Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

as ka tik baigiau skrebuka -sveikinima. Laukia kitas-vestuvinis. ir dar minialbumas apie vasara laukia . O tuoj atkeliaus snaigiu stampukai ir skylamusiai, reikes keleta atviruciu padaryt. Zodziu yra ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu Irma smile.gif kaip smagu smile.gif
šiandien taip pat buvo smagu varyti dekupažo žurnalą ir matyti pažįstamus veidus, bei jų nuostabius darbus, kurie pateikti kaip pvz. smile.gif

Na mano scrabukas sudėliotas reikia eiti baigti, tokia nuostabi diena už lango gautųsi gera foto, bet nežinau ar spėsiu.. Tikiuosi ryt ir bus saulėta dienelė smile.gif
Atsakyti
O del to gaminimo zurnalams ar kitiems zmonems, tai irgi issukis. Kiekvienas skrebukas yra mielas, jei idedi ten sirdies ir nesvarbu ar jis liks pas tave ar keliaus kazkam. 

drinks_cheers.gif Aš tiek pat pastangų įdedu neskaitant kam gaminu - sau ar pretenduojant skrebuką žurnalam. Bet...esmė tame kad skrebinant žurnalam riboja priemonių vartojimą bei pasirinkimą. Tai žiauriai riboja patį kūrybos procesą.

Creating Keepsakes žurnalas (šio mėn.), tik išleido straipsnį "Kaip patekti į spaudą: Top 10 patarimų". Teigia, kad būtina naudoti naujas SB priemones kuriomis SB parduotuvės dar prekiauja. O kas "nauja" SB industrijoj galioja tik 3 mėn doh.gif ...tai negi pastoviai pirksi? Kaip ir šiame ST žurnale, turiu begalybę prenumeratų ir vartydama psl. labai aišku kad daugybė skrebukų (aišku ne visi) kurie parinkti yra gaminami su jų pagrindinio remėjo- "Studio Calico" kit klubo kit'ais (nu suprantama iš logotipo ant skrebuko 'made with Studio Calico kit'). Kai kurie skrebukai nepasižymi kažkuo ypatingu, bet...demonstruoja naujausią raštuoto popieriaus kolekciją.
Mano šis skrebukas su meškinais buvo atmestas su prašymu kad perdaryčiau ir pakeisčiau seną Chatterbox languotą popierių (nuo 2005 m. ax.gif ) į šiuolaikinį. Nenorėjau užsiimti kadangi šis skrebukas man idealus ir taip su senu popieriu.
SB spauda esa suinteresuota reklamuoti tik kas naujausia ir stumti produktą. Dėl to man tokia dilema kadangi skrebinu ir su naujausiom priemonėm, bet kartais labiau dera primaišyti tų senienų kurių esu sukaupus smile.gif Jei skrebinu spaudai, tada esu priversta nevartoti senesnių priemonių nors jos labiau tinka...juk tai rėmai, o kūrybai bei menui neturėtų būti rėmų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 26 spalio 2010 - 15:18
Tiesa sakant ziurint is lietuviskos nudienos puses, tai taip juokingai skamba tokie reikalavimai. Mes kadangi nei tu naujausiu turim, nei seniausiu per daugiausia, tai branginam kiekviena popieriaus gabaliuka. Ir dilemu tokiu nekyla. Niekas neismano tu madu ir nereikalauja.Svarbiausia grazus meniskas rezultatas o priemones jau antram plane. Be to dauguma cia privertsti buti isradingom ir kurti detales pacios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 10 26, 16:57)
Tiesa sakant ziurint is lietuviskos nudienos puses, tai taip juokingai skamba tokie reikalavimai.

Tas tiesa, bet pas mus ir jokiu zurnalu, nei firmu, nei nieko nera.
O del naujausiu produktu reikalavimu tai manau labai normalu, nes juk ir madu zurnaluose rodomi naujausi modeliai smile.gif Kaip kitaip tas verslas suksis, jeigu nebus reklamuojamas?
Atsakyti
ir negreitai dar bus itariu smile.gif nors is tiesu labai noretusi. Yra ne vienas nerimo zurnalas , svajoju ka nors panasaus turet vien apie skreba. Na bet tam mes ir esam kad populiarint sita sriti, gal su laiku atpus ir iki musu tie mados vejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 26, 14:32)
Aciu panos uz meilius zodzius 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Marikana sveikatos 4u.gif
Kas ka skrebina? as susikaupt negaliu ax.gif Galvojau kad skrebinsiu pagal Color room spalvas, bet...jos tokios pastelines. Turiu nuotrauku atspausdintu (senesniu) bet nz nuo ko net pradeti g.gif

Zinai, zinai tu viska, tik turbut is gausybes ideju neatsirenki... ax.gif

Siuo metu as visai sustojus su 'popierizmu', tiek daug visko kito vyksta...ir dar jei viskas gerai klostysis - bus dar daugiau visko! Grrrr...so much going on!!! doh.gif
Naujus produktus perku, o laiko nera.....bet noras didelis gal kaip nors.

Patiko Glides ir Zmgiukes[B] darbai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta23: 26 spalio 2010 - 17:03
Sveikos 4u.gif
Norėčiau prisijungti prie šauniųjų skrebukių būrio. Susiviliojau ir aš šiuo menu, daug skaitinėjau, žiūrinėjau ir noriu parodyti savo pirmąjį darbelį. Darytas Skrebukės Irmos konkursui, ner reikėjo gero postūmio pačiai pradėt paskrebinti, taigi pagal schemutę. Dabar, pamačius kitų merginų darbus, matau, kad galbūt per daug pažodžiui laikiausi schemos.. Kritiką priimu ir komentarai laukiami, nes noriu tobulėti blush2.gif
Mano darbelis
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2010 10 26, 19:06)
Sveikos 4u.gif
Norėčiau prisijungti prie šauniųjų skrebukių būrio. Susiviliojau ir aš šiuo menu, daug skaitinėjau, žiūrinėjau ir noriu parodyti savo pirmąjį darbelį. Darytas Skrebukės Irmos konkursui, ner reikėjo gero postūmio pačiai pradėt paskrebinti, taigi pagal schemutę. Dabar, pamačius kitų merginų darbus, matau, kad galbūt per daug pažodžiui laikiausi schemos.. Kritiką priimu ir komentarai laukiami, nes noriu tobulėti  blush2.gif
Mano darbelis

sveika, prisijungus 4u.gif labai grazus pirmas darbelis mirksiukas.gif
Atsakyti
cordi, sveika prisijungusi smile.gif
saunuole, kad pradejai, ir labai gerai supratai schema, ir tikrai nieko blogo tame nera, kad ispildei ja gana tiksliai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2010 10 26, 19:06)
Sveikos 4u.gif
Norėčiau prisijungti prie šauniųjų skrebukių būrio. Susiviliojau ir aš šiuo menu, daug skaitinėjau, žiūrinėjau ir noriu parodyti savo pirmąjį darbelį.

Labai saunu, kad prisijungei! Ir kaip pirmas darbelis labai neblogas thumbup.gif
Uzsuk i prisistatymo tema cia ir papasakok daugiau apie save mirksiukas.gif
Atsakyti
cordi puiki konkurso schemos interpretacija 4u.gif Tikrai visai neblogas pirmas skrebukas...lauksime ju dar cool.gif
Atsakyti