Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

QUOTE(carela @ 2010 10 13, 22:56)
Plauko sviesinimas,tai yraplauko pigmento isemimas.To be chemijos nepadarysite.
Del slinkimo.Jei plaukai slenka su saknim, dazymas su tuo nesusijes.Jei trupa - tada taip.

Vadinasi, visuose dažuose bus peroksido? Ar tiesa, kad šviesinimas sruogelėmis kenkia dar labiau, nei šaknų dažymas? O sruogelėmis tamsinimas mažiau kenktų? Tiesiog noriu kuo mažiau pakenkti savo plaukams, bet nusibodo vaikščioti pusiau skusta-pusiau lupta..
Atsakyti
as irgi noriu paklausti smile.gif planuoju dazyti sruogelemis plaukus, kirpeja dazytu su milteliais ir 3% oksidatorium, iki siol namie dazydavaus ataugusias saknis alfa parf dazais su 9 % smile.gif kas labaiu kenkia plauku milteliai ar dazai mano atveju?smile.gif aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 10 13, 21:00)
Vadinasi, visuose dažuose bus peroksido? Ar tiesa, kad šviesinimas sruogelėmis kenkia dar labiau, nei šaknų dažymas? O sruogelėmis tamsinimas mažiau kenktų? Tiesiog noriu kuo mažiau pakenkti savo plaukams, bet nusibodo vaikščioti pusiau skusta-pusiau lupta..

QUOTE(jauniute @ 2010 10 13, 22:43)
as irgi noriu paklausti smile.gif planuoju dazyti sruogelemis plaukus, kirpeja dazytu su milteliais ir 3% oksidatorium, iki siol namie dazydavaus ataugusias saknis alfa parf dazais su 9 % smile.gif kas  labaiu kenkia plauku milteliai ar dazai mano atveju?smile.gif aciu uz atsakyma smile.gif

Atsakau abiem.Dazai be peroksido nedazo,jokie.Isskyrus chna,bastma,ir trumpalaikius dazus:sampunai,putos ir pan.
Del kenkimo plaukams.Jei meistras teisingai jus nudazys,ir jei jus po to teisingai ir kokybiskai priziuresit savo plaukus,tada kenkimas bus minimalas,tiek su dazais tiek su milteliais.Jei procedura atlikta kokybiskai,visa plauko sveikata priklausys nuo jusu ir jusu prieziuros.
Po dazymo saknu milteliais reiks ipatingos prieziuros.Jie yra stipresni uz dazus,todel pazeis plaukus labiau.
O del tamsiu sruogu,jei jums tinka ir patinka,tai maziausiai plaukams kenkiantis dalykas.Tik jei po to is tu tamsiu nenoresit padaryt sviesiu.
Atsakyti
carela, o i mano klausima neatsakysit? :kaip suglotninti, lb besipuciancius plaukus? ax.gif
Atsakyti
Laba diena, turiu toki klausimuka, siuo metu esu tamsiai ruda splava dazyta, bet saknys ataugusios naturalia sviesios karameles spalva. Tiesa pasakius atsibodo tos greit islendancios saknys, atrodau, kaip praplikus, kaip plaukai atauga. Ir oda gan sviesi mano, tai nusprendziau plaukus nusidazyt i naturalia spalva. Noreciau pamineti, kad anksciau dazant iprastais dazais, man jie apsiplaudavo, ir labai ryskaus kontrasto tarp ataugusiu nebudavo, bet paskutinykart nusidaziau dazais be amoniako, tai taip uzsidaze plaukas, tai ne nusiplauna nei ka, o kazkaip kaip tik tikejausi, kad lengviau plausis.
Tai vat, nuejau as pas kirpeja, sako arba dazom sruogelem visa galva sveisiom, arba tonuojam visus plaukus , tai vat gal man galit paaiskint ka reiksia tas tonavimas, ir kaip jus manot, kas plaukams maziau kenktu mano atveju? Nes ketvirtadieniui uzsirasiau kitam, tai vat galvoju gal kazkas apsvies mane ka man cia geriau dabar padarius. Mano plaukai ir taip siuo metu slenka, silpnoki tokie, tai galvoju panasia i naturalia kad isgaut ir nedazysiu ju daugiau .
Laukiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti

siryt pastebejau, kad mano saknys, koks 1-2 cm sviesesni nei visi kiti plaukai, nors daziau pries 1,5 savaites, bet tos saknys ne pilkos, kaip mano naturalus plaukai, bet tokie sviesiai sokoladiniai biggrin.gif iskart pirma mintis pamacius - kazka ne taip padariau doh.gif pirma karta daziau beamoniakiais dazais, o dabar - ilgalaikiais, tai gal mano saknu nepaeme arba nusiplove, net nezinau ka ir galvot g.gif
Atsakyti
gal ir man padesit,manau is praktikos Jus daugiau zinot 4u.gif man po sviesinimo (sviesinu ne milteliais,dazais igora) nudegina galvos oda ,uzsideda tokie sasiukai,ir taip buna beveik visada,kartais daugiau kartais maziau. kas netinka,ar taip bus visada ir ar tai normalu? g.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2010 10 16, 18:53)
gal ir man padesit,manau is praktikos Jus daugiau zinot 4u.gif  man po sviesinimo (sviesinu ne milteliais,dazais igora) nudegina galvos oda ,uzsideda tokie sasiukai,ir taip buna beveik visada,kartais daugiau kartais maziau. kas netinka,ar taip bus visada ir ar tai normalu?  g.gif  aciu

