Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 14, 12:58)
Šis megztukas daug kam patiko, bet jis nei pilkas, nei susiaučiamas, tai gal ne tas  unsure.gif
Beje, analogišką mačiau ar tai Lindexe, ar tai Seppaloj  4u.gif

o as kaip tik ieskojau kazko panasaus ir neradau, i seppala neuzejau, nes ten man nepatinka, o matyt be reikalo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 14, 11:08)
sveikos,  4u.gif

netycia uzklydau is sia temele ir susidomejau ax.gif  bandziau atpazinti savo sezona, bet nesigauna, gal padesite man? 4u.gif

as bandziau pagal akiu spalva ir natur.plauku spalva, bet pagal akis ( zalios) esu siltas pavasaris arba siltas ruduo.

pagal plauku spalva (tamsiai ruda) esu "Deep Winter or a Deep Autumn" ..

tai kaip cia? g.gif

tai man niekas nepades? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 14, 12:29)
tai man niekas nepades? verysad.gif

Geriausia būtų, jei įkeltumėt nuotrauką 4u.gif Nes pagal aprašymą galima labai klaidingai nustatyt. Jei nenorit kelt nuotraukos, pabandykit praeiti testą - pvz čia, o geriau kelis, nes jie nėra labai tikslūs 4u.gif
Atsakyti
Dontstop, šitas 4u.gif kažkaip atmintyje išsikraipęs vaizdas buvo, ačiū 4u.gif
Atsakyti
doh.gif perkrausčiau savo spintą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ech... nesiplėsiu, bet rengtis neliko ką smile.gif džinsai + viršaus kažkiek blink.gif oh, turėsiu vargelio-malonumo susikomplektuoti naujai daug ką...

Merginos, jūs dėjote savo kapsulių pvz. , et kai kurių neberodo blush2.gif ar galima pakartoti? smalsu...

Na ir renkuos spalvas. ruda, kreminė (tiksliau būtų balta, bet nebalta) ir ką dar pasirinkti... norisi kažkokios ryškesnės (šiaip chaki/sąmanų labai graži, bet toks standartinis lyg gautųsi, ir nuobodokas gal) g.gif Ir ką su batais patartumėte? doh.gif reikės naujomis akimis nulėkti apžiūrėti pasiūlą (bet kaip gerai, kad laiku radau šią temą, planuose buvo jau atinaujinti, ir tokiom spalvom kur dabar jau suprantu, kad man netinka rolleyes.gif ypač norėjaujuodos ir pilkos cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2010 10 14, 14:07)

Merginos, jūs dėjote savo kapsulių pvz. , et kai kurių neberodo  blush2.gif ar galima pakartoti? smalsu...

Aš dėjau ir turbūt neberodo, bet negaliu pakartoti, nes dalies rūbų jau nebėra, išpardaviau ax.gif
Papildyta:
Nors jau daug kartų apie tai buvo, bet gal kam nors pravers įkvėpimui 4u.gif

Kapsulė vasaros tipui
user posted image

Pavasariui
user posted image

Rudeniui
user posted image

Žiemai
user posted image

Ninin, gal padės
Rudens pagrindinės spalvos
user posted image

spalvos sportinei aprangai
user posted image

akcentams
user posted image

kostiumėliams, batams, paltams biggrin.gif
user posted image

marškiniams, palaidinėms, megztiniams
user posted image
Atsakyti
donstop, o kokios spalvos palta/striuke derinsi prie taupe spalvos batu? irgi taupe?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 14, 14:39)
Ninin, gal padės

O pavasariui tokiu pavidalu spalvyna irgi galima rasti ax.gif
Aciu, Dontstop. smile.gif
Atsakyti
dontstop, kaip suprantu pati esi labiausiai pasikauscius, noreciau, kad patartum ir man 4u.gif , bet labai nenoriu cia foto kelt, o ir nemoku dar, gal galeciau i AZ atsiut blush2.gif Nes kaip tik dabar galvoju daryt spintos "revizija"
Atsakyti
dontstop,o is kokios pardes tie batai,man nuorodoj kazkaip "neranda"
Papildyta:
QUOTE(agnuske @ 2010 10 14, 17:30)
dontstop,o is kokios pardes tie batai,man nuorodoj kazkaip "neranda"

jau radau:)
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 10 14, 13:01)
jatus kokia didele foto doh.gif

kadangi nei lūpų nesimato ir šeip dažas tam tikrą toną užduoda sunku pasakyt. Bet tokios akys lyg tai pavasario tipo g.gif .
...tarkim Mandy Moore... bet jei pavasariai ir turi strazdanų, tai jos negali būti ryžos ar pilkšvos, joms būdingas gelsvas atspalvis. O apie odos spalvas nieko neįsikertu, nes man tos visos rusiškai aprašyti odos niuansai nelabai suprantami blush2.gif
Atsakyti
dontstop, taigi vasariniu kapsulyciu pridejai, idek mum megztiniu, megztu suknyciu, pirstiniu, kepku 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti