Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 27, 10:24)
kaip dabar...

dabar liuks... kokios grazios natos, klavisu imitacija ir smuiko raktas... o mazyle wub.gif man patiko thumbup.gif
as gal biskiuka platesni paspartuka buciau dejus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 27 spalio 2010 - 09:50
Dėl natų gavau kritikos wink.gif Tai jei bus laiko reikės pataisyti.. Ačiū smile.gif Paprastusi mano darbiukas wink.gif
Atsakyti
Nerodo man facbook darbe, blokuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 27, 10:51)
Dėl natų gavau kritikos wink.gif Tai jei bus laiko reikės pataisyti.. Ačiū smile.gif Paprastusi mano darbiukas wink.gif

o kodel kritikos? kokios? kas negerai su jom?

Papildyta:
QUOTE(Glidė @ 2010 10 27, 10:52)
Nerodo man facbook darbe, blokuoja doh.gif

galeciau ikelti tiesiai i foruma, bet nezinau, ar shrekiuke neuzpyks... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 27 spalio 2010 - 09:54
Neužpyks smile.gif glide tave kopijavau smile.gif nes schema kaip pas tave.. Kad natos yra per grubios nuotraukoj, na taip smile.gif kai ant foto, tai jos per grubios smile.gif gerai mergaitės lekiam į kiemą su vaikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 27, 10:59)
Neužpyks smile.gif glide tave kopijavau smile.gif nes schema kaip pas tave.. Kad natos yra per grubios nuotraukoj, na taip smile.gif kai ant foto, tai jos per grubios smile.gif gerai mergaitės lekiam į kiemą su vaikais smile.gif

shrekiukes konkursinis
user posted image

o man natos labai patinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 27 spalio 2010 - 10:01
Shrekiuke, man grazus tavo skrebukas smile.gif kokia faina tavo mazyle wub.gif
Gal is tiesu natos kiek grubokos prie siuvineto muzikos rakto ir to dailaus geles ziedo kaireje, bet kol nepasakei, nebuciau taip pagalvojusi biggrin.gif
Atsakyti
Labai sunkiai karpėsi, jau rayherio popierius, geriau nereikia.. š.. tikras. Na nebent piešt natas.. bet su kuo, kad gražiai žiūrėtųsi, beto jos priklijuotas, na tik kad ant 3d smile.gif Ačiū už gražų žodį..
Atsakyti
Laba ryta... 4u.gif Pasibaige klijai. Kazkoks kliju juosto begiklis (tiesa pasakius nezinau kaip jis vadinas blush2.gif ). Leksiu pirkt, nes konkursinio pabaigt negaliu. smile.gif

Zmogiukes darbelis tai tiesiog pasaka. thumbup.gif Turbut deliociau toki skreba koki menesi ir visvien nesulipdyciau. Labai linksmos spalvos (varna dar linksmesne). biggrin.gif

Shrekiukes skrebas irgi liuks. thumbup.gif Natos tikrai labai labai grazios. Paspartukos storis man tiesa pasakius neuzkliuvo. Labai grazus popieriai ir smuiko raktas. Mmm... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 27, 10:59)
glide tave kopijavau smile.gif nes schema kaip pas tave.. Kad natos yra per grubios nuotraukoj, na taip smile.gif kai ant foto, tai jos per grubios smile.gif gerai mergaitės lekiam į kiemą su vaikais smile.gif

Na kad ne mane tai tikrai lotuliukas.gif schema gi ir yra tam kad ja interpretuoti kaip nori, o mes viena kitai tik ideju kokiu galim mestelt mirksiukas.gif
Man ir natos visai neužkliuvo, jos čia labai į tema. Notėtųsi tik didesnes M raidės, nes ne iš kart eina suprasti, kad ir antrą žodį reikia pradėti ta pačia raide. O darbelis labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 27, 12:05)
Labai sunkiai karpėsi, jau rayherio popierius, geriau nereikia.. š.. tikras. Na nebent piešt natas.. bet su kuo, kad gražiai žiūrėtųsi, beto jos priklijuotas, na tik kad ant 3d smile.gif Ačiū už gražų žodį..

Nebekeisk jau natu, jos visai neblogos juk mirksiukas.gif Kaip ten Irma kazkada sake, geriau ta laika skirti nauju skrebuku gamybai, negu senu taisymui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ignac @ 2010 10 27, 12:06)
Zmogiukes darbelis tai tiesiog pasaka. thumbup.gif  Turbut deliociau toki skreba koki menesi ir visvien nesulipdyciau. Labai linksmos spalvos (varna dar linksmesne).  biggrin.gif

Aciu 4u.gif
ten dideli darba uz mane padare gatavi BG lipdukai smile.gif
Atsakyti
shrekiuke thumbup.gif skrebukas. man kaip tik l.l patiko tas platus paspartukas. O teksto nebus? Ir dar...kodel neikelei i bloga?

as iki 3 ryto naktinejau blink.gif ...deja didesne dali turejau skirti kambario susitvarkymui po praeito skrebuko doh.gif ...nesugebu skrebinti bardake. Bet jau sekantis skrebukas sumetytas, tik reikia viska priklijuoti cool.gif Bus labai sluoksniuotas po praeito minimalistinio.
Atsakyti