manau,kad tau yra alergine reakcija i dazus. Siaip Igora yra vienas is stipresniu dazu. Tau reiktu bandyti kitus daziukus arba pereiti i sruogavima,kad dazant dazai nekontaktuotu su oda. Siaip cia rimtoka problema,labai nejuokauk,nes yra tokiu atveju kai alergine reakcija sukelia anafilaksini soka. Stebek save ir bandyk kazka keisti.
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 16, 11:02)
siryt pastebejau, kad mano saknys, koks 1-2 cm sviesesni nei visi kiti plaukai, nors daziau pries 1,5 savaites, bet tos saknys ne pilkos, kaip mano naturalus plaukai, bet tokie sviesiai sokoladiniai  biggrin.gif iskart pirma mintis pamacius - kazka ne taip padariau  doh.gif pirma karta daziau beamoniakiais dazais, o dabar - ilgalaikiais, tai gal mano saknu nepaeme arba nusiplove, net nezinau ka ir galvot  g.gif

Beamoniakiniai dazai nekeicia tavo naturalios spalvos ir kai jie atsiplauna-plaukas lieka naturalios spalvos. Dazant su normaliais dazais-plaukas is vidaus yra blukinamas ir uzpildomas dirbtiniu pigmentu ir kai dirbtinis dazas su laiku ima skalbtis-tavo plaukelis lieka sviesesnis nei buvo. Kadangi tavo naujas dazas taip greit atsiplove,tai parodo per dideli kieki amoniako dazuose. Jei tu tamsini plaukus,tai tau neapsimoka dazyti su stipriais dazais-naudok beamoniakinius.
Atsakyti
QUOTE(jalina295 @ 2010 10 17, 20:34)

Beamoniakiniai dazai nekeicia tavo naturalios spalvos ir kai jie atsiplauna-plaukas lieka naturalios spalvos. Dazant su normaliais dazais-plaukas is vidaus yra blukinamas ir uzpildomas dirbtiniu pigmentu ir kai dirbtinis dazas su laiku ima skalbtis-tavo plaukelis lieka sviesesnis nei buvo. Kadangi tavo naujas dazas taip greit atsiplove,tai parodo per dideli kieki amoniako dazuose. Jei tu tamsini plaukus,tai tau neapsimoka dazyti su stipriais dazais-naudok beamoniakinius.

aciu, dabar kaip tik laukiu joico ilgalaikiu dazu - isbandysiu, jei netiks, vel pereisiu prie augaliniu 4u.gif
Atsakyti
Ieskau patarimo ir as 4u.gif
Pries savaite kirpykloje prasiau mano gana sviesius (girdejau kaip kirpeja mano plauku spalva ivardino kaip Nr. 7 biggrin.gif ) plaukus nudazyti svelniai ryza spalva. Tai kirpeja daze varine spalva. Na realybeje dabar esu radona doh.gif
Noriu suzinot, ar nusiplaudinejant dazams tas raudonumas tik ryskes, nes spalva svieses, ar vis del to palaipsniui tapsiu nors kiek panasi i naturalia ryza (kaip as suprantu ta spalva - rusva su siek tiek vario atspalviu)?
Ir su kokiom priemonem geriau plauti galva, kad spalva greiciau nusiplautu?
Buciau be galo dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif reiks pabandyt ka nors kita. nes su tuo nudeginimu ,tikrai nebejuokinga .... schmoll.gif o dazant sruogelem reiktu jau milteliu ar ne ? nes siaip noreciau sviesesniu plauku nei yra dabar,tai manau dazant sruogelem su milteliais jie visi pasviesetu siek tiek. o po to nezinau reiks bandyt kitokius dazus ,visa laika miltelius naudot nesinori... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2010 10 17, 22:32)
aciu  4u.gif  reiks pabandyt ka nors kita. nes su tuo nudeginimu ,tikrai nebejuokinga ....  schmoll.gif  o dazant sruogelem reiktu jau milteliu ar ne ? nes siaip noreciau sviesesniu plauku nei yra dabar,tai manau dazant sruogelem su milteliais jie visi pasviesetu siek tiek. o po to nezinau reiks bandyt kitokius dazus ,visa laika miltelius naudot nesinori... g.gif

jei jusu plaukai sviesus ,tai sruogeles galima isgaut ir dazais,viskas priklauso nuo jusu plauku tono,spalvos.
Atsakyti