Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN-13 tema

Sveikos merginos:)

Turiu toki klausima, kuris man iskilo:)

O kaip vyksta viskas, kai Jus sutariat su akusere, ateina Jums laikas gimdyti, o tai akuserei ne pamaina, kiek zinau tai yra iskvietimas is namu turi moketi nemazai apie 600 lt ligoniu kasoms ir dar poto paciia akuserei i kisene, nes tareisi??

O akuseres vistiek pamainom dirba ir jei ji jau atidirba pamaina ar nepasikeicia kita?smile.gif

Kas jau turejot susitarimu gal galit parasyti i az kaip tai vyksta:)

Ir del epidurinio, jeigu isigyji GN vaistineje grazint neleidzia ten? ir aneztiozologas irgi ne visada budi kaip suprantu??

Atsakyti
Man net GN vaistinej sake nepirkt siulu. Susiuvo su normaliais tirpstanciais siulais, tikrai nera jie stori.
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 10 29, 10:25)
Sveikute, dėl streptokoko tai antibiotikų pačiai pirktis nereikia, suleis nemokamai. Tik patarčiau iš patirties - kai atvyksite į pačią gimdyklos palatą, pasakykite akušerei, kad pas jus yra streptokokas, nes pas mane kortelėje įrašas buvo toks smulkus, pačiam paskutiniam lape, tai vos nebuvo taip, kad per skubėjimą būtų to įrašo ir nepastebėję...  doh.gif
Sėkmės  4u.gif

aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Pirma karta siulu nepirkau, tai susiuvo, viskas gerai biggrin.gif

o del antibu, tai is pradziu nieko nesake, tik kai pati uzklausiau, ar reikia paciai pirkti, tai jau iskarto pradejo receptuka rasyti... Tai ir neapsisprendziu, pirkt paciai, ar visgi suleis GN.
Gal dar kas nors pasisakys apie savo patirti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2010 10 30, 22:21)
aciu visoms uz atsakymus  4u.gif
Pirma karta siulu nepirkau, tai susiuvo, viskas gerai  biggrin.gif

o del antibu, tai is pradziu nieko nesake, tik kai pati uzklausiau, ar reikia paciai pirkti, tai jau iskarto pradejo receptuka rasyti... Tai ir neapsisprendziu, pirkt paciai, ar visgi suleis GN.
Gal dar kas nors pasisakys apie savo patirti?  ax.gif

be antibų neliksi, bet kad jie ten kelis litus tekainuoja tai manau turėtum savo ir pačiai ramiau būtų, kad paduosi iš karto ir lauksi kol sulašins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglesia @ 2010 10 30, 23:43)
be antibų neliksi, bet kad jie ten kelis litus tekainuoja tai manau turėtum savo ir pačiai ramiau būtų, kad paduosi iš karto ir lauksi kol sulašins  4u.gif

dekuj, siandien jau nupirkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2010 11 02, 21:19)
dekuj, siandien jau nupirkau  rolleyes.gif

lengvo finišo 4u.gif
Atsakyti
Negi niekas nieko negali pakomentuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(OOrchideja @ 2010 10 30, 11:46)
Sveikos merginos:)
Turiu toki klausima, kuris man iskilo:)
O kaip vyksta viskas, kai Jus sutariat su akusere, ateina Jums laikas gimdyti, o tai akuserei ne pamaina, kiek zinau tai yra iskvietimas is namu turi moketi nemazai apie 600 lt ligoniu kasoms ir dar poto paciia akuserei i kisene, nes tareisi??
O akuseres vistiek pamainom dirba ir jei ji jau atidirba pamaina ar nepasikeicia kita?smile.gif
Kas jau turejot susitarimu gal galit parasyti i az kaip tai vyksta:)
Ir del epidurinio, jeigu isigyji GN vaistineje grazint neleidzia ten? ir aneztiozologas irgi ne visada budi kaip suprantu??

pabandysiu trumpai aprašyt, kaip vyksta tariantis su akušere. Aš tariausi antram gimdymui. Man akušerė tikslios kainos nesakė, nes viskas priklauso nuo to, ar ji atvažiuoja iš namų, dienos ar nakties metas ir pan. bet kiek supratau, akušerės paslaugos kainuoja apie 500 lt. as mokėjau mažiau, nes pataikiau gimdyt į pačios akušerės pamainą, tik ji paskui dar liko kaip po darbo valandų baigti pildyt popierių, sutvarkyt leliuką ir pan. į ligonių kasas aš nieko nemokėjau.
Epidūrinio nelabai išeina grąžintį vaistinę. Tiesiog, jei jis atliks, paprašyk akušerės, kad tave įtrauktų į sąrašus, kad turi epidūrinį. jei tau dar gulint pogimdyviniam, epidūrinio kam prireiks, atsiųs pas tave ir galėsi parduot (mes taip ir pardavėm dar pačiuose GN).
anezteziologas skyriuje yra visada. tik jų nėra tiek, kad sedėtų prie kiekvienos gimdyvės.
tikiuosi, kad atsakiau į rūpimus klausimus smile.gif jei dar kas neaišku - klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 11 03, 21:09)
pabandysiu trumpai aprašyt, kaip vyksta tariantis su akušere. Aš tariausi antram gimdymui. Man akušerė tikslios kainos nesakė, nes viskas priklauso nuo to, ar ji atvažiuoja iš namų, dienos ar nakties metas ir pan. bet kiek supratau, akušerės paslaugos kainuoja apie 500 lt. as mokėjau mažiau, nes pataikiau gimdyt į pačios akušerės pamainą, tik ji paskui dar liko kaip po darbo valandų baigti pildyt popierių, sutvarkyt leliuką ir pan. į ligonių kasas aš nieko nemokėjau.
Epidūrinio nelabai išeina grąžintį vaistinę. Tiesiog, jei jis atliks, paprašyk akušerės, kad tave įtrauktų į sąrašus, kad turi epidūrinį. jei tau dar gulint pogimdyviniam, epidūrinio kam prireiks, atsiųs pas tave ir galėsi parduot (mes taip ir pardavėm dar pačiuose GN).
anezteziologas skyriuje yra visada. tik jų nėra tiek, kad sedėtų prie kiekvienos gimdyvės.
tikiuosi, kad atsakiau į rūpimus  klausimus  smile.gif jei dar kas neaišku - klausk  mirksiukas.gif

Labai aciu kaip ir aiskiau;) o gal gali parasyt i az su kokia akusere tareisi;)
Del vaistuku viskas mazdaug aisku:)
beje jei kuri nors mergina turi nepanaudota pilna epiduro rinkini nupirkciau:) rasykit i az jei ka sparduodat:]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OOrchideja: 03 lapkričio 2010 - 21:39
QUOTE(OOrchideja @ 2010 11 03, 21:30)
Labai aciu kaip ir aiskiau;) o gal gali parasyt i az su kokia akusere tareisi;)
Del vaistuku viskas mazdaug aisku:)
beje jei kuri nors mergina turi nepanaudota pilna epiduro rinkini nupirkciau:) rasykit i az jei ka sparduodat:]

dėl akušerės parašiau į AŽ
Atsakyti
Laba diena merginos,

mane, kaip ir OOrchideja, kamuoja keletas klausimu g.gif. Gyvenu ne Klaipedoje, bet planuoju gimdyti butent KGN. Gal kas zinote ar ten reikalingas koks siuntimas tokiu atveju, ar ne (tikiuosi jei veikla bus prasidejusi tikrai niekas be siuntimo neisgins smile.gif). Kaip manote ar cia tartis su kokia gydytoja ar akusere?
O Jus bbrigitux gimdete tik su akusere? Gal ir man galit atsiusti tos akuseres tel. nr. (jei visdelto sugalvociau tartis)?

Atsakyti
QUOTE(agise @ 2010 11 04, 13:51)
Laba diena merginos,

mane, kaip ir OOrchideja, kamuoja keletas klausimu g.gif. Gyvenu ne Klaipedoje, bet planuoju gimdyti butent KGN. Gal kas zinote ar ten reikalingas koks siuntimas tokiu atveju, ar ne (tikiuosi jei veikla bus prasidejusi tikrai niekas be siuntimo neisgins smile.gif).

Aš gyvendama Kretingoje gimdžiau Klaipėdos GN. Siuntimo nereikėjo. Tik nežinau kaip tiksliai būtų, jei planine tvarka guldytų. Tartis nesitariau ir nemačiau didelio reikalo: visi keturi gimdymai buvo thumbup.gif , ir tada kai viskas gerai ėjo, ir kai komplikacijų kilo. Blogiausiam atvejui turėjom kelias šimtines, jei reiktų ką patepti, bet nieko panašaus nepajutome.
Atsakyti