Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 30, 17:16)
schmoll.gif , ne mano stiliaus
sveikutes, kiek nauju pasnekoviu  4u.gif
Papildyta:
o as maniau, kad visos kelsite kapsules, o ne verslausite  biggrin.gif
KAS GERO VYKO? Senokai lankiausi.....

Tai aš picasoj ir buvau padarius skyrius-kapsulės, mes pačios na ir atiduodami daiktai. mirksiukas.gif Ale dabar tegu Leticija skirsto fotki.com biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 10 30, 19:08)
Tai aš picasoj ir buvau padarius skyrius-kapsulės, mes pačios na ir atiduodami daiktai. mirksiukas.gif Ale dabar tegu Leticija skirsto fotki.com biggrin.gif

Leticija nemoka naudotis su picasom ir gmail'ais lotuliukas.gif
Papildyta:
mergaites, kurkit savo albumus i private home, ne public home, bus daugiau privatumo
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2010 10 30, 19:21)
mergaites, kas norite gauti albumo priisjungimo duomenys, rasykite cia arba man i az

as noriu prisijungimo duomenu 4u.gif

savo kapsules ikelti deja negaliu, nes pas mane rubu ivairiausiu kratinys, labai labai didelis kratinys, kur mazai kas su kuo dera doh.gif bet jau taisau sia klaida, bent naujus rubus pirkdama, apgalvoju ar deres, ar tikrai nesiosiu prie daugumos.. siaip nusipiesus vaizda jau tikra turiu vienos kapsules, bet visko per nauja susipirkti neis, tai todel tikiuosi bent pavasario-vasaros kapsule jau galesiu suformuoti normaliai ir ikelti kada 4u.gif
Atsakyti
man ir sunkiausiai sugalvot su kuo deres drabuzis doh.gif atrodo perki ir lb graziai ziurisi - bet jau toks isrankus drabuzis, ir netinka prie nieko...
turiu pusta vilnonini sijona, prie kuriuo tinka tik vienas megztukas, irgi pilkas vilnonis. sijonas siaip grazus, bet naudojamas gal karta i menesi..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 10 30, 21:34)
man ir sunkiausiai sugalvot su kuo deres drabuzis  doh.gif  atrodo perki ir lb graziai ziurisi - bet jau toks isrankus drabuzis, ir netinka prie nieko...
turiu  pusta vilnonini sijona, prie kuriuo tinka tik vienas megztukas, irgi pilkas vilnonis. sijonas siaip grazus, bet naudojamas gal karta i menesi..

Užtat baziniai rūbai ir turi būti paprasti, neįmantrūs, neperkrauti detalėmis, nesudėtingo kirpimo, kad tiktų prie visko ax.gif
Atsakyti
Leticija, galima ir man slaptažodžius 4u.gif
Atsakyti
ir man atsiųskite 4u.gif ...ir siūlau dalint pasvordus tik temos dalyvėms.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 01, 11:16)
Leticija, galima ir man slaptažodžius  4u.gif

QUOTE(Violeta* @ 2010 11 01, 11:21)
ir man atsiųskite 4u.gif ...ir siūlau dalint pasvordus tik temos dalyvėms.

issiusta 4u.gif
Atsakyti
Ir man, aciu 4u.gif
Atsakyti
Siųskite ir man 4u.gif
Atsakyti
ir man ax.gif Ačiū
Atsakyti
ir as noreciau blush2.gif
Atsakyti