as ka tik baigiau skrebuka -sveikinima. Laukia kitas-vestuvinis. ir dar minialbumas apie vasara laukia . O tuoj atkeliaus snaigiu stampukai ir skylamusiai, reikes keleta atviruciu padaryt. Zodziu yra ka veikt

Sveikinu Irma
kaip smagu
šiandien taip pat buvo smagu varyti dekupažo žurnalą ir matyti pažįstamus veidus, bei jų nuostabius darbus, kurie pateikti kaip pvz.
Na mano scrabukas sudėliotas reikia eiti baigti, tokia nuostabi diena už lango gautųsi gera foto, bet nežinau ar spėsiu.. Tikiuosi ryt ir bus saulėta dienelė

šiandien taip pat buvo smagu varyti dekupažo žurnalą ir matyti pažįstamus veidus, bei jų nuostabius darbus, kurie pateikti kaip pvz.

Na mano scrabukas sudėliotas reikia eiti baigti, tokia nuostabi diena už lango gautųsi gera foto, bet nežinau ar spėsiu.. Tikiuosi ryt ir bus saulėta dienelė

O del to gaminimo zurnalams ar kitiems zmonems, tai irgi issukis. Kiekvienas skrebukas yra mielas, jei idedi ten sirdies ir nesvarbu ar jis liks pas tave ar keliaus kazkam.

Creating Keepsakes žurnalas (šio mėn.), tik išleido straipsnį "Kaip patekti į spaudą: Top 10 patarimų". Teigia, kad būtina naudoti naujas SB priemones kuriomis SB parduotuvės dar prekiauja. O kas "nauja" SB industrijoj galioja tik 3 mėn

Mano šis skrebukas su meškinais buvo atmestas su prašymu kad perdaryčiau ir pakeisčiau seną Chatterbox languotą popierių (nuo 2005 m.

SB spauda esa suinteresuota reklamuoti tik kas naujausia ir stumti produktą. Dėl to man tokia dilema kadangi skrebinu ir su naujausiom priemonėm, bet kartais labiau dera primaišyti tų senienų kurių esu sukaupus

Tiesa sakant ziurint is lietuviskos nudienos puses, tai taip juokingai skamba tokie reikalavimai. Mes kadangi nei tu naujausiu turim, nei seniausiu per daugiausia, tai branginam kiekviena popieriaus gabaliuka. Ir dilemu tokiu nekyla. Niekas neismano tu madu ir nereikalauja.Svarbiausia grazus meniskas rezultatas o priemones jau antram plane. Be to dauguma cia privertsti buti isradingom ir kurti detales pacios.

QUOTE(ader @ 2010 10 26, 16:57)
Tiesa sakant ziurint is lietuviskos nudienos puses, tai taip juokingai skamba tokie reikalavimai.
Tas tiesa, bet pas mus ir jokiu zurnalu, nei firmu, nei nieko nera.
O del naujausiu produktu reikalavimu tai manau labai normalu, nes juk ir madu zurnaluose rodomi naujausi modeliai

ir negreitai dar bus itariu
nors is tiesu labai noretusi. Yra ne vienas nerimo zurnalas , svajoju ka nors panasaus turet vien apie skreba. Na bet tam mes ir esam kad populiarint sita sriti, gal su laiku atpus ir iki musu tie mados vejai

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 26, 14:32)
Aciu panos uz meilius zodzius

Marikana sveikatos
Kas ka skrebina? as susikaupt negaliu
Galvojau kad skrebinsiu pagal Color room spalvas, bet...jos tokios pastelines. Turiu nuotrauku atspausdintu (senesniu) bet nz nuo ko net pradeti 

Marikana sveikatos

Kas ka skrebina? as susikaupt negaliu

Zinai, zinai tu viska, tik turbut is gausybes ideju neatsirenki...

Siuo metu as visai sustojus su 'popierizmu', tiek daug visko kito vyksta...ir dar jei viskas gerai klostysis - bus dar daugiau visko! Grrrr...so much going on!!!

Naujus produktus perku, o laiko nera.....bet noras didelis gal kaip nors.
Patiko Glides ir Zmgiukes[B] darbai!
Sveikos
Norėčiau prisijungti prie šauniųjų skrebukių būrio. Susiviliojau ir aš šiuo menu, daug skaitinėjau, žiūrinėjau ir noriu parodyti savo pirmąjį darbelį. Darytas Skrebukės Irmos konkursui, ner reikėjo gero postūmio pačiai pradėt paskrebinti, taigi pagal schemutę. Dabar, pamačius kitų merginų darbus, matau, kad galbūt per daug pažodžiui laikiausi schemos.. Kritiką priimu ir komentarai laukiami, nes noriu tobulėti
Mano darbelis

Norėčiau prisijungti prie šauniųjų skrebukių būrio. Susiviliojau ir aš šiuo menu, daug skaitinėjau, žiūrinėjau ir noriu parodyti savo pirmąjį darbelį. Darytas Skrebukės Irmos konkursui, ner reikėjo gero postūmio pačiai pradėt paskrebinti, taigi pagal schemutę. Dabar, pamačius kitų merginų darbus, matau, kad galbūt per daug pažodžiui laikiausi schemos.. Kritiką priimu ir komentarai laukiami, nes noriu tobulėti

Mano darbelis
QUOTE(cordi @ 2010 10 26, 19:06)
Sveikos
Mano darbelis

Mano darbelis
sveika, prisijungus

cordi, sveika prisijungusi
saunuole, kad pradejai, ir labai gerai supratai schema, ir tikrai nieko blogo tame nera, kad ispildei ja gana tiksliai.

saunuole, kad pradejai, ir labai gerai supratai schema, ir tikrai nieko blogo tame nera, kad ispildei ja gana tiksliai.

QUOTE(cordi @ 2010 10 26, 19:06)
Sveikos
Norėčiau prisijungti prie šauniųjų skrebukių būrio. Susiviliojau ir aš šiuo menu, daug skaitinėjau, žiūrinėjau ir noriu parodyti savo pirmąjį darbelį.

Norėčiau prisijungti prie šauniųjų skrebukių būrio. Susiviliojau ir aš šiuo menu, daug skaitinėjau, žiūrinėjau ir noriu parodyti savo pirmąjį darbelį.
Labai saunu, kad prisijungei! Ir kaip pirmas darbelis labai neblogas

Uzsuk i prisistatymo tema cia ir papasakok daugiau apie save

cordi puiki konkurso schemos interpretacija
Tikrai visai neblogas pirmas skrebukas...lauksime ju dar