Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

QUOTE(meskute231 @ 2011 01 31, 10:41)
labai ačiū už patarimus  4u.gif pora modeliukų įdėtų tiesiog įsimylėjau.
pati visąlaik galvojau kad esu rudens tipo mergina pasirodau klydau esu žiemos tipas (čia stilistė kažkada nustatė) ir man arba gryna vario tinka prie žalių akių arba visos rudos kurios neturi užuominos į raudoną (šokolado buvo išbandyta daug atspalvių  schmoll.gif ) ir dar gaila kad kirpėja atsisako man dėti cheminį (norėčiau stambių bangų) o su difuzorium pagarbanota labai dailiai atrodžiau
blush2.gif sorry jau gal off topinu

Jei nepatiko "šokolado" spalva, tai kažin ar patiks juodos kavos 4u.gif (Šokoladas yra vienas, negali būti daug atspalviu, nebent skirtingu firmu dažai, tada spalva gali šiek tiek būti kitokia)
Dažniausiai cheminiu džiaugesi pirma mėnesi smile.gif Paskui visos laukia kada gi ataug, kada gi visas nusikirps smile.gif
Prieš darant chemini reikia sudėti visus pliusus ir mėnesius. Kad cheminis ilgai gražiai atrodytu, reikia nauduoti spec., priemonės, šampūnus, balzamą ir t.t. tačiau daugėlis taupo, rezultatas sausi galai, plaukai praranda blizgesi ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2011 01 31, 09:41)
labai ačiū už patarimus  4u.gif pora modeliukų įdėtų tiesiog įsimylėjau.
pati visąlaik galvojau kad esu rudens tipo mergina pasirodau klydau esu žiemos tipas (čia stilistė kažkada nustatė) ir man arba gryna vario tinka prie žalių akių arba visos rudos kurios neturi užuominos į raudoną (šokolado buvo išbandyta daug atspalvių  schmoll.gif ) ir dar gaila kad kirpėja atsisako man dėti cheminį (norėčiau stambių bangų) o su difuzorium pagarbanota labai dailiai atrodžiau
blush2.gif sorry jau gal off topinu

Na prasom,kad tik pagelbetu...Nzn as jum tai arba 4 arba 5 lygio ruda spalva deciau,nesidazykit iskarto labai tamsiai.Plius jeigu bus geru atspalviu ir geros technikos sruogos padarytos,bus tikrai liuksinis variantas. Svarbu zaismas plaukuose, jei jis bus,bus ir spalva gera.Vat jeigu nudazys viena spalva,tai bus nuobodu ir vel busite nepatenkinta...Taigi sekmes ieskant gero meistro ir lauksim su nauja sukuosena, prasom pasigirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Carela, gal galit pasakyti, kokia mano veido forma? Ydomumo delei, nes niekaip neapsisprendziu, veidas gana stambus, turiu storoka ne itin ilga kakla (vienas is jautuku bruozu biggrin.gif ), noreciau pasiziurineti sukuosenu. Taip pat esu turejusi kirpciukus, tik nenusprendziu, kurie geriau tiktu - ant sono, tiesus ar dar kokie g.gif Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 01, 00:57)
Carela, gal galit pasakyti, kokia mano veido forma? Ydomumo delei, nes niekaip neapsisprendziu, veidas gana stambus, turiu storoka  ne itin ilga kakla (vienas is jautuku bruozu biggrin.gif ), noreciau pasiziurineti sukuosenu. Taip pat esu turejusi kirpciukus, tik nenusprendziu, kurie geriau tiktu - ant sono, tiesus ar dar kokie g.gif  Dekui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

as

as ne carela, bet atleisk kur tu matai gana stambu veida? ax.gif as net nedrisciau taip pagalvot, tu mano nematei tada, pagal mane tai tavo veidas ovalus arba net sakyciau siek tiek pailgas, bet cia jau tau musu carela atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 02 01, 01:11)
as ne carela, bet atleisk kur tu matai gana stambu veida? ax.gif  as net nedrisciau taip pagalvot, tu mano nematei tada, pagal mane tai tavo veidas ovalus arba net sakyciau siek tiek pailgas, bet cia jau tau musu carela atsakys  4u.gif

