Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

QUOTE(Glidė @ 2010 10 21, 15:19)
Jau dvi idejas turiu lotuliukas.gif
Viena pagal schema:
user posted image
pavartyk kokias galerijas ir ikvepimas gal ateis wink.gif man siandien taip letai laikas slenka darbe doh.gif turbut kad tik 2 savaites iki dekreto liko rolleyes.gif

Ai dar ir atvirutei ideja atsirado blush2.gif  Buvo laikotarpis kad per prievarta ieskodavau ikvepianciu schemu, o dabar tik prisedu prie stalo ir darau is kart thumbup.gif Negaliu atsidziaugti tokia busena kai labai stipriai galvos lauzyti nereikia ax.gif

Mane irgi schemos ikvepia ir palengvina darba, nors ir kartais labai nuo ju nukrypsti, bet pradziai darbo jos super mirksiukas.gif

Taip, esu kazkur skaicius/girdejus kad nestumo metu moterys labai kurybingos patampa, visokie net nauji hobiai atsiranda, bet ir buve labai 'issiverzia' ir viskas joms noriai ir lengvai gaunasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Praeito vakaro minimalistinis vyriškas skrebukas apie išvyką į statybų medžiagų super centrą...Kviečiu apsilankyti bloge čia.

Man kada nesiskrebina, ar prarandu įkvėpimą, visada pavartau atspausdintų nuotraukų albuma (kišenukuose) ir visad bent viena pasiprašo skrebuko. Šį kartą būtent taip ir buvo. Pasirinkau MB darytas foto su iPhone mobiliu. Skrebinimui yra gyvybiškai svarbu turėti jau atspausdintų nuotraukų, kadangi jei turėčiau atspausdinti spec. konkursui ar pagal schemą, niekad neprisiruoščiau mirksiukas.gif

Jūsų teismui 4u.gif
user posted image
*Pavadinimas: 2 Handy little men( 2 mažieji pagalbininkai vyrukai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 22 spalio 2010 - 04:00
Nu kaip patiko smile.gif šis scrabukas smile.gif toks tikrai vyriškas.. popieriai detalės smile.gif Įkvepia tokie darbai..
aš neturiu atspaudintų, bet jau žinau kokią darysiu tik niekaip vyro nepriprašau, kad padarytų foto, nes pati esu užrakinta namuose, nes mažylis vėl atkrito jau kartą, nuvažiuos stogas.. O dukrytė mano sveika, bet negaliu niekur leisi, kad virusų nepraneštų, o ji vargšytė sėdi namie su pikta ir pavargusia mama.. Oj na juk vistiek ankščiau ar vėliau baigsis sunkūs laikai, tai dėl jų dabar ir gyvenu smile.gif nes žinau kad bus geriau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, kviečiu pas mane į darbą, turiu atviručių parodą padariusi lotuliukas.gif
QUOTE(lotta23 @ 2010 10 21, 23:24)
Taip, esu kazkur skaicius/girdejus kad nestumo metu moterys labai kurybingos patampa, visokie net nauji hobiai atsiranda, bet ir buve labai 'issiverzia' ir viskas joms noriai ir lengvai gaunasi. mirksiukas.gif

Gali būti, vakar tik atsiguliau, užsimerkiau ir prieš akis atvirutė su visom smulkiom detalėm pasirode lotuliukas.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 22, 04:59)
Praeito vakaro minimalistinis vyriškas skrebukas apie išvyką į statybų medžiagų super centrą...Kviečiu apsilankyti bloge čia.

Niekaip neatsistebiu kaip tu taip kūrybingai sugalvoji ir pateiki pavadinimus thumbup.gif
Dailu kurybiška ir miela wub.gif
O dėl nuotrauku man tuomet iškyla klausimas, va kad ir šios, turėjai iš kart turėti ir spalvota ir nespalvotas kelias, nejau visas nuotraukas kurias atrenki skrebukų darymui ir darai po kelias versijas visada?

QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 22, 09:38)

aš neturiu atspaudintų, bet jau žinau kokią darysiu tik niekaip vyro nepriprašau, kad padarytų foto, nes pati esu užrakinta namuose, nes mažylis vėl atkrito jau kartą, nuvažiuos stogas.. O dukrytė mano sveika, bet negaliu niekur leisi, kad virusų nepraneštų, o ji vargšytė sėdi namie su pikta ir pavargusia mama.. Oj na juk vistiek ankščiau ar vėliau baigsis sunkūs laikai, tai dėl jų dabar ir gyvenu smile.gif nes žinau kad bus geriau  smile.gif

Laikykitės, ateis pavasaris ir ligos išgaruos mirksiukas.gif tik kad iki jo dar oi kiek laiko doh.gif Aš ir galvoju ka reiks daryti kai mažasis gims, dičkė tokia bendraujant, tai jai ir savaitgali namie sunku isbūti, o jei neleisti į daržą tai nežinau kaip ištvertų lotuliukas.gif O kaip tik į daržą, taip vaikščiojanti bacila doh.gif
Atsakyti
Irma ir vel, ir vel, saunus darbas! Komentaras bloge! 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 22, 04:59)
Praeito vakaro minimalistinis vyriškas skrebukas apie išvyką į statybų medžiagų super centrą...Kviečiu apsilankyti bloge

thumbup.gif man labai patiko, bet pasirode keistas... gal del to, kad super vyriskas?
jau turbut akys prie gelyciu ir drugeliu priprato doh.gif doh.gif doh.gif
reiks ir man kazka grynai vyrisko pamegint sumeistraut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 22 spalio 2010 - 13:39
[o aš pradėjau dėlioti kita , nu niekas man nelimpa, kiba reik iki žiemos pailsėti...
Atsakyti
*Ačiū už komentarus kiek čia, kiek ir bloge 4u.gif 4u.gif (ten jau atsakiau wink.gif
man labai patiko, bet pasirode keistas... gal del to, kad super vyriskas?
jau turbut akys prie gelyciu ir drugeliu priprato     

Marika Kadangi augini sūnų, teks ir tau pratintis prie grynai vyriškų skrebukų tongue.gif Gėlytės ir drugeliai tinka tiktai iki tam tikro amžiaus. Kada bus jau ne mažylis, ir ne Mariukas, o Marius--gėlės nelabai tiks mirksiukas.gif Nebent jeigu kadre ir mama ar kita moteris...Išvada- jei nori skrebinti tik su gėlėm, bandyk pati patekti į kiekvieną kadrą biggrin.gif
O dėl nuotrauku man tuomet iškyla klausimas, va kad ir šios, turėjai iš kart turėti ir spalvota ir nespalvotas kelias, nejau visas nuotraukas kurias atrenki skrebukų darymui ir darai po kelias versijas visada?

Mano nuotraukų užsakymo procesas toks:
1) iš kiekvienos fotosesijos atrenku kelias 'stipriausias' geriausias nuotraukas--t.y. 'focal'/pagrindinę(-es) nuotraukas. Pagrindinė(-ės) foto visad būna didžiausios: 4x6" arba 5x7"colių.
2)Toliau, atrenku kelias 'supporting'/papildomas nuotraukas kurios labiau papasakoja apie tą įvykį. Tai gali būtį detalių 'macro' kadrai, peizažai, ar tokios nuotraukos kur parodo vaiksmą iš toli.
Papildomas foto sumažinu į piniginės dydžio nuotraukytes 2x3colių, ir padarau 4 foto montažą ant standartinės 4x6 nuotraukos (JAV šis standartas pigiausias=12 centų).
*(šis nuotraukų parinkimo procesas man labai panašus į filmo režisierių casting'ą kuriame parenkama pagrindiniai aktoriai ir "supporting cast")

Kartais jei neapsisprendžiu ar prireiks spalvotų ar sepia ar j/b nuotraukų užsakau kelias. Mano patirtis kad kada skrebinu prireikia būtent tokios nuotraukos kurios neturiu (tai jei turiou spalvotą, labiau dera būtų j/b). Bet ne visas nuotraukas užsakau po kelias, tik jei numatau kad tą nuotrauką galėčiau skrebinti skirtingame kontekste ar įvairių temų skrebukuose.
Jei lieka atliekamų foto, kartais panaudoju tą pačia nuotraukytę kitos temos skrebukui, arba jau jei niekad nežadu skrebinti, tada visas "atliekas" nusiunčiu vaikų seneliui kuris l.l. apsidžiaugia.

Taigi man win-win sprendimas: turiu nemažą pasirinkimą skrebinti, o jei per daug, tai seneliai labai patenkinti gauti dovanų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 22 spalio 2010 - 15:43
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 22, 16:33)
Marika Kadangi augini sūnų, teks ir tau pratintis prie grynai vyriškų skrebukų tongue.gif Gėlytės ir drugeliai tinka tiktai iki tam tikro amžiaus. Kada bus jau ne mažylis, ir ne Mariukas, o Marius--gėlės nelabai tiks :

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 10 22, 15:50)
[o aš pradėjau dėlioti kita , nu niekas man nelimpa, kiba reik iki žiemos pailsėti...

Nenusimink, Lavrinka, kad ir iki ziemos, neilgai belaukti smile.gif neskubink gal savo ikvepimo, pasipirksi dar popieriuku, kai kuriu priemoniu... po biski, po biski ir nepastebesi pati kaip sumeistravosi savo miela laukta screbuka 4u.gif
As ne pavyzdis, aisku, nes pati per ta nesiskubinima "i tema" konkursiniu niekaip nepadarau, galvoje vis kitos mintys laksto ax.gif kurios niekaip su Irmos uzduotimis nesutampa verysad.gif
Atsakyti
As ne pavyzdis, aisku, nes pati per ta nesiskubinima "i tema" konkursiniu niekaip nepadarau, galvoje vis kitos mintys laksto  kurios niekaip su Irmos uzduotimis nesutampa 

Dabartinis konkursas "pageMaps" schema parinkau spec. su standartine viena foto kad butu lengva visiem, bent kokiai temai ar siuzetui mirksiukas.gif pabandyk tas mintis pritaikyti schemai 4u.gif
Atsakyti
As jau parsinesiau siandien nuotrauka (tiksliau kelias, nes neapsisprendziau, kuris variantas labiau patinka), ir per savaitgali tikiuosi sumeistrauti konkursini skrebuka smile.gif
Bandysiu si karta buti laaaabai tiksli su schema smile.gif kodel? siaip sau, nes niekad nebandziau dar taip smile.gif

O beje, kitoms, dar nesulaukusioms ikvepimo - paziurekit the color room nauja challenge'a. Man labai patiko tiek spalvos, tiek schemute smile.gif O geliu myletojoms turetu is viso buti idealus variantas biggrin.gif
Atsakyti