Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 16, 09:45)
O glide ačiū smile.gif Pavogsiu idėją iš tavęs, nes kur noru scrabinti nuotrauką konkursui ir tokia ne stačia smile.gif Galvojau kaip man čia įgyvendinti tą schemą, o vat kaip tu šauniai ją interpretavai smile.gif O koks pavadinimas? Man pavadinimas, tai ne žydras.. Labai fainiai padarytas lietutis smile.gif

Vok į sveikata lotuliukas.gif man jei netinka schemos isdestymas tai isvartau ja visais kampais wink.gif O cia gi paverstas ir veidrodinis variantas.

QUOTE(marikana @ 2010 10 16, 09:46)
sia nuotrauka
ar pavadinimas ilgas?

Marikana, kokia jauki foto wub.gif
Man su pavadinimais kartais sunkiai, tai negaliu ir patarti blush2.gif
Norejau saviskei paprasto banalaus pavadinimo lietutis, nes visa istorija apie tai, kaip mum nepavyko issikviesti taxi ir per Palanga su plosciukais zygiavom ir paskui mazoji nubego i fontano viduri thumbup.gif Bet MB sako kad reikia kazka kitokio sugalvoti, jam "lietutis" nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 16, 10:33)
Marikana, kokia jauki foto wub.gif

Norejau saviskei paprasto banalaus pavadinimo lietutis, nes visa istorija apie tai, kaip mum nepavyko issikviesti taxi ir per Palanga su plosciukais zygiavom ir paskui mazoji nubego i fontano viduri thumbup.gif Bet MB sako kad reikia kazka kitokio sugalvoti, jam "lietutis" nepatinka doh.gif

aciu... 4u.gif
man ir sunku su pavadinimais... doh.gif
Atsakyti
Nuotrauka labai graži smile.gif
Atsakyti
Mamytes, o gal žinot kur Vilniuje sekmadienį galima nusipirkti ką nors skrebinimui ? Žinau Europos centre Timari, gal kas daugiau ką žinote, kad dirbtų sekmadienį? 4u.gif
Atsakyti
Glide, pagalvojau, jei desi pavadinima apacioj, ar ne "per sunki" apacia bus? g.gif
Atsakyti
Tai vat ir mastau del daug ko, bet virsuje pavadinimas butu toks ne prie ko, nesusirises g.gif
Atsakyti
Pridaviau darbelį konkursiniui. Ačiū kad laukėte wub.gif

Papildyta:
Kol Irma publikuos skrebuką savo bloge, galite jį pamatyti čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 16 spalio 2010 - 11:24
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 16, 12:23)
Pridaviau darbelį konkursiniui. Ačiū kad laukėte  wub.gif

Papildyta:
Kol Irma publikuos skrebuką savo bloge, galite jį pamatyti čia

Sanrita, labai smagus darbelis thumbup.gif nuotrauka labai grazi wub.gif o dar, be to, ir informatyvus biggrin.gif galesiu patirties ateiciai pasisemt thumbup.gif
Atsakyti
Glide, kai aprašei pačią situaciją, tai man į galvą šovė toks pavadinimas: "Lyk, lietuti, lyk smarkiau, aš tavęs nebebijau"
Tai citata iš kažkokio vaikiško eilėraštuko, ar dainelės, dabar jau tiksliai nepamenu.

Sanrita, nuostabaus grožio nuotrauka ir nuostabaus grožio skrebukas. Ir idėja man labai patiko, po daugelio metų dukrytei bus linksma skaityti mamos prisipažinimą thumbup.gif

Ir dar Irmos bloge mačiau vieną darbelį, didžiausi komplimentai autorei, man jis padarė laaaaabai didelį įspūdį: estetinė darbelio pusė ir atlikimas nepriekaištingi thumbup.gif , spalvos fantastiškos, viskas labai harmoninga ir jautru wub.gif Tik va skaitant prisipažinimą, tai turiu prisipažinti, kad sukilo pyktis. Tokiais momentais nesuprantu vyrų ir įtariu juos esant infantiliškus ir netoliaregiškus. Vaikams laikas gali neateiti niekada, visada atsiras priežasčių, kodėl na dabar. Ir tokiais momentais labai pasiteisina maži nekalti pagudravimai - juk viskas vardan tikslo (beje, pati tą irgi esu papraktikavusi, nes jeigu to nebūčiau padariusi, vargu ar turėčiau savo dukrytę, kurią beje vyras dabar myli labiau už viską pasaulyje).
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2010 10 16, 13:04)
Ir dar Irmos bloge mačiau vieną darbelį, didžiausi komplimentai autorei, man jis padarė laaaaabai didelį įspūdį: estetinė darbelio pusė ir atlikimas nepriekaištingi  thumbup.gif , spalvos fantastiškos, viskas labai harmoninga ir jautru  wub.gif  Tik va skaitant prisipažinimą, tai turiu prisipažinti, kad sukilo pyktis. Tokiais momentais nesuprantu vyrų ir įtariu juos esant infantiliškus ir netoliaregiškus. Vaikams laikas gali neateiti niekada, visada atsiras priežasčių, kodėl na dabar. Ir tokiais momentais labai pasiteisina maži nekalti pagudravimai - juk viskas vardan tikslo (beje, pati tą irgi esu papraktikavusi, nes jeigu to nebūčiau padariusi, vargu ar turėčiau savo dukrytę, kurią beje vyras dabar myli labiau už viską pasaulyje).

drinks_cheers.gif man jis ir superinis... tikiuosi, jo autores svajone issipildys... o jei labai ko nors nori, viskas imanoma... o ypac situo klausimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 16 spalio 2010 - 12:26
Glide Nuostabi nuotrauka...negaliu net komentarų skaityti, turiu bėgti į darbą o dar pižamose tūnoju.
Pavadinimas ne žydras schmoll.gif Labai tiktu toks rudai bordo kaip tos kelios detalės šia spalva. Man dar ta juoda juosta labai masyvi. Ant jos būtinai dar uždėčiau kokį raštą ar dar ką kad "suminkštyti".
Marikana nuostabi nuotrauka wub.gif , bet idėjų neturiu...tikiuosi kitos merginos ką patars, man su lietuviškais pavadinimais niekaip nesiseka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 16 spalio 2010 - 12:53
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 16, 13:51)
Marikana nuostabi nuotrauka wub.gif , bet idėjų neturiu...tikiuosi kitos merginos ką patars, man su lietuviškais pavadinimais niekaip nesiseka ax.gif

tiktu ir anglu klb mirksiukas.gif

nu, zinokit, kurybines kancios doh.gif doh.gif doh.gif atrodo foto nespalvota, bet kaip sunku parinkti popieriukus doh.gif doh.gif doh.gif gal reiks kita pasirinkt...
Atsakyti