Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Mes irgi pradejom nuo mazyciu zuvyciu, bet cia kaip ir bevalgant apetitas vis dideja mirksiukas.gif Dabar noris didesnio akvariumo wub.gif

pasirodik savo akva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 06, 18:42)
http://radikal.ru/F/...a0d2ec.jpg.html
grazia siena sudeliojai is akmenu bigsmile.gif kaip reikes irengineti akva kreipsiuos  mirksiukas.gif

Plyteles,akmenys..mano megstamiausi darbai smile.gif Jei busiu LT kodel gi nepadeti.Man tai malonumas.
Papildyta:
[quote=Notyte,2010 10 06, 20:32]
neonu desimt ir kardinolu kokis 5 visas mano akva. daugiau netilps. Pas mane akva toks nesiojamas,40 litru,tai ten net astronauto uodega netilptu lotuliukas.gif
[/quote]

lotuliukas.gif

Mes irgi pradejom nuo mazyciu zuvyciu, bet cia kaip ir bevalgant apetitas vis dideja mirksiukas.gif Dabar noris didesnio akvariumo wub.gif
[/quote]

Apetitas kyla bevalgant,man taip irgi buvo.

Atsakyti
Na greiciai tai pas jus astronominiai, nespejau atsiversti naujos temos, o jau sestam puslapy esat. Ciauskaliai....
Biesai kodel tai man tavo nuoruoda neatsivercia.

Su naujais namuciais, aciu toms kurios kure.

Osera, maciau tavo grozybes dekupazines. labai graziai viskas atrodo, bet ir slapuke esi tamsta niekam nerodai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 06 spalio 2010 - 20:23
QUOTE(Dovis @ 2010 10 06, 19:19)
Buk gera, perkelk ir mano. Nes as neprisiruosiu tokiam darbui. Tik ten tokia kruva fotkiu,kad nezinau kurios ten is ju vertingos. Zodziu savo nuoziura sukelk, kitas pratrink biggrin.gif Nei vienos negaila tongue.gif
Papildyta:

Nusiunciau 4u.gif
Papildyta:
Na tai musu dar neperspjove tongue.gif

Oho,kazkaip nebuvau atkreipes demesi i jusu kvadratura unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2010 10 06, 21:20)
Na greiciai tai pas jus astronominiai, nespejau atsiversti naujos temos, o jau sestam puslapy esat. Ciauskaliai....
Biesai kodel tai man tavo nuoruoda neatsivercia.

Su naujais namuciais, aciu toms kurios kure.

nezinau kodel. Gal neta nuoroda i dejau nes pabandziau pirma karta.. kaikuriem rodo,tai pabandyk per kita narsykle atsiversti.Gal pades.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 06, 11:22)
Oho,kazkaip nebuvau atkreipes demesi i jusu kvadratura  unsure.gif

Papildyta:
nezinau kodel. Gal neta nuoroda i dejau nes pabandziau pirma karta..  kaikuriem rodo,tai pabandyk per kita narsykle atsiversti.Gal pades.

Atsidare is kitos nuoruodos. grazu didelis akvariumas, kazkada mano tetis labai jais buvo uzsikretes. prisimenu kai valydavo ji mums su broliu leisdavo zuvytes isgaudyti i kita inda.
Kaip suprantu cia akve tie akmenys sudeti. man noretusi kad jie butu ne vienoj sienoj, o biski vienur auksciau kitur zemiau gal koki akmeni isimti is apacios, kad butu skyle... cia mano fantazijos doh.gif nekreipkit demesio
Atsakyti
Praeiviene,gal kartais Tavo tikras vardas Laura? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 06, 23:00)
Praeiviene,gal kartais Tavo tikras vardas Laura? ax.gif

Gal ax.gif .

Pazistate mane ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(praeiviene @ 2010 10 06, 22:28)
Gal  ax.gif .

Pazistate mane ? g.gif

Jei vardas paminetas atitinka,tada taip bigsmile.gif
Atsakyti
Praeiviene, lyg jus zadejot medinius langus det g.gif ar maisau doh.gif
prisimenu, kad atkalbejo juos detis - kokie butu argumentai unsure.gif
Mb puske nori juo detis, tai renku info biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 10 07, 08:17)
Mb puske nori juo detis, tai renku info biggrin.gif

ką darai savo namuose?
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2010 10 06, 17:16)
o gal nelabai yra siauliuose pasirinkimas ju  g.gif

žinau dar dvi, bet nesinaudojau jų paslaugomis.
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2010 10 06, 17:38)
jauciu tokio spaudimo nesu dar patyrus  doh.gif  biggrin.gif

kuo daugiau valandų praeis nuo 4 d. tuo didesnį spaudimą patirsi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 10 06, 19:19)
Turi ji savo darbo pobudi. doh.gif Jei noresi pataupyti, gausi eiti pati ir rinktis kas tau grazu ir ikandama  doh.gif

Dizainerio profesionalumas psireiškia tuomet, kai su ribotu biudžetu galima išspausti maksimumą.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 10 07, 08:25)
ką darai savo namuose?

Nieko verysad.gif
Rugseji buvo metai kaip gyvenam, tai per ta laika nieko doro nenuveikem doh.gif
Ruosemes pagaliau pasidaryti stogo pakalimus, gavom medziagas, uzgrudom jomis garaza, meistrai apsieme stoga daryti.. laukiam...
Iskase MB tvorai pamaciukus - niekaip nesuranda laiko juos ispilti doh.gif
Vis dar gyvenam be 3 duru doh.gif lotuliukas.gif ir be grindu kambariuose doh.gif t.y. ant ploksciu, nors pries savaite miegamajame isdejo parketa, kada kitiems kambariams nupirks - tik D zino doh.gif Atiduotu finansus i mano rankas - greitai as viska sutvarkyciau, o dabar... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 10 07, 08:31)
gavom medziagas

Iskase MB tvorai pamaciukus

pries savaite miegamajame isdejo parketa

vis tiek nestovite vietoje, judate thumbup.gif Kokį parketą išsirinkai?
Atsakyti