Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 20, 15:28)
Donstop, kokia tu graži moteris - tokia juodukė visa, nedidukė žiema smile.gif
Visai kitaip tave įsivaizdavau smile.gif

Ačiū, malonu girdėt blush2.gif smile.gif O kitaip, tai kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
Naaa...čia tokia be galo išpuoselėta moteriškė blush2.gif O įsivaizdavau tokią - su ryškiu makiažu, na, jis ir čia matyti toks - viena akis mirksiukas.gif , bet ...nu nežinau nė kaip apsakyt...kažkaip įsivaizdavau labai sportišką, labai spalvingą, plaukai į uodegą, ryškus makiažas, manikiūras - na, labai spalvingą įsivaizdavau ir su bridžais- matyt, todėl, kad labai daug apie spalvas žinai ir nuolat paletes visokias krauni..Šukuosena tokia, kad nepasakytum, jog mažas vaikas namie -plaukus juk dažai, kerpi, lygini, o kur dar makiažas ir t.t.? vat kaip..kiek tu sau laiko skiri per savaitę?
Atsakyti
Siandien nusipirkau siulus snudui thumbup.gif Nukopijavau dontstop ir emiau ne vienspalvius blush2.gif blush2.gif Tik pati nelabai mezgimais uzsiimti galiu, tai idaviau zmogiukui, kuris moka labai gerai thumbup.gif thumbup.gif tai daryti. Kai bus rezultatas, gal pagaliau susikursiu fotki ir ikelsiu nuotrauka rolleyes.gif Zinau, kad noresiu dar vieno snudo tokio visiskai trumpo, kurio neis apvynioti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 20, 16:37)
Naaa...čia tokia be galo išpuoselėta moteriškė blush2.gif O įsivaizdavau tokią - su ryškiu makiažu, na, jis ir čia matyti toks - viena akis  mirksiukas.gif , bet ...nu nežinau nė kaip apsakyt...kažkaip įsivaizdavau labai sportišką, labai spalvingą, plaukai į uodegą, ryškus makiažas, manikiūras - na, labai spalvingą įsivaizdavau ir su bridžais- matyt, todėl, kad labai daug apie spalvas žinai ir nuolat paletes visokias krauni..Šukuosena tokia, kad nepasakytum, jog mažas vaikas namie  -plaukus juk dažai, kerpi, lygini, o kur dar makiažas ir t.t.? vat kaip..kiek tu sau laiko skiri per savaitę?

Nu kad viskas apie mane laugh.gif Ir sportiška, ir su ryškiu makiažu, ir su bridžais visada biggrin.gif
O nuotraukoje tai aš kaip tik pagal savo supratimus beveik be makiažo - tik antakiai ir blakstienos padažytos, mat čia aš ką iš po pokalbio dėl darbo užfiksuota biggrin.gif
Plaukų nelyginu - natūraliai tiesūs kaip pagaliai blush2.gif
O kiek laiko skiriu mastau.gif Na šiuo metu, kai to laiko daug, būtų taip: kasdien sportas 1,5 val, makiažas 10 min, švarinimosi procedūros 30 min bendroj sumoj. Manikiūras, įdegio procedūros, kaukės, šveitimai, masažai, depiliacijos - 3 val per savaitę apytiklsiai (po 1 - 2 kartus per sav). Kažkaip taip smile.gif
Atsakyti
Donstop, as vis taves norejau paklausti, kaip i pokalbius dazaisi, ar taip kaip visada, ar maziau 4u.gif tai kaip supratau, ne taip ryskiai? smile.gif

o to snudo ir as uzsimaniau, labai patiko pamacius ant Donstop nuotraukas, kaip manot, ar prie tokios striukes tiktu? nes as ja pirkau kaip universaly produkt prie sijonu, kelniu ir dzinsu, bet neatrodys juokingai? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Umberta, zinoma tiks, cia gi tik salikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 10 20, 19:13)
Umberta, zinoma tiks, cia gi tik salikas biggrin.gif

nu kam cia tik salikas, kam naujove biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 20, 18:15)
nu kam cia tik salikas, kam naujove biggrin.gif

Pernai jau nesiojo, siemet jau salikas. Su sia striuke tikrai nesipjaus 4u.gif
Atsakyti
Graži striukė, beje, elegantiška kaip striukė 4u.gif
Atsakyti
Man tas snudas (nesupratau kodėl taip vadinas), kaip tik labiau prie striukės žiūrisi, nei prie tarkim militaristinio stiliaus puspalčio... O prie elegantiško palto jau tokio puošnesnio snudo reikėtų, kokio su pynėm ar bumbuliais išmegztais. Bijau, kad šitas daiktas išpopuliarėst tiek, kad visos mergaitės tiesiog įsilindusios į juos kaip į vamzdžius vaikščios, kaip mano paauglystės laikais hihihi.gif
Radau siųliukus kur nekanda - merinosas su šilku, o kaina doh.gif . Pasiskaičiavau, kad tarkim snudas kainuotu + - 90 Lt, kažkaip mano kišenei per brangu...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 10 21, 02:25)
Graži striukė, beje, elegantiška kaip striukė 4u.gif

aciu 4u.gif ieskojau ilgo palto elegantisko, sita pamaciau ir nutariau, kad bus universaliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 10 21, 07:22)
Man tas snudas (nesupratau kodėl taip vadinas), kaip tik labiau prie striukės žiūrisi, nei prie tarkim militaristinio stiliaus puspalčio... O prie elegantiško palto jau tokio puošnesnio snudo reikėtų, kokio su pynėm ar bumbuliais išmegztais. Bijau, kad šitas daiktas išpopuliarėst tiek, kad visos mergaitės tiesiog įsilindusios į juos kaip į vamzdžius vaikščios, kaip mano paauglystės laikais hihihi.gif
Radau siųliukus kur nekanda - merinosas su šilku, o kaina doh.gif . Pasiskaičiavau, kad tarkim snudas kainuotu + - 90 Lt, kažkaip mano kišenei per brangu...

Taigi nedaug jam siūlų reikia, paskaičiuok iš naujo.
Atsakyti