Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(groovy @ 2010 10 21, 13:00)
bytte, tai gal ir mums pademonstruosi? Mes su dontstop jau pademonstravome blush2.gif

rodet savo kapsules? bigsmile.gif praeitoj temoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 10 21, 14:00)
bytte, tai gal ir mums pademonstruosi? Mes su dontstop jau pademonstravome blush2.gif

QUOTE(Leticija @ 2010 10 21, 19:32)
rodet savo kapsules?  bigsmile.gif  praeitoj temoj?  g.gif

tai kad jau ir nebėr blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 10 21, 08:22)
Man tas snudas (nesupratau kodėl taip vadinas),

Todėl, kad angl. snood rolleyes.gif Kaip lietuviškai, tai reikėtų geroookai makaulę pasukt g.gif Labai panašus dalykas buvo madingas ir mano paauglystės laikais. Tada vadinom rankovėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 21 spalio 2010 - 19:09
QUOTE(Sophi @ 2010 10 21, 20:07)
Todėl, kad angl. snood rolleyes.gif Kaip lietuviškai, tai reikėtų geroookai makaulę pasukt g.gif Labai panašus dalykas buvo madingas ir mano paauglystės laikais. Tada vadinom rankovėm biggrin.gif

Arba dar kitu žodžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 10 21, 20:46)
Arba dar kitu žodžiu  blush2.gif

Kokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 21, 20:07)

mezgu ir aš šitą reikalą biggrin.gif jo, mano paauglystėj irgi populiaru buvo, o kaip vadinom - nepamenu.
viskas sukasi ratu smile.gif

O mano paltui trūksta tik sagų, jau po truputį irgi formuojasi mano šilto sezono kapsulė, bet vistiek su nukrypimais, na, tokiais, kaip juodas švarkas (kuris mano galva tinka prie visų mano apačių) ir juoda suknelė trikotažinė. Nors esu ruduo, ir juoda kaip ir netinka unsure.gif

Atsakyti
O mes paauglystėj jį šalmu vadinom, nežinau kodėl, visiškai nepanašu.
Bytte, man visos raudonos gražios tavo paletėj.
Atsakyti
Maore, o kurias spalvas pasirinkai?

Iš vaikystės prisiminimų, pamenu aš turėjau tą snudą tokį pilką su kažkokia ar tai megzta, ar kažkokia ryškia gėle wub.gif kaip dabar pamenu, tai net pavydžiu biggrin.gif
Atsakyti
Kažin o jei geltoną paimt...
user posted image
... prie dark navy tiktų... aš tokios spalvos nesu dar nešiojus, o dabar kaip tik būčiau bais madinga.
Atsakyti
graži thumbup.gif iš tos paletės mangeltona pirma ir įkrito. Paskui jau mąstyti pradėjau... nes man ir raudonos spalvos fainos, ir žalios, ir mėlynos (nors gal žiemai jau "šalta" būtų su tokios spalvom g.gif )... Man lyg tos violetinės spalvos nelabai (bet gal jos nusibodo tiesiog)
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 10 21, 21:28)
O mes paauglystėj jį šalmu vadinom, nežinau kodėl, visiškai nepanašu.
Bytte, man visos raudonos gražios tavo paletėj.

Mes vadinom straubliuku biggrin.gif
Atsakyti
bytte, kad ir ta taupe spalva visai sušildo arba galima imti švelniai rožinę, pasirodo, labai romantiškai ir raminamai veikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 22 spalio 2010 - 10:37