QUOTE(Lavrynka @ 2010 10 20, 15:47)
Marikana Man šis Tavo skrebukas gražiausias , toks dekoratyvinis , bet spalvos dera ir viskas savo vietoje dabar
aciu
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 20, 16:07)
Marikana gražu

bet man dar labiau raudonos norisi

Pataria naudojant 3 spalvas naudoti tokia proporcija 3:2:1, bet pas tave gaunasi 3:1:1 (3 žalia:1 gelsva: 1raudona). Jei būtum panaudojus daugiau gelsvos ar raudonos (detalėm ar raštuotu popierium tada ta proporcija labiau išryškėtų)
Man iš pavadinimos nelabai suprantama apie ką šis skrebukas, tik kad nuotraukoj pridėjęs pirštą lyg "hmmm...galvoju", bet juk skrebukas apie krikštynas

Nėra nei vardo, nei datos, nei šventės paminėta, nei aprašymo...skrebukas nors gražus, labai 'liesas' turiniu
aciu labai uz patarimus
pavadinimas butent ta ir reiskia, kad hmmm... kilo mintis

pagautas super momentas, na, kokia gi mintis gali kilti tokiam maziui... sis skrebukas nera apie krikstynas... apie krikstynas daryciau visiskai kitoki... cia yra apie Mariukui netiketai kilusia minti ir super kadra... tiesiog grazi nuotrauka... todel nera ka aiskinti giliau
QUOTE(Glidė @ 2010 10 20, 16:30)
Marikana, labia grazus skrebukas

gerai kad akmenukais apklijavai drugelius, tokio prabangumo inese nes visgi krikstynu tematika, siuliukai kiek buitiskiau atrode.
aciu...
ne apie krikstynas jis
QUOTE(lotta23 @ 2010 10 20, 18:07)
Marikana man patinka tavo geles padarytos, ypac ta su tuliu kur raudonu. Plius krasciukai raudonai padazyti labai liuksiskai ziurisi!
aciu