p.s. na schemutė faina
Irma na jau jūsų eglė namuose kažkas nerealaus kaip iš atviruko
O jau koks gražus popierius, neėmiau jo, o dabar gailiuosi, net verkt norisi
Fantastinis atvirukinis scrabukas
p.s. na schemutė faina
reikės pagalvoti
p.s. na schemutė faina
Ačiū visiems už supratingumą ir prašau leisti savo konkursinį įkelti šeštadienį iki vakaro. Tik šeštadienį turėsiu laisvo laiko.
Auginu 3 mėnesių labai neramią mergytę, kuriai vis dar skauda pilvelį ir mes miegam tik ant rankų
ir dieną ir naktį ...
Auginu 3 mėnesių labai neramią mergytę, kuriai vis dar skauda pilvelį ir mes miegam tik ant rankų
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 15, 10:26)
Ačiū visiems už supratingumą ir prašau leisti savo konkursinį įkelti šeštadienį iki vakaro. Tik šeštadienį turėsiu laisvo laiko.
ir dieną ir naktį ...
o nebandet probiotiku?biogaia? jei reikia turiu atsargai nusipirkusi. Bet kol man dar reiks, paprasysiu ir parves
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 15, 10:26)
ir dieną ir naktį ...
tai aisku
Pasibraižiau schemą kad tiktų prie nuotraukos
Jau nekantrauju kada galėsiu prisėsti
Pasisotinau atvirutėm, tai jau toks poreikis skrebukui kad nors viska mesk ir lėk namo darbuotis 
Vakar vistik padariau atvirutę, bet ne kalėdine
Tiesiog vakare mažaja bemigdant atėjo vizija, bet per nakti tas vaizdas pradinis isgaravo, nors tiek stengiausi jį užfiksuoti vaizduotėj
Sakiau tikrainepamirsiu, nesibraižysiu schemos ir neapsirašinėsiu, o be reikalo, nes vieną mintį žinau kad visiskai pamečiau
Reikia prie lovos užrašine pasidėti
Šianakt visa naktį sapnavau coredination popierius, nes vakar rušiavausi ir tvarkiausi.
Ir MB vakar pirmą kartą pasakė kad pristabdyčiau su pirkimais
Šakės, gal kas turit vaistų?
Vakar vistik padariau atvirutę, bet ne kalėdine
QUOTE(Glidė @ 2010 10 15, 13:19)

turiu nuliudinti...
Papildyta:
o as issirinkau nuotrauka konkursiniam skrebukui (jau turejau)... biskiuka didoka, tai svarstau, ar apkarpyti
Labai ilgai galvojau apie tokią įdomia konkurso tema ir niekaip nepavyko man ką nors sugalvoti, taigi nusprendžiau išpažinti akivaizdžią tiesą , bet gal jus dar nežinojot

Ką dar galėčiau pasakyti, spalvos man visai nebūdingos ir toks dekoravimas irgi , bet kažkodėl būtent taip pamačiau , atiduodu jūsų teismui;

Ką dar galėčiau pasakyti, spalvos man visai nebūdingos ir toks dekoravimas irgi , bet kažkodėl būtent taip pamačiau , atiduodu jūsų teismui;
QUOTE(Lavrynka @ 2010 10 15, 14:40)
Labai ilgai galvojau apie tokią įdomia konkurso tema ir niekaip nepavyko man ką nors sugalvoti, taigi nusprendžiau išpažinti akivaizdžią tiesą , bet gal jus dar nežinojot
atiduodu jūsų teismui;
atiduodu jūsų teismui;
saunuole
sakysiu, ka galvoju
o kas ten virsutiniam kairiajam kampe? stampukas kazkoks? gal visai fainai butu jo daugiau link nuotraukos...
man labai patiko sita Irmos gerio vs. blogio interpretacija
jeee, pavyko adresa paslepti po zodeliu
Dėl velniuko tai ilgai galvojau ką čia padaryt , nes nieko neturiu, bet nesugalvojau printerio neturiu, iškirpt nesigavo , nupiešt irgi
Ateityje gal atsiras velniukas raudonas virš pavadinmo, dėl karpinio tai kažkaip man kampe sugrustas nesižiūrėjo buvo ir toks išdėstymas, dėl kampinio štampuko pirmynės versijos nesigavusios padarinys
paslėpti nepasislėpė, o kad ne vietoj tai čia aišku
QUOTE(Lavrynka @ 2010 10 15, 15:11)
Dėl velniuko tai ilgai galvojau ką čia padaryt , nes nieko neturiu, bet nesugalvojau printerio neturiu, iškirpt nesigavo , nupiešt irgi
Ateityje gal atsiras velniukas raudonas virš pavadinmo
o jei tiesiog, pvz., ant "e" zodyje velniskai ragiukus uzdetum raudonus?
Papildyta:
idedu as savo uzbaigta skrebuka, labai labai labai aciu Irmai uz pagalba

dar isduosiu viena "paslapti", kai dariau si skrebuka man truko obuoliuku ant medzio, tai staigiai nukarpiau sagutes nuo savo marskineliu, kuriuos deviu namie
"VISOKIO PLAUKO" KOMENTARAI LABAI LAUKIAMI
Lavrynka,ragus virs "Š" vietoj pauksciuko.
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 10 15, 15:41)
Lavrynka,ragus virs "Š" vietoj pauksciuko.