Na mano veidas tikrai stambokas, o gal taip atrodo del kaklo, todel ir nenusprendziu ka daryt, nes visos sukuosenos atrodo dar labiau stambina jy g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 01, 00:57)
Carela, gal galit pasakyti, kokia mano veido forma? Ydomumo delei, nes niekaip neapsisprendziu, veidas gana stambus, turiu storoka  ne itin ilga kakla (vienas is jautuku bruozu biggrin.gif ), noreciau pasiziurineti sukuosenu. Taip pat esu turejusi kirpciukus, tik nenusprendziu, kurie geriau tiktu - ant sono, tiesus ar dar kokie g.gif  Dekui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

as

na as irgi ne carela,bet tikrai nematau jokio stambaus veido g.gif labai grazi ovali veido forma smile.gif beje,o paauginti plaukuciu nesinori?man atrodo jums labai tiktu ilgesni plaukuciai smile.gif
Atsakyti
sveiki, gal galetumet patarti, kaip dazyti mazdaug 6 numerio dazais sruogelemis sviesintus ir 6-7 cm nuaugusius plaukus. Ar tiks pusiau ilgalaikiai rugstiniai dazai, pvz is goldwel?
aciu
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 02 01, 09:06)
na as irgi ne carela,bet tikrai nematau jokio stambaus veido  g.gif labai grazi ovali veido forma  smile.gif beje,o paauginti plaukuciu nesinori?man atrodo jums labai tiktu ilgesni plaukuciai  smile.gif

Kaip tik auginu dabar ax.gif Pasiilgau ilgu, nes turejau sviesius blondiniskus, dabar noriu ilgesniu, sveiku plauku ir grazaus kirpimo rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip manote, ar turint ilgokus banguotus, bet ne garbanotus, t.y. plaukai garbanojasi ties galais, bet ne visas plaukas, ir kurie dažniausiai pučiasi, galima turėti kirpčius ar čia jau neįmanoma blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2011 02 01, 17:08)
Kaip manote, ar turint ilgokus banguotus, bet ne garbanotus, t.y. plaukai garbanojasi ties galais, bet ne visas plaukas, ir kurie dažniausiai pučiasi, galima turėti kirpčius ar čia jau neįmanoma blush2.gif  ax.gif

Ymanoma, jeigu netingesite formuoti - dziovinti su fenu tiesinant arba tiesintuva kas ryta naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 31, 23:57)

as

Profilio reiktu dar,tada aiskiau butu,bet manau pailgas veidukas tavo.Ir tikrai nieks taves nestambina,tau taip atrodo nes turi israiskingus skruostikaulius.Pabandyk pailginta istriza grifka, truputi optiskai uzslepsi skruostikaulius.Prailginta grifka,tai kai trumpiausia dalis ciut dengia antaki ir toliau i sona ilgeja...Plaukai grazus viskas super, o grifkute tiesiog galesi ir lygia nesiot ir kai paaugs tiesiog nuo saknu pakelt truputi.

QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 01, 01:20)
Na mano veidas tikrai stambokas, o gal taip atrodo del kaklo, todel ir nenusprendziu ka daryt, nes visos sukuosenos atrodo dar labiau stambina jy g.gif

Ir su kaklu pas tave viskas gerai, nueik i parduotuve ir issirink drabuziu su ivairiom iskirptem, V formos iskirptes ilgina kakla, pasiziurek su kokio gylio jautiesi normaliai, ir tiesiog uzsidek vienokia,kitokia ir pamatysi,kaip keiciasi ir kuri tau tinka ir patinka( svarbiausi,kad patiktu,nevarzytu ir pati jaustumeis sau grazia) labiausiai mirksiukas.gif
Pas tave platoki peciai tikriausiai?Nes kaklas nueina greitai link peciu...Viskas sutvarkoma su rubais.Pabandyk dar marskinukus su stacia apykakle apsirengti, o plaukus sukelti mirksiukas.gif
Visada ieskokit visumos merginos.Gera sukuosena didzioji dalis, taciau jei vilkesit netinkamus drabuzius sau atrodysit ne kaip.Kas nepasislepia su plaukais,tas paslepiama arba isryskinama su rubais, papuosalais. Nzn ar atkreipete demesi, Sigute Stonyte.Paziurekit koks negrazus jos kaklas, o ji ji uzmaskuoja labai sekmingai.Tai su masyviu papuosalu ant kaklo,tai su masyviais auskarais,kurie nukreipia demesi nuo kaklo, jeigu ji su iskirpte.Ir zmogus,kuris neturi polinkio matyti visokias smulkmenas (profesines ligos,kaip mano:))) tai nieko ir nepastebi.O dar makiazas...Mums tiek priemoniu prikurta,kad vyrams dar tobulet ir tobulet iki musu tongue.gif

QUOTE(more more @ 2011 02 01, 09:42)
sveiki, gal galetumet patarti, kaip dazyti mazdaug 6 numerio dazais sruogelemis sviesintus ir 6-7 cm nuaugusius plaukus. Ar tiks pusiau ilgalaikiai rugstiniai dazai, pvz is goldwel?
aciu

Tinka,su trim proc mirksiukas.gif

QUOTE(pinkClarin @ 2011 02 01, 16:08)
Kaip manote, ar turint ilgokus banguotus, bet ne garbanotus, t.y. plaukai garbanojasi ties galais, bet ne visas plaukas, ir kurie dažniausiai pučiasi, galima turėti kirpčius ar čia jau neįmanoma blush2.gif  ax.gif

I manoma,tik reikalaus prieziuros ir laiko rytais su tiesintuvu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carela: 01 vasario 2011 - 20:11
QUOTE(carela @ 2011 02 01, 21:04)
Profilio reiktu dar,tada aiskiau butu,bet manau pailgas veidukas tavo.Ir tikrai nieks taves nestambina,tau taip atrodo nes turi israiskingus skruostikaulius.Pabandyk pailginta istriza grifka, truputi optiskai uzslepsi skruostikaulius.Prailginta grifka,tai kai trumpiausia dalis ciut dengia antaki ir toliau i sona ilgeja...Plaukai grazus viskas super, o grifkute tiesiog galesi ir lygia nesiot ir kai paaugs tiesiog nuo saknu pakelt truputi.

Va paskubom surastas mano profilis, tik
foto maza

Peciai kaip tik mano smulkus, gal todel ir kimbu prie to kaklo smile.gif Siaip manau, kad gal man vaizdas nesiziurejo, kai sviesius plaukus turejau, nes jeigu veidas stambesnis ar skruostikauliai tokie ryskesni, tai man rodos sviesus plaukai dar ta paryskina, ar ne? g.gif Jokiu pakabuciu ant kaklo nenesioju, nes mane pykina nuo ju, prakaituoju, atrodo smaugia kazkas, bet cia atskira istorija jau, V iskirptes nesioju arba marskinukus prasegtus 4u.gif drinks_cheers.gif Tik vat ydomu, y kokias sukuosenas labiau ziureti, nes anksciau visi tvirtindavo, kad trumpesnes labiau tinka, tik ir taikydavos kirpejos trumpai apkirpti, atseit grazu bus. Bet man rodos, kad jos kaip tik smulkiam veidukui g.gif Tai vat dabar zinosiu, koks veiduko tipas ir pagal tai galesiu ieskoti sukuosenu, daug daug padekojimu uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kiti visada geriau mato, nes sau niekad neytinku biggrin.gif
Atsakyti