Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 01, 21:04)
Va paskubom surastas mano profilis, tik
foto maza

Peciai kaip tik mano smulkus, gal todel ir kimbu prie to kaklo smile.gif  Siaip manau, kad gal man vaizdas nesiziurejo, kai sviesius plaukus turejau, nes jeigu veidas stambesnis ar skruostikauliai tokie ryskesni, tai man rodos sviesus plaukai dar ta paryskina, ar ne? g.gif Jokiu pakabuciu ant kaklo nenesioju, nes mane pykina nuo ju, prakaituoju, atrodo smaugia kazkas, bet cia atskira istorija jau, V iskirptes nesioju arba marskinukus prasegtus 4u.gif  drinks_cheers.gif Tik vat ydomu, y kokias sukuosenas labiau ziureti, nes anksciau visi tvirtindavo, kad trumpesnes labiau tinka, tik ir taikydavos kirpejos trumpai apkirpti, atseit grazu bus. Bet man rodos, kad jos kaip tik smulkiam veidukui g.gif Tai vat dabar zinosiu, koks veiduko tipas ir pagal tai galesiu ieskoti sukuosenu, daug daug padekojimu uz patarimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kiti visada geriau mato, nes sau niekad neytinku biggrin.gif

Supranti,esme ta kad ilgi plaukai labai mazai kam tinka ax.gif kitas dalykas su trumpais plaukais vel,koks kirpimas ir kiek jis reikalauja laiko.Faktas tas,kad ilgus blogiausiu atveju susipynei i kasa ir leki, ar kuoduka susisukai ir gerai,su trumpais fifti fifti,uzsiries sonas ir nors tango sok ant blakstienu tongue.gif galva po kranu,fenas i rankas ir se tau pusvalandis saldaus miego biggrin.gif Trumpi kirpimai stylingesni,nes tiesiog daugiau fantazijos su jais ir daugiau galimybiu nerisant plauku atrodyti vis kazkaip kitaip.
Cia jau nuo tavo gyvenimo budo priklauso.
Panele miela,gal pas gydytojus reiktu apsilankyti ir skydliauke issitirti? ax.gif (cia del pakabuciu ir ...)
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2011 02 01, 22:12)
Supranti,esme  ta kad ilgi plaukai labai mazai kam tinka ax.gif kitas dalykas su trumpais plaukais vel,koks kirpimas ir kiek jis reikalauja laiko.Faktas tas,kad ilgus blogiausiu atveju susipynei i kasa ir leki, ar kuoduka susisukai ir gerai,su trumpais fifti fifti,uzsiries sonas ir nors tango sok ant blakstienu tongue.gif  galva po kranu,fenas i rankas ir se tau pusvalandis saldaus miego biggrin.gif Trumpi kirpimai stylingesni,nes tiesiog daugiau fantazijos su jais ir daugiau galimybiu nerisant plauku atrodyti vis kazkaip kitaip.
Cia jau nuo tavo gyvenimo budo priklauso.
Panele miela,gal pas gydytojus reiktu apsilankyti ir skydliauke issitirti? ax.gif  (cia del pakabuciu ir ...)

Va, kad mano plaukas nepaslankus bjaurybe ir as neismodeliuoju care/bob kirpimu, arba jie laikosi neilgai, tada issileidzia ir atrodo nutyse, kad kazkas apipesiojo ir uzpyle vandens ant galvos biggrin.gif O kasdien ryte plauti galva, naudoti puriklius ir t.t. ne man - gaila plauko jau, nepamenu, kada fena rankoje ciupinejau smile.gif
Kaip jums kazkas tokio pradziai, jeigu ilgi man netiktu? g.gif

user posted image

Tirta, gydyta, veliau nieko nerasta, bet visi fintai nepraeina, cia nuo vaikystes man taip, net nuo saliku prakaitas pila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 01, 21:34)
Va, kad mano plaukas nepaslankus bjaurybe ir as neismodeliuoju care/bob kirpimu, arba jie laikosi neilgai, tada issileidzia ir atrodo nutyse, kad kazkas apipesiojo ir uzpyle vandens ant galvos biggrin.gif O kasdien ryte plauti galva, naudoti puriklius ir t.t. ne man - gaila plauko jau, nepamenu, kada fena rankoje ciupinejau smile.gif
Kaip jums kazkas tokio pradziai, jeigu ilgi man netiktu? g.gif

user posted image

Tirta, gydyta, veliau nieko nerasta, bet visi fintai nepraeina, cia nuo vaikystes man taip, net nuo saliku prakaitas pila smile.gif

irgi geras variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2011 02 01, 09:42)
sveiki, gal galetumet patarti, kaip dazyti mazdaug 6 numerio dazais sruogelemis sviesintus ir 6-7 cm nuaugusius plaukus. Ar tiks pusiau ilgalaikiai rugstiniai dazai, pvz is goldwel?
aciu
*

Tinka,su trim proc mirksiukas.gif

dekui 4u.gif , po savaitgalio bandysiu smile.gif
Atsakyti
sveiki, maciau viena panele nu dazytais plaukais juoda su raudonu atspalviu atrode pasakiskai. ar yra tokiu dazu ar tiesiog ji juodaplauke nusidaze raudonais dazais?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 02 02, 13:28)
sveiki,  maciau viena panele nu dazytais plaukais juoda su raudonu atspalviu atrode pasakiskai. ar yra tokiu dazu ar tiesiog ji juodaplauke nusidaze raudonais dazais?

Juodi dazai sumaisyti su raudonais, arba raudonu mixu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2011 02 02, 15:33)
Juodi dazai sumaisyti su raudonais, arba raudonu mixu mirksiukas.gif
o kokiu santykiu reikia maisyti? juodus ir raudonus?

mixas tai kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 02 02, 13:49)
o kokiu santykiu  reikia maisyti? juodus ir raudonus?

mixas tai kaip?  blush2.gif

Gali per puse, jei mixas tai i dazus pora cm(priklauso nuo firmos).Mix tonai tai naturalus pigmentai.Buna zali,raudoni,melyni,geltoni ir t.t Jie naudojami spalvai paryskinti.
Atsakyti
Vel as su klausimu 4u.gif Gal galit pakomentuoti sita spalvyte:

user posted image

Silta, salta? Ismeta kazkokius nepageidaujamus atspalvius, maisoma su kazkuo? Noreciau grynai rudu plauku, ka ir suteikia sita spalvyte, bet niekad nesu susidurus su .77 dazant 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Turiu klausimuką, pradziai papasakosiu visą priešistorę smile.gif dažiau plaukus beamonijakiais kastonu spalvos dazais namų sąlygomis, viskas labai puiku, bet pasirinkau ne tą spalvytę, pagalvojau kad per tamsi ir dar turi raudono atspalvio, kuris visai man netinka... Tai mano klausimas būtų toks, ar užsidažys 2 tonais sviesiasni pelenu atspalvi turintys rudi beamoniakiai dažai ant mano esamos tamsesnės "ryžos" spalvytės? gal reiktų pirkti stipresnį kremoksidą tada?
Atsakyti
as noreciau paprasyti gal galit kuri imesti prailginto kare pavyzdziu smile.gif atrodo ivedu i google, bet man meta trumpus tuos kare, o as nesusigaudau kaip tas prailgintas kare atrodo, koks ten tas ilgis, mano veidas apvalus, vasarai noreciau kardinaliai pakeisti sukuosena, tai dabar ieskau pavyzdziu smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus mergaites
Atsakyti