Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

QUOTE(Shihirizada @ 2010 12 27, 21:25)
Sveiki daug metu blondavau savo plaukus, veliau sugalvojau juos atgaivint ir vis mazinau dazomu plauku kieki, kol liko dazomas tik virsugalvis sruogelem, bet kadangi esu naturaliai sviesi (blonduodavau tik su 3% peroksidu ir dazais zinoma, labai greit nusviesedavo, per kokia 15min) tai jie vis tiek atrodydavo,kad kaip visi dazyti. Nusibodo but pigiai olialia blondinei, noriu susigrazint savo naturalia spalva. Jau 4 menesiai nedazau plauku, bet baisiai atrodau. Vis tiek matosi tas ziaurus perejimas. Galvoju, kuri spalva tuos baltus galus paverstu sviesiai pilkais, toliais lietuviskais sviesiais plaukuciais? Bet kad nesigautu ne zalia nei violetine. Gal galite patart kurie dazai geri, sveiki ir kokia splava tiktudabar atrodau mazdaug taip, tik saknys ir galai keliais 1-2 tonais sviesesni

http://www.google.co...1t:429,r:11,s:0

Tai va, kad balintu plauku dazyti pilka spalva negalima, nes ir bus zalsvi ar kokie kitokie. Reikia visu pirma svelnios, siltos spalvytes, nusiauginti tuos galus, o tada ir pilksvo kazka daryti. Mano naujausiais atradimas L`oreal Richesse ir Hi. Richesse beamoniakiniai daziukai 4u.gif Tik va, kad atspalviu pasirinkimas, tai skurdokas, geriausia maisyt spalvas ax.gif
Atsakyti
gal galite man paaiskinti, kam tie metaliukai reikalingi prie tokiu elektriniu plauku suktuku? foto jie pavaizduoti desinej pusej

user posted image
Atsakyti
Gal galit plačiau papasakot apie karštas žirkles? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, esu šokėjos mama. Prieš konkursus šukuoju pati.GAl galite patarti kokiomis priemonėmis jūs šukuojate, kad plaukai būtu"sulaižyti".Aš naudoju 2 rušių žele. 1 del sudrėkinimo silpnos fiksacijos, poto išlyginus plaukus tepu žvilgančia stiprios fiksacijos.Bet gerai neišsilygina plaukai. lieka sruogų žymės. Norėtusi kad plaukai būtu glotnūs, gal galite ka patarti?
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2011 01 08, 15:29)
gal galite man paaiskinti, kam tie metaliukai reikalingi prie tokiu elektriniu plauku suktuku? foto jie pavaizduoti desinej pusej

user posted image

o kaip laikysis plauku suktukas uzsukus sruoga jusu manymu? rolleyes.gif stai tais vadinamais metaliukais, jie prasikisa per suktuko briauna 4u.gif

QUOTE(Indra A. @ 2011 01 11, 09:33)
Gal galit plačiau papasakot apie karštas žirkles? ax.gif

yra atskira temuke, ten daug info 4u.gif

QUOTE(juratepaz @ 2011 01 11, 14:49)
Sveiki, esu šokėjos mama. Prieš konkursus šukuoju pati.GAl galite patarti kokiomis priemonėmis jūs šukuojate, kad plaukai būtu"sulaižyti".Aš naudoju 2 rušių žele. 1 del sudrėkinimo silpnos fiksacijos, poto išlyginus plaukus tepu žvilgančia stiprios fiksacijos.Bet gerai neišsilygina plaukai. lieka sruogų žymės. Norėtusi kad plaukai būtu glotnūs, gal galite ka patarti?

pirmiausia ar naudojat kokius drekiklius plaukams? ar po plovimo su sampunu dedat balzama? jei plaukai sausoki,del to galetu but nepakankamai glotnus sulauzyti zele, reiktu pasirupint geru drekinimu,naudot issukavimui koki nenuplaunama kondicionieriu,o tuomet jau zele islygins ka reikes smile.gif o dar gali isbandyt plauku blizgesi aliejiniu pagrindu, jis riebus,bet nuo jo labai zvilga plaukai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
labai reikia pagalbos verysad.gif visad sruogindavau, bet sumaniau nusibalint visa galva. Sviesinau su wellos blondoru+6%. Paskui tonavau su goldwelo elumen AB@9 (desineje, paciame kampe; sudetis: violet, orange, yellow). Gavausi "mirgu margu"- nuo skaisciai sviesiai geltonos (prie saknu) iki oranzines ant galu.

Tikejausi tokios spalvytes, bent jau ant saknu...Nesupratau, kodel sitaip net saknys neuzsitonavo unsure.gif juk i elumen sudeti ieina violetas, kuris, kaip suprantu, turi gesinti geltona g.gif

Ar gali buti taip, kad dar reikejo imaisyti laseli melyno arba dar papildomai violeto? O gal po laseli ir melyno, ir violeto?

patarkite, prasau, kokias spalvas reikia sumaisyti, kad isgauti norima spalva 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(m@m@ite @ 2011 01 13, 08:32)
sveikos,
labai reikia pagalbos verysad.gif visad sruogindavau, bet sumaniau nusibalint visa galva. Sviesinau su wellos blondoru+6%. Paskui tonavau su goldwelo elumen AB@9 (desineje, paciame kampe; sudetis: violet, orange, yellow). Gavausi "mirgu margu"- nuo skaisciai sviesiai geltonos (prie saknu) iki oranzines ant galu.

Tikejausi tokios spalvytes, bent jau ant saknu...Nesupratau, kodel sitaip net saknys neuzsitonavo unsure.gif juk i elumen sudeti ieina violetas, kuris, kaip suprantu, turi gesinti geltona g.gif

Ar gali buti taip, kad dar reikejo imaisyti laseli melyno arba dar papildomai violeto? O gal po laseli ir melyno, ir violeto?

patarkite, prasau, kokias spalvas reikia sumaisyti, kad isgauti norima spalva 4u.gif

Nedirbu su Wella ir nedirbu su Goldwel. Bet galvociau jei saknys Jums liko geltonos tai visu pirma 6% oksidantas Jums buvo per silpnas, tam kad paskui deti tona tai reikia gerai graziai nubalintu plauku. o ne palikti geltonus ir galvoti kad uzsitonuos.
o del tono, tai sakau goldwelo nepazystu, bet va rasote sudeti violet, orange, yellow, kokiom dalim cia jie eina visi, gal violeto ten nedidelis procentas? ir seip ant plauku kurie jau buvo balinti as nerizikuociau deti to kas turi savyje geltono ir orange.
Geriau butumet idejus savo nuotraukele kaip atrodo plaukai, tada butu lengviau ka pasakyti. Nes Oksanos plaukai gerai nusviesinti, visi plaukai, jai jau nebutina jokiu atspalviu deti nieko. Cia svarbiausia zinoti kokie tavo naturalus yra, kokie atauga, ir kas ant galvos yra.
Atsakyti
QUOTE(Anitele @ 2011 01 13, 11:56)
Nedirbu su Wella ir nedirbu su Goldwel. Bet galvociau jei saknys Jums liko geltonos tai visu pirma 6% oksidantas Jums buvo per silpnas, tam kad paskui deti tona tai reikia gerai graziai nubalintu plauku. o ne palikti geltonus ir galvoti kad uzsitonuos.
o del tono, tai sakau goldwelo nepazystu, bet va rasote sudeti  violet, orange, yellow, kokiom dalim cia jie eina visi, gal violeto ten nedidelis procentas? ir seip ant plauku kurie jau buvo balinti as nerizikuociau deti to kas turi savyje geltono ir orange.
Geriau butumet idejus savo nuotraukele kaip atrodo plaukai, tada butu lengviau ka pasakyti. Nes Oksanos plaukai gerai nusviesinti, visi plaukai, jai jau nebutina jokiu atspalviu deti nieko. Cia svarbiausia zinoti kokie tavo naturalus yra, kokie atauga, ir kas ant galvos yra.

4u.gif
del nuotraukos...nesinori dar labiau gadintis nervu...
iki siol su (blondoras + 6%) sruogavau ir viskas buvo gerai unsure.gif visad daziausi kirpykloje, tik su savo atsinesta prof. wella...o si karta nuejau kitur ir visa galva paprasiau su tais paciais savo dazais + elumen... Pagal palete Oksanos atspalvis viens prie vieno atrode...sudetyje violetas eina pirmas, tai ir pamaniau, kad viskas bus normaliai...

Ka tik skambinau i kirpykla, kur dirba su elumen...pasake, kad po blondavimo negalima buvo is karto dazyti su elumen, nes skirtingos formules ir t.t....reikejo palaukti bent savaite...todel ir gavosi "ni to"... unsure.gif

Atsakyti
Laukiu patarimo ir as, turiu ataugintus kare palukus,iki peciu,jie stori,juodi, kaip perukas atrodo,nesisuka,noriu atauginti iki vasaros ir susideti lengva chemini,labai noriu garbanotu,ar verta? verysad.gif negaliu apsispresti.
Atsakyti
Mano veido oda šviesi, veidas ovalus, akys apvalios šviesiai pilkšvos-melsvos spalvos su gelsvais taškeliais;D Plaukai lietuviškai tamsiai pilkšvi.Norėčiau plonų pavienių baltų sruogelių tik galvoju ar neišblyškins dar labiau veido ir neatidengs trūkumųg.gif Turiu gan didelę nosį (be kuprelės) kuri dažnai būna raudona blush2.gif (ne nuo gėrimo biggrin.gif )
Papildyta:
P.S. visų plaukų jau nebenoriu dažyt, tik mąstau apie kokios nors spalvos sruogas, kad pagyvintų
Papildyta:
OBA! Kątik atradau savo antrininkę - Lo Bosworth lotuliukas.gif Tik mano veidas kiek ovalesnis, o lūpos siauresnės putlesnės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 15 sausio 2011 - 14:36
QUOTE(Ramiele @ 2011 01 15, 15:33)
Mano veido oda šviesi, veidas ovalus, akys apvalios šviesiai pilkšvos-melsvos spalvos su gelsvais taškeliais;D Plaukai lietuviškai tamsiai pilkšvi.Norėčiau plonų pavienių baltų sruogelių tik galvoju ar neišblyškins dar labiau veido ir neatidengs trūkumųg.gif Turiu gan didelę nosį (be kuprelės) kuri dažnai būna raudona blush2.gif  (ne nuo gėrimo biggrin.gif )
Papildyta:
P.S. visų plaukų jau nebenoriu dažyt, tik mąstau apie kokios nors spalvos sruogas, kad pagyvintų
Papildyta:
OBA! Kątik atradau savo antrininkę - Lo Bosworth lotuliukas.gif Tik mano veidas kiek ovalesnis, o lūpos siauresnės putlesnės

Priklauso nuo sruogeliu atspalvio mirksiukas.gif Siaip neturetu blyskinti, kaip tik sviesus plaukai siek tiek pagyvina balta veidely 4u.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Būten baltų, be jokio gelsvo ar kitokio atspalvio.
Atsakyti