Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

Kokiu yra prof dazu kurie uzdaro plauko zvynelius ir tuo paciu pasviesina tonu plaukus? ax.gif ar cia vadinamieji CLEAR dazai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ainujo: 22 spalio 2010 - 12:32
laba labai sugadinau plaukus sviesindama.
ar nuo juodu plauku nusviesintas iki sviesaus, pavirtes "siaudu" gali kaukiu pagalba atgauti sveika isvaizda? ar jau tik ataugti jiems reikia?
Atsakyti
Sveikutės, nežinau, ar buvo jau klausta, noriu pasiteirauti, kaip susigrąžinti natūralią plaukų spalvą jų nesugadinant dar labiau, nei jau yra pakenkti. Jau nemažai metų dažau raudonais atspalviais, o natūrali mano tokia "lietuviška", tamsi blondinė vadinasi berods. Vis dažniau pagalvoju, gal reikėtų vis tik susigrąžinti natūralią spalvą, nors ir labai patinka man raudoni tonai, bet visos raudonos spalvos labai greitai blunka, o ir plaukus turbūt pažeidžia labiau, nei tamsios spalvos, nes plaukai nenustoja slinkti ir šiurti, nors daug kas išbandyta... Turbūt vienintelis likęs būdas - nebedažyti plaukų, bet nusiauginti klaikiai neatrodant keletą metų neįmanoma lotuliukas.gif Būsiu dėkinga už patarimus 4u.gif Kartą mėginau dažyti Lorealio dažais, nes Droge pardavėja užtikrino kad tikrai išims, tai nei velnio, tik negražus atspalvis pasidarė... unsure.gif
Atsakyti
sveiki, klausykit o gal kas nors dirba su wella dazais? as po ilgu svarstymu po blondines tapau beveik juoda biggrin.gif ir man patinka smile.gif vienu zodziu po nutamsejimo pati nusipirkau prof dazu wella beamoniakiu ir tris kartus pasidaziau pati taip pratempiau tris men, o vakar buvau salone nes norejau jau saknis pasidazyti ir kirpeja nusprende jog man ta dazyta spalva siek tiek musa per veida ten pas mane buvo tamsi tamsi ruda beveik juoda:) o kai kirpeja nudaze pagal save tai taip supratau paime siltesni tona smile.gif sakau pasakykit numeriuka tai sako as maisiau dvi spalvas ruda ir pilka kazkas tokio tipo 4 lygmenyje smile.gif bet taip ir nesupratau jeigu man paciai reiktu pirktis tai nezinociau kaip pasakyti blush2.gif biggrin.gif gal kas galit padeti konkreciau biggrin.gif biggrin.gif jeigu tai imanoma lotuliukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ainujo @ 2010 10 22, 12:30)
Kokiu yra prof dazu kurie uzdaro plauko zvynelius ir tuo paciu pasviesina tonu plaukus?  ax.gif ar cia vadinamieji CLEAR dazai?  smile.gif

Uzdaro visi amoniakiniai dazai.Tonu sviesina visi dazai priklausomai nuo spalvos ir jusu naturalaus tono.Clear yra dazu skiediklis,isgauti pasteliniams atspalviams mirksiukas.gif

QUOTE(isabelaa @ 2010 10 23, 20:28)
laba labai sugadinau plaukus sviesindama.
ar nuo  juodu plauku nusviesintas iki sviesaus, pavirtes "siaudu"  gali kaukiu pagalba atgauti sveika isvaizda?  ar jau tik ataugti jiems reikia?

Praktiskai ne.Atauginti belieka.

QUOTE(Elentari @ 2010 10 24, 01:01)
Sveikutės, nežinau, ar buvo jau klausta, noriu pasiteirauti, kaip susigrąžinti natūralią plaukų spalvą jų nesugadinant dar labiau, nei jau yra pakenkti. Jau nemažai metų dažau raudonais atspalviais, o natūrali mano tokia "lietuviška", tamsi blondinė vadinasi berods. Vis dažniau pagalvoju, gal reikėtų vis tik susigrąžinti natūralią spalvą, nors ir labai patinka man raudoni tonai, bet visos raudonos spalvos labai greitai blunka, o ir plaukus turbūt pažeidžia labiau, nei tamsios spalvos, nes plaukai nenustoja slinkti ir šiurti, nors daug kas išbandyta... Turbūt vienintelis likęs būdas - nebedažyti plaukų, bet nusiauginti klaikiai neatrodant keletą metų neįmanoma  lotuliukas.gif Būsiu dėkinga už patarimus  4u.gif Kartą mėginau dažyti Lorealio dažais, nes Droge pardavėja užtikrino kad tikrai išims, tai nei velnio, tik negražus atspalvis pasidarė...  unsure.gif

Raudonu spalvu praktiskai isimti neimanoma.Kazkiek taip,bet kol nenuaugs,vistiek mus raudonumas.Kazkiek galima prigesinti bet laikinai.
QUOTE(awsra @ 2010 10 25, 17:25)
sveiki, klausykit o gal kas nors dirba su wella dazais? as po ilgu svarstymu po blondines tapau beveik juoda biggrin.gif ir man patinka smile.gif vienu zodziu po nutamsejimo pati nusipirkau prof dazu wella beamoniakiu ir tris kartus pasidaziau pati taip pratempiau tris men, o vakar buvau salone nes norejau jau saknis pasidazyti ir kirpeja nusprende jog man ta dazyta spalva siek tiek musa per veida ten pas mane buvo tamsi tamsi ruda beveik juoda:) o kai kirpeja nudaze pagal save tai taip supratau paime siltesni tona smile.gif sakau pasakykit numeriuka tai sako as maisiau dvi spalvas ruda ir pilka kazkas tokio tipo 4 lygmenyje smile.gif  bet taip ir nesupratau jeigu man paciai reiktu pirktis tai nezinociau kaip pasakyti blush2.gif  biggrin.gif  gal kas galit padeti konkreciau biggrin.gif  biggrin.gif jeigu tai imanoma  lotuliukas.gif  aciu  4u.gif

Is pasakymo tai 4.7 ir 4.1
Atsakyti
Raudonu spalvu praktiskai isimti neimanoma.Kazkiek taip,bet kol nenuaugs,vistiek mus raudonumas.Kazkiek galima prigesinti bet laikinai.

O kaip prigesinti?
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 10 25, 21:51)
O kaip prigesinti?

Patamsinti su naturaliu tonu. Po tasko 0 turi buti ant dazu.Apie prof kalbu mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu paklaust, kuo vadovaujasi kirpejos kirpdamos grifka, ar yra kokios nors taisykles, kiek reikia nuo vidurio galvos atsukuoti plauku g.gif nes pati kerpuosi.

dar idomu, ko dazniausiai klientes dabar atejusios kirpeju praso, t.y kokios spalvos dabar madingiausios smile.gif ir kirpimai, o gal dabar populiariau ilgi g.gif nes atsimenu pries desimt metu visos be plaukiuku vaiksciodavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 10 26, 11:44)
noriu paklaust, kuo vadovaujasi kirpejos kirpdamos grifka, ar yra kokios nors taisykles, kiek reikia nuo vidurio galvos atsukuoti plauku  g.gif nes pati kerpuosi.

dar idomu, ko dazniausiai klientes dabar atejusios kirpeju praso, t.y kokios spalvos dabar madingiausios  smile.gif ir kirpimai, o gal dabar populiariau ilgi  g.gif nes atsimenu pries desimt metu visos be plaukiuku vaiksciodavo smile.gif

Na nuo daug ko priklauso,nuo veido formos,akiu gylio,formos,nosies formos...Kaip atsukuoti priklauso,nuo grifkos formos,storio, plauku kritimo...Galima atsukuoti trikampiu,galima ovalinti...Galima atsukuoti nuo auksciausio galvos tasko,galima toliau,link virsugalvio,galima maziau...
Kas dabar madoj?Asimetrija ilgiu, sluoksniu.Dazymas taip pat.Populiaru sukuoti ir dazyti isgaunant 3D efekta.Ryskios sruogos po truputi grizta.Kirpimai priklauso nuo ilgio,kuo trumpesnis,tuo galima derinti ivairius kirpimus,pritaikant ir asimetrija ir sluoksnius.Kampai atsiranda,skirtumai tarp plauku ilgiu ir pan.Na, o prasimai tai priklauso nuo zmogaus,nuo gyvenimo budo. mirksiukas.gif
Atsakyti

[/quote]
o aciu , jei eisiu pirktis tai mazdaug orientuosiuosi ko reikia biggrin.gif o beje jeigu maisysiu abi spalvas tai abi per puse lygiom dalim deti ar kaip?ar to pilko atspalvio maziau? nes nenoriu spalvos sugadint?o istikro kuris numeriukas yra pilkas?o kuris rudos spalvos? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo awsra: 26 spalio 2010 - 22:23
[quote=awsra,2010 10 26, 22:21]
[/quote]
o aciu , jei eisiu pirktis tai mazdaug orientuosiuosi ko reikia biggrin.gif o beje jeigu maisysiu abi spalvas tai abi per puse lygiom dalim deti ar kaip?ar to pilko atspalvio maziau? nes nenoriu spalvos sugadint?o istikro kuris numeriukas yra pilkas?o kuris rudos spalvos? blush2.gif biggrin.gif
[/quote]
Kokiu santykiu maisyti tai kirpejos reikia klaust.Pilka yra su vienetu,ruda su septynetu.Bet ta ruda,neaisku ka kirpeja turejo omeny sakydama ruda,ar gryna ruda ar atspalvis rudas...Idialiausia butu klausti kirpejos 4u.gif Nes ta ruda gali buti su rausvu atspalviu,gali su auksu,gali buti auksas su oranzu,auksas su raudonu,ir atvirksciai oranzas su auksu ir pan.Eile numeriuku irgi turi reiksme...Del pilkumo tai aisku,o dl rudos,tikrai siulyciau paklausti ax.gif
Atsakyti
[quote=carela,2010 10 27, 19:38]
[/quote]
Kokiu santykiu maisyti tai kirpejos reikia klaust.Pilka yra su vienetu,ruda su septynetu.Bet ta ruda,neaisku ka kirpeja turejo omeny sakydama ruda,ar gryna ruda ar atspalvis rudas...Idialiausia butu klausti kirpejos 4u.gif Nes ta ruda gali buti su rausvu atspalviu,gali su auksu,gali buti auksas su oranzu,auksas su raudonu,ir atvirksciai oranzas su auksu ir pan.Eile numeriuku irgi turi reiksme...Del pilkumo tai aisku,o dl rudos,tikrai siulyciau paklausti ax.gif
[/quote]
o jei neiseina pkalausti, ka tada daryti? biggrin.gif o tai gal galit ka patarti? kokia ta ruda geriau butu imti?ar gryna ar su atspalviu?ir kokiu? nes as kaip suprantu kam imti ruda su atspalviu jeigu maisai pilka atspalvi rudai spalvai? tai gal ji ime gruna ruda ir dejo atspalvi pilka ar gali taip buti? doh.gif
Atsakyti