Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Dontstop, koks fainas snudas bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 10 19, 19:34)
Dontstop, koks fainas snudas  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, stengiausi smile.gif
Atsakyti
taip ir nebespejau siandien siulu pasiziuret snudui doh.gif O dar ir klausimas iskilo - kazin kiek jam reiketu gr siulu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2010 10 19, 23:04)
taip ir nebespejau  siandien siulu pasiziuret snudui  doh.gif  O dar ir klausimas iskilo - kazin kiek jam reiketu gr siulu  g.gif

Orientuotis reikia į metražą 4u.gif Aš vakar rašiau, kad man užteko 550 m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 19, 23:06)
Orientuotis reikia į metražą  4u.gif  Aš vakar rašiau, kad man užteko 550 m  4u.gif

Labai graziai gavosi o ir panaudojimo variaciju daug thumbup.gif , jau isirasiau i savo numatytuju mezginiu sarasa doh.gif idomu, kada eile prieis...o dar siulu spalva issirinkti(bet pries tai reikia palta issirinkti) o spalvose visiskai pasimetus doh.gif
gal kas pades issiaiskinti kas per tipazas as.... blush2.gif dontstop Jus cia daug nusimanot tarkit zodeli blush2.gif

QUOTE(*slapuke @ 2010 10 19, 19:28)
Pasimeciau savo tipa benustatynedama  blush2.gif  gal galit padet
foto akys zasvai pilkos.

Bandysiu ir as kapsules metoda, vakar apsvarinau spinta...ne kas tu rubu ir beliko  lotuliukas.gif didziausia kancia bus viska susipirkti, labai sunkiai man derinasi spalvos  doh.gif neturiu tam 'akies'

Atsakyti
QUOTE(*slapuke @ 2010 10 20, 12:02)
Labai graziai gavosi o ir panaudojimo variaciju daug  thumbup.gif , jau isirasiau i savo numatytuju mezginiu sarasa doh.gif  idomu, kada eile prieis...o dar siulu spalva issirinkti(bet pries tai reikia palta issirinkti) o spalvose visiskai pasimetus doh.gif
gal kas pades issiaiskinti kas per tipazas as.... blush2.gif dontstop Jus cia daug nusimanot tarkit zodeli  blush2.gif

Prašo prisijungimo vardo ir slaptažodžio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 20, 12:19)
Prašo prisijungimo vardo ir slaptažodžio  4u.gif

ax.gif dabar lyg neturetu
foto

jeigu tiks fotografija....
Atsakyti
QUOTE(*slapuke @ 2010 10 20, 13:40)
ax.gif dabar lyg neturetu
foto

jeigu tiks fotografija....

Cool arba soft summer, greičiausiai cool, o kokia akių spalva?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 20, 13:46)
Cool arba soft summer, greičiausiai cool, o kokia akių spalva?

zalsvai pilkos
Atsakyti
QUOTE(*slapuke @ 2010 10 20, 14:02)
zalsvai pilkos

Na greičiausiai visgi cool summer g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 20, 14:07)
Na greičiausiai visgi cool summer  g.gif

ACIUU ax.gif as bandziau save rudeniui priskirinet doh.gif

Dabar teks pradeti dometis spalvomis ir rinkti rubelius... greit teks grizti i darba, reikia turet ka apsirengt doh.gif spinta galima sakyti tuscia lotuliukas.gif
Atsakyti
Donstop, kokia tu graži moteris - tokia juodukė visa, nedidukė žiema smile.gif
Visai kitaip tave įsivaizdavau smile.gif
Atsakyti