Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mačiau ''gyvai'' tokį šaliką, iš gražių, įdomių siūlų, atrodė efektingai. Šitas , nuotraukoj, tai blankokoas, nesižiūri. ax.gif
Atsakyti
Salikas man irgi negrazus schmoll.gif
Atsakyti
ir man ne schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Man šalikas gražus, apskritai esu šalių manjakė ax.gif

Vakar negalėjau užmigti, tai dėliojausi mintyse, ko man trūksta iš drabužių. Tai manau, kad laisvalaikio trūksta megztukų, arba sutryniau, arba netinka. Ir tų netinkančių mizeris. Dar reik būtinai mirtinai kostiumėlio, darbinės suknutės ir paprasto klasikinio švarkelio juodo...Tiesiog darbe reikia būtinai juodo tam tikrose situacijose. Dar rankinukas susibaigęs, gadina vaizdą doh.gif Ai, dar gerai būtų bent pora marškinukų arba palaidinių. Švelniai rožinius ir dryžuotus rožine/balta turiu, gal kokius melsvus ar žalsvus kirst g.gif Jaučiu, kvepia išlaidom...Žiūrinėjau šiandien kelis www UK, važiuosiu neužilgo, gal reikės ten pasidairyti...Gal čia yra Londone gyvenančių? patartumėt, kur eit, kad per daug nenuskalpuotų ir būtų iš ko rinktis blush2.gif

Turiu dar vieną įdėją - o gal bandom kurti albumuką ne tik savo foto, bet ir atiduodamų/parduodamų drabužėlių? Juk mes skirtingos, turim priešingų savo tipui daiktų, gal rastume, kam tiktų? Dydžių irgi skirtingų esam, bet manau, atrastume "chebros" bigsmile.gif
Atsakyti
Man patiktu si ideja.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2010 10 29, 12:15)
Koks fainas šalikas:

Nelabai suprantu, kokia nauda iš tokios "šaliko" blush2.gif
Atsakyti
labai grzus bigsmile.gif bet tikrai,kazi ar naudos yr g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 29, 19:35)
Nelabai suprantu, kokia nauda iš tokios "šaliko" blush2.gif

stiliaus detale

o del idejos- as uz. nes viskas vietoj, parasai savo tipa- is karto matosi kad netinka ir kitas tipas tarkim zino kad jis tinka jam. bet bijau kad moderatoriai neleis cia turgu daryt/..
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 29, 21:13)
labai grzus bigsmile.gif  bet tikrai,kazi ar naudos yr g.gif

Mačiau tokį šaliką natūroje, tik iš storesnių siūlų: atrodo efektingai.
Atsakyti
As irgi uz turgaus ideja, nes turiu geru firminiu rubu, netinkanciu pagal spalvas arba dydzius ax.gif

Ir nebutinai cia prekiaut, galim sukurt albumiuka, sudet savo rubus, parasyt nicka, o paskui jei kam kas idomu, tai ne cia viesai gali kreiptis, o per az, kad nebutu cia turgelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 30 spalio 2010 - 09:23
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 10 29, 16:44)
Mačiau ''gyvai'' tokį šaliką, iš gražių, įdomių siūlų, atrodė efektingai. Šitas , nuotraukoj, tai blankokoas, nesižiūri. ax.gif

O kokie siūlai buvo? ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Netycia uzmaciau sia temele, pirma mintis buvo - kas cia per nesamooone?! lotuliukas.gif Pasiskaitinejau, pasidare idomu kokio gi as tipo, paskui kokios spalvos man tinka?... o paskui - gi cia genialu! ir pats laikas butu ivest drabuziu spintoj tvarka ir kazkaip isprasyt tuos nenesiojamus rubus lauk thumbup.gif
Atsakyti