnestar visus gerokai perspjove  bigsmile.gif ,na bus idomu ka is jo jus pagaminsite.

QUOTE(Agnestar @ 2010 10 06, 15:48)

Kvadratu su rusiu iseina 280 jei neklystu, planeliai kazkur metosi, 

Na tai musu dar neperspjove tongue.gif
Nors Agnestar namukas galingai atrodo. Primink ,kurioje jis tiksliau vietoje? Mano tetis nuo tu krastu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(praeiviene @ 2010 10 06, 09:44)

Mum dizainere pasiule, bet tai kad kaina  doh.gif . Kazkaip man per brangiai pasirode. Ideja grazi, bet moketi tiek nesinori  ax.gif

QUOTE(praeiviene @ 2010 10 06, 16:58)

Papildyta:

Po klausimo apie plyteles, man kilo mintis, kazin kokia dizainere g.gif Ar tik ne ta pati smile.gif Pasirodo neklydau. Turi ji savo darbo pobudi. doh.gif Jei noresi pataupyti, gausi eiti pati ir rinktis kas tau grazu ir ikandama doh.gif
Atsakyti
[quote=Notyte,2010 10 06, 18:18]
[/quote]

O kokias zuvytes planuoji auginti? Mes turime 4 astronautus ir dar keleta zuvyciu. Labai smagus reikalas thumbup.gif
[/quote]

neonu desimt ir kardinolu kokis 5 visas mano akva. daugiau netilps. Pas mane akva toks nesiojamas,40 litru,tai ten net astronauto uodega netilptu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=biesas66,2010 10 06, 20:27]
[/quote]

neonu desimt ir kardinolu kokis 5 visas mano akva. daugiau netilps. Pas mane akva toks nesiojamas,40 litru,tai ten net astronauto uodega netilptu lotuliukas.gif
[/quote]

lotuliukas.gif

Mes irgi pradejom nuo mazyciu zuvyciu, bet cia kaip ir bevalgant apetitas vis dideja mirksiukas.gif Dabar noris didesnio akvariumo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notyte: 06 spalio 2010 - 19:34