QUOTE(ainujo @ 2010 10 22, 12:30)
Kokiu yra prof dazu kurie uzdaro plauko zvynelius ir tuo paciu pasviesina tonu plaukus?

ar cia vadinamieji CLEAR dazai?
Uzdaro visi amoniakiniai dazai.Tonu sviesina visi dazai priklausomai nuo spalvos ir jusu naturalaus tono.Clear yra dazu skiediklis,isgauti pasteliniams atspalviams
QUOTE(isabelaa @ 2010 10 23, 20:28)
laba labai sugadinau plaukus sviesindama.
ar nuo juodu plauku nusviesintas iki sviesaus, pavirtes "siaudu" gali kaukiu pagalba atgauti sveika isvaizda? ar jau tik ataugti jiems reikia?
Praktiskai ne.Atauginti belieka.
QUOTE(Elentari @ 2010 10 24, 01:01)
Sveikutės, nežinau, ar buvo jau klausta, noriu pasiteirauti, kaip susigrąžinti natūralią plaukų spalvą jų nesugadinant dar labiau, nei jau yra pakenkti. Jau nemažai metų dažau raudonais atspalviais, o natūrali mano tokia "lietuviška", tamsi blondinė vadinasi berods. Vis dažniau pagalvoju, gal reikėtų vis tik susigrąžinti natūralią spalvą, nors ir labai patinka man raudoni tonai, bet visos raudonos spalvos labai greitai blunka, o ir plaukus turbūt pažeidžia labiau, nei tamsios spalvos, nes plaukai nenustoja slinkti ir šiurti, nors daug kas išbandyta... Turbūt vienintelis likęs būdas - nebedažyti plaukų, bet nusiauginti klaikiai neatrodant keletą metų neįmanoma

Būsiu dėkinga už patarimus

Kartą mėginau dažyti Lorealio dažais, nes Droge pardavėja užtikrino kad tikrai išims, tai nei velnio, tik negražus atspalvis pasidarė...
Raudonu spalvu praktiskai isimti neimanoma.Kazkiek taip,bet kol nenuaugs,vistiek mus raudonumas.Kazkiek galima prigesinti bet laikinai.
QUOTE(awsra @ 2010 10 25, 17:25)
sveiki, klausykit o gal kas nors dirba su wella dazais? as po ilgu svarstymu po blondines tapau beveik juoda

ir man patinka

vienu zodziu po nutamsejimo pati nusipirkau prof dazu wella beamoniakiu ir tris kartus pasidaziau pati taip pratempiau tris men, o vakar buvau salone nes norejau jau saknis pasidazyti ir kirpeja nusprende jog man ta dazyta spalva siek tiek musa per veida ten pas mane buvo tamsi tamsi ruda beveik juoda:) o kai kirpeja nudaze pagal save tai taip supratau paime siltesni tona

sakau pasakykit numeriuka tai sako as maisiau dvi spalvas ruda ir pilka kazkas tokio tipo 4 lygmenyje

bet taip ir nesupratau jeigu man paciai reiktu pirktis tai nezinociau kaip pasakyti

gal kas galit padeti konkreciau

jeigu tai imanoma

aciu
Is pasakymo tai 4.7 ir 4.1