Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

QUOTE(*gitagita* @ 2011 01 17, 10:15)
Sveiki,mano plaukai siuo metu juodi.bet labai noriu pakeisti spalva i sviesesne.kokia rinktis?ar tai isvis neimanoma is juodu plauku?

Žinoma,kad tai įmanoma. tik ne pačiai reikia užsiimti saviveikla, o nueiti pas kirpėją
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2011 01 22, 14:28)
Žinoma,kad tai įmanoma. tik ne pačiai reikia užsiimti saviveikla, o nueiti pas kirpėją

jau buvau thumbup.gif leisiu koki menesiuka ar pora pailset plaukam,nes neseniai dazyti,o tada jau bandysim kazka galvot smile.gif
Atsakyti
galbut ir ne cia taikau su savo klausimu...bet...-man periodiskai isslenka dauk plauku, tikrai daug ir po to atauga, ir niekaip neislipu is to eziuko, nes procesas tas kad slenka ir auga, suprantu kad skamba kaip viskas normaliai, bet tai dideliais labai kiekiais
Atsakyti
man l.panašiai kaip pilveliukui, pastovej su ežiu vaikštau...
Atsakyti
na va konsultuojanti kirpeja dingo
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 01 25, 08:17)
galbut ir ne cia taikau su savo klausimu...bet...-man periodiskai isslenka dauk plauku, tikrai daug ir po to atauga, ir niekaip neislipu is to eziuko, nes procesas tas kad slenka ir auga, suprantu kad skamba kaip viskas normaliai, bet tai dideliais labai kiekiais

Ka reiskia periodiskai?kas kiek laiko? gali buti sveikatos sutrikimas...
Atsakyti
Sveikos, gal galesit padėti. Mano naturali plauku spalva tamsiai ruda. Sviesinau sruogom, milteliais.
Dabar noriu sulygint spalva. Nusipirkau paprastus dazus Garnier Color Naturals 7.1 Natural Ash Blonde. Pabandziau dazyt sruoga, noredama apsidrausti. Ir atrodo, kad balinti plaukai lyg ir turi tamsiai zalio/pilko atspalvio.
Siaip ant nebalintu plauku dazai labai naturaliai atrodo, kaip mano buve - nieko nepakeite. Todel rinkciausi sviesesni atspalvi.

Noriu as sviesiai rudu plauku.
Taigi, kaip gauti tokia spalva
http://hotimg23.fotk...4_176/72-vi.jpg

is tokios
http://hotimg23.fotk...94_176/8-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2011 01 28, 00:58)
Sveikos, gal galesit padėti. Mano naturali plauku spalva tamsiai ruda. Sviesinau sruogom, milteliais.
Dabar noriu sulygint spalva. Nusipirkau paprastus dazus Garnier Color Naturals 7.1 Natural Ash Blonde. Pabandziau dazyt sruoga, noredama apsidrausti. Ir atrodo, kad balinti plaukai lyg ir turi tamsiai zalio/pilko atspalvio.
Siaip ant nebalintu plauku dazai labai naturaliai atrodo, kaip mano buve - nieko nepakeite. Todel rinkciausi sviesesni atspalvi.

Noriu as sviesiai rudu plauku.
Taigi, kaip gauti tokia spalva
http://hotimg23.fotk...4_176/72-vi.jpg

is tokios
http://hotimg23.fotk...94_176/8-vi.jpg

7.1 yra tamsi spalva palyginus su jusu norima isgauti. jusu naturalus tamsus plaukas ir cia ir kirpejai butu dar ka veikti kad paversti jus i tokia sviesiaplauke ir dar graziai sulyginti spalvas.
cia reiketu vienokio dazymo jusu saknims, tas kas tiks saknims netiks sviesintiems plaukams.
ir atvirksciai. Geriau nueikite pas kirpeja kad padetu jums, nes namie toks dazymas gali liudnai baigtis. o nepirkinesite gi kas dien vis kitos dazu tubeles ir nebandysite po sruoga.
Atsakyti
Klausimo santrumpa: kaip palengvinti laukima kol cheminis nuaugs ir spalva paskeis ir kaip negasdint aplinkiniu?

Laba diena, nerimsta man dusia del mano plauku, paskaitineju vis kazka, bet nutariau pati konkreciai klausti, gal bus greiciau ir aiskiau ax.gif
Mano plauku ilgis vos siekiantis pecius, rugseji detas cheminis yra jau tik ant puses (apytiksliai) ilgio, spalva bandau is tamsios rudos pervest i kuo naturalesne sviesia ruda tai esu "pilka" siuo metu ties saknim, o galai tamsus, tai kankinu savo saknis kas ntra savaite vis padazydama kad butu ne grynai pilkos o sviesiai rudos...(sadiste as plauku atdzvilgiu doh.gif )
Dejau chemini nes tikejausi kad nebe taip riebaluosis, bet vis tiek tenka plauti galva kas antra diena doh.gif Atrodau su palaidais ne kaip, nebent extra graziai isdziusta, bet tas vis reciau ir reciau pasitaiko, tad vaikstau su bizele ir simtu saguciu doh.gif Geguze mano vestuves, noreciau kad bent kokia sukuosena pavyktu, tai labai trumpint bijau, bet kita vertus iki to vaikscioti su ta bizele nelabai norisi , jau ir taip ne kaip atrodo del spalvos keitimo blush2.gif Kaip manot, ka man daryti: 1. auginti toliau, bizele risti o kokiam balandi apsikirpti; 2. apsikirpti dabar, ko labai noriu, bet bijau kad paskui balandi vis tiek teks eiti...tai nebus jau ko suristi 3. o gal yra dar koks varijantas?
mano tikslas siekiant galutinio rezultato (naturalios spalvos plauku, kuriuos ne tik vestuviu diena pati sugebeciau be vargo sutvarkyt) neatrodyt kaip "vargsei". man tenka bendrauti su zmonemis, dabar sesija, egzaminai bus zodziu (trys) na ir nepatogu man pries zmones, pries busima vyra ir pries save kad atrodau kaip nevala, nors realiai tai tikrai rupinuosi saVO Isvaizda.
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2011 01 28, 12:03)
Klausimo santrumpa: kaip palengvinti laukima kol cheminis nuaugs ir spalva paskeis ir kaip negasdint aplinkiniu?

Laba diena, nerimsta man dusia del mano plauku, paskaitineju vis kazka, bet nutariau pati konkreciai klausti, gal bus greiciau ir aiskiau  ax.gif
Mano plauku ilgis vos siekiantis pecius, rugseji detas cheminis yra jau tik ant puses (apytiksliai) ilgio, spalva bandau is tamsios rudos pervest i kuo naturalesne sviesia ruda tai esu "pilka" siuo metu ties saknim, o galai tamsus, tai kankinu savo saknis kas ntra savaite vis padazydama kad butu ne grynai pilkos o sviesiai rudos...(sadiste as plauku atdzvilgiu doh.gif )
Dejau chemini nes tikejausi kad nebe taip riebaluosis, bet vis tiek tenka plauti galva kas antra diena  doh.gif  Atrodau su palaidais ne kaip, nebent extra graziai isdziusta, bet tas vis reciau ir reciau pasitaiko, tad vaikstau su bizele ir simtu saguciu  doh.gif  Geguze mano vestuves, noreciau kad bent kokia sukuosena pavyktu, tai labai trumpint bijau, bet kita vertus iki to vaikscioti su ta bizele nelabai norisi , jau ir taip ne kaip atrodo del spalvos keitimo blush2.gif Kaip manot, ka man daryti: 1. auginti toliau, bizele risti o kokiam balandi apsikirpti; 2. apsikirpti dabar, ko labai noriu, bet bijau kad paskui balandi vis tiek teks eiti...tai nebus jau ko suristi  3. o gal yra dar koks varijantas?
mano tikslas siekiant galutinio rezultato (naturalios spalvos plauku, kuriuos ne tik vestuviu diena pati sugebeciau be vargo sutvarkyt)  neatrodyt kaip "vargsei". man tenka bendrauti su zmonemis, dabar sesija, egzaminai bus zodziu (trys) na ir nepatogu man pries zmones, pries busima vyra ir pries save kad atrodau kaip nevala, nors realiai tai tikrai rupinuosi saVO Isvaizda.

Sveiki, pagrindine klaida jusu,kad dazote saknis sviesiau.Todel atrodote nekaip. Sviesesnes saknys duoda praplikimo efekta.Ta prasme,atrodo,jig zmogus plikteleje.
Del cheminio,manau su juo viskas gerai,tiesiog nemokate tvarkytis.Ir atrodote negraziai, nes saknys sviesesnes uz galus.
Bizele irgi risates todel,kad spalva neduoda norimo efekto,taip su bizele slepiate siek tiek.
Kadangi jusu vestuves geguzi,patarciau jau dabar susirasti kirpeja,kuri jus tvarkys iki vestuviu ir per vestuves.Aptarti koks variantas siandienai galimas,kad atrodytumete graziai ir koks variantas butu tinkamas jusu vestuvems.Trumpi plaukai ne problema,yra sruogos prisegamos,sinjonai, tresai...Juk svarbiausia,kad ta diena atrodytumete nepriekaistingai.O tam didziausia itaka turi svari spalva.Cheminis irgi ne problema,ji galima istiesinti tam kartui,arba sugarbanoti visus plaukus,kaip tik jum graziau.Bet pirmiausia jums reikia sulyginti spalva,kad atrodytumete gerai.Sviesinti cheminio nepatariu...Siulyciau sulyginti spalva ir gal but sruogele viena kita imeti del efekto...O kai pasibaigs maratonas, ir nuaugs cheminis, galima bus bandyti sviesesni varianta igyvendinti.Svarbiausia, kad plaukai butu minimaliai pazeisti,tam kad butu galima nuimineti spalva ir minimaliai pazeisti plaukus isgaunant jusu norima spalva.
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2011 01 27, 22:05)
Ka reiskia periodiskai?kas kiek laiko? gali buti sveikatos sutrikimas...

na mazdauk kas puse metu tongue.gif puse metu slenka, puse auga, po to vel slenka doh.gif nepriklauso nuo metu laiku, o su sveikata kaip ir viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 01 28, 13:06)
na mazdauk kas puse metu tongue.gif puse metu slenka, puse auga, po to vel slenka doh.gif nepriklauso nuo metu laiku, o su sveikata kaip ir viskas gerai mirksiukas.gif

Na puse metu ilgoka, vitaminu gerkite,ampoles nuo slinkimo naudokite,revlono neblogos yra, taip pat revlonas pleistrus turi, kas bande tikrai sake veiksminga.
Atsakyti