Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 15, 12:30)
lotuliukas.gif  Rimtai? nu geras  biggrin.gif

Saunuole 4u.gif
Atsakyti
naaa, po ilgu ieskojimu ir skaitymu, vis labiau isistikinu, kad labiausiai tinku rudens tipui, nors kai kur islenda ir atitikimai pavasariui bei ziemai g.gif
Atsakyti
O ko cia taip tylu? Muset sopinates prisikaiciusios Donstop patarimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 16, 19:20)
O ko cia taip tylu? Muset sopinates prisikaiciusios Donstop patarimu  biggrin.gif

Dėja ne smile.gif Bet galva tik rūbų spalvine gama ir užimta lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Čia kaip tik bandžiau susikratyti dėl tų spalvų. Ir taip ir anaip galvojau, ir priėjau išvadą, kad šalto tipo moterims reikia rengtis šaltomis spalvomis, šilto - atvirkščiai, o šaltųjų spalvų paletėse atsiranda kaip kontrastas šiltoms ir atvirkščiai. Kitoks spalvų rinkimasis susuką galvą, vėpsai, dėlioji tas spalvas kairėn dešinėn bandydamas suprast ar čia vasaros raudona ar rudens bordo...
O va radau dar tokią programą, joje spalvų ratas suskirstytas pagal spalvų temperatūrą, tada galim pasirinkt spalvytę ir tau išmeta tos spalvytės variantus, kontrastus, niuansus...
pasižaiskit, gal pravers

Ir dar tokį, kur foto įkiši ir tau spalvytėmis išrenka. Jei įkištumėt savo foto be makijažo jums išrinktu spalvas, tada galėtumėt pasižiūrėt iš kokios jos paletės ir spalvinį tipą nusistatyt ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 17 spalio 2010 - 09:41
QUOTE(bytte @ 2010 10 17, 09:28)
Čia kaip tik bandžiau susikratyti dėl tų spalvų. Ir taip ir anaip galvojau, ir priėjau išvadą, kad šalto tipo moterims reikia rengtis šaltomis spalvomis, šilto - atvirkščiai, o šaltųjų spalvų paletėse atsiranda kaip kontrastas šiltoms ir atvirkščiai.  Kitoks spalvų rinkimasis susuką galvą, vėpsai, dėlioji tas spalvas kairėn dešinėn bandydamas suprast ar čia vasaros raudona ar rudens bordo...
O va radau dar tokią programą, joje spalvų ratas suskirstytas pagal spalvų temperatūrą, tada galim pasirinkt spalvytę ir tau išmeta tos spalvytės variantus, kontrastus, niuansus...
pasižaiskit, gal pravers

Ir dar tokį, kur foto įkiši ir tau spalvytėmis išrenka. Jei įkištumėt savo foto be makijažo jums išrinktu spalvas, tada galėtumėt pasižiūrėt iš kokios jos paletės ir spalvinį tipą nusistatyt ax.gif .

Na tu ir 6aunuol4. Bytte. Analitikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 10 17, 10:28)

Su šiuo reik turėti idealias nuotraukas, nes labai reaguoja į kitas spalvas nuotraukoje wink.gif Plius pati nuotrauka turi būti "teisinga" (be jokių atspalvių)...

O pirmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2010 10 17, 11:19)
Su šiuo reik turėti idealias nuotraukas, nes labai reaguoja į kitas spalvas nuotraukoje wink.gif Plius pati nuotrauka turi būti "teisinga" (be jokių atspalvių)...

Ne, reik viską nukirpt, kad tik veidas būtų, akis arba rainelė, o foto daryta lauke, prieš saulę, saulėtą dieną, bet ne jai spiginant. Išsirenki veiduką, paskui pažiūri bendrą akies vaizdą ir tada jau tik rainelę išsinagrinėji. Pas mane visas alyvines-violetines cool summer paletės spalvas išmetė, užtat jos taip man gerai. O jei akyse nori inkliūzus paryškint, imi tokios spalvos šalikėlį, jei užgesint, dominuojančios akies šalikėlį ax.gif . Aš savo akį radau navy spalvą ax.gif . Vis sukau galvą ar jin man ne per ryški, ar ne žiemos paletės, dabar jau aišku kad mano spalva tongue.gif .
Bandysiu dar programėlę kokią rast kur rodo temperatūra konkrečios spalvos blush2.gif .
Atsakyti
Spalvos tinkančios visoms rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
truputi paieskojau tu universaliu spalvu, cia yra pavyzduku, apacioj per paveiksliukus pereikit
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 10 18, 08:47)
truputi paieskojau tu universaliu spalvu, cia yra pavyzduku, apacioj per paveiksliukus pereikit
nuoroda

Kaip tik mano mėgstamiausios spalvos smile.gif
Atsakyti
Tikrai labai gražios spalvos 4u.gif
Atsakyti