Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN-13 tema

QUOTE(uoga 3 @ 2010 11 05, 22:01)
Anksciau pogimdyvinis buvo ir pirmame aukste.  mirksiukas.gif

aaa, tada nekas, jei turi klausytis
Atsakyti
Apie mokamas palatas jau rase nemazai ankstesnej temoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 11 06, 02:01)
Apie mokamas palatas jau rase nemazai ankstesnej temoj smile.gif

Daug nesiplesiu, bet tikrai verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2010 11 04, 14:51)
Laba diena merginos,

mane, kaip ir OOrchideja, kamuoja keletas klausimu g.gif. Gyvenu ne Klaipedoje, bet planuoju gimdyti butent KGN. Gal kas zinote ar ten reikalingas koks siuntimas tokiu atveju, ar ne (tikiuosi jei veikla bus prasidejusi tikrai niekas be siuntimo neisgins smile.gif). Kaip  manote ar cia tartis su kokia gydytoja ar akusere?
O Jus bbrigitux gimdete tik su akusere? Gal ir man galit atsiusti tos akuseres tel. nr. (jei visdelto  sugalvociau tartis)?

Man tokie pat klausimai buvo iskile kai laukiausi 1 karta. Gyvenu 120km nuo Klpd, ryte nubego vandenys, atsikeliau, susiruosiau ir isvaziavom i Klpd GN. Buvo savaitgalis tai iejom i priimamaji (darbo dienom gal ieinama pro kitur, nezinau to), susiradau sesute, ji apziurejo nubegusius vandenis, uzpilde dokumentus ir palydejo i gimdymo namus. Jokiu siuntimu nereikia, nes pagal istatymus galima pasirinkti kuriuose GN gimdysi. Viskas biggrin.gifD pradzioj gimdziau prie labai saunios akuseres, bet veikla nevyko, pasikviete gydytoja, po to antra ir po 5 val man padare CZ. Manau daug kas priklauso nuo akuseres, mums ji buvo nepakeiciama, nes suteike LABAI daug naudingos informacijos, suorganizavo nuskausminamuosius, papasakojo apytiksliai kiek kam duoda, tad jai mes davem daugiau nei gydytojom. Dabar laukiuosi antro vaikelio ir tikrai ruosiuos gimdyti Klpd, nepaisant didelio apkrovimo ten yra labai stipri gydytoju komanda. tikiuosi padejau su savo istorija 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau gal ka ir sumaisiau gal ir virsuje gimdykla buvo bet gerai viskas girdejosi. mirksiukas.gif O visgi kiek dabar kainuoja mokamos palatos.
Atsakyti
QUOTE(Baziute @ 2010 11 06, 20:44)
O visgi kiek dabar kainuoja mokamos palatos.

Mes tik vakar iš ten, pagaliau namučiuose wub.gif
Mokėjom 35Lt už parą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2010 11 06, 19:58)
Mes tik vakar iš ten, pagaliau namučiuose  wub.gif
Mokėjom 35Lt už parą  4u.gif

mes irgi gyvenome toje po 35, bet yra ir po 50
Atsakyti
Aciu visoms uz informacija. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Vitalija J.,2010 11 06, 14:42]
Man tokie pat klausimai buvo iskile kai laukiausi 1 karta. Gyvenu 120km nuo Klpd, ...

Aciu, tikrai situacija pasidare aiskesne smile.gif

Atsakyti
[quote=agise,2010 11 08, 10:37]
[quote=Vitalija J.,2010 11 06, 14:42]
Man tokie pat klausimai buvo iskile kai laukiausi 1 karta. Gyvenu 120km nuo Klpd, ...
Aciu, tikrai situacija pasidare aiskesne smile.gif
[/quote]
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2010 11 06, 22:28)
mes irgi gyvenome toje po 35, bet yra ir po 50

sveikos mamytes 4u.gif
sakykit ar labai kuom skiriasi tos palatos viena nuo kitos ta kur po 35 ir kur po 50 lt. gal teko ir viena ir kita matyt?
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2010 11 08, 17:48)
sveikos mamytes 4u.gif
sakykit ar labai kuom skiriasi tos palatos viena nuo kitos ta kur po 35 ir kur po 50 lt. gal teko ir viena ir kita matyt?

Man su pirmu teko gulėt už 50, o su antru už 35 smile.gif Tai toji už 50 yra tuoletas ir dušas, o toj už 35 tik tuoletas.
Atsakyti