Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(Umberta @ 2010 10 30, 12:46)
sveikos 4u.gif gal galetumet pakomentuot sia suknele, ar dydis atitinka, ar kaip visada dazniausiai padidinta vienu dydziu 4u.gif kazin 170 ugiui iki kur butu smile.gif
user posted image

As ja tik matavau, man atrodo nebuvo stora, didinta vienu dydziu, man su 168 cm buvo vos vos auksciau keliu (mazdaug kaip manekenei)
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 30, 13:51)
As ja tik matavau, man atrodo nebuvo stora, didinta vienu dydziu, man su 168 cm buvo vos vos auksciau keliu (mazdaug kaip manekenei)

aciu B.r.i.u.n.e.t.e 4u.gif o rankoves nebuvo trumpokos? smile.gif
Atsakyti
user posted image

noreciau pakalusti kaip si suknele???nesioju L-XL didi, ar tiktu toks fasonas stambesniai figurai? kaip kokybe, gal kuri realias foto turit?
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 30, 12:54)

man su 172 cm gerokai virs keliu, rankoves netrumpos, bet iskirpte giloka... jei nutempi kad ilgis butu normaliai, tai iskirpte pasidaro per gili, o siaip neverta savo kainos...
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 30, 12:54)

Mano rankos standartines, tai nebuvo trumpos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Raun'a @ 2010 10 30, 15:56)
user posted image

noreciau pakalusti kaip si suknele???nesioju L-XL didi, ar tiktu toks fasonas stambesniai figurai? kaip kokybe, gal kuri realias foto turit?

Nemaciau sios sukneles, bet speju, kad bus paprasta trikotazine suknute. Tad dideliu pinigu ji neverta ax.gif

QUOTE(NeNuorama` @ 2010 10 30, 16:54)
man su 172 cm gerokai virs keliu, rankoves netrumpos, bet iskirpte giloka... jei nutempi kad ilgis butu normaliai, tai iskirpte pasidaro per gili, o siaip neverta savo kainos...

Bent jau man su iskirpte viskas tvarkoj buvo g.gif
Gqal ir velgi nuo spalvos ir pasiuvimo partijos priklauso ilgis ir kitos detales? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 10 30, 17:54)

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 30, 18:20)
Mano rankos standartines, tai nebuvo trumpos  biggrin.gif

Bent jau man su iskirpte viskas tvarkoj buvo  g.gif
Gqal ir velgi nuo spalvos ir pasiuvimo partijos priklauso ilgis ir kitos detales?  g.gif

nezinau ka daryti, nes ziuriu, kad ir i darba tinkama butu g.gif na krutine isvis mano spyga, tai gal ir ta iskirpte nebut per gili? o kokias spalvas matavotes? 4u.gif

dar ziuriu i sia, si man labiau patinka, kad su kaklu ir elegantiskesne, ar galetumet pakomentuot apie dydi ir mazdaug ar verta savo kainos 4u.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 30, 18:05)
nezinau ka daryti, nes ziuriu, kad ir i darba tinkama butu g.gif na krutine isvis mano spyga, tai gal ir ta iskirpte nebut per gili? o kokias spalvas matavotes? 4u.gif

dar ziuriu i sia, si man labiau patinka, kad su kaklu ir elegantiskesne, ar galetumet pakomentuot apie dydi ir mazdaug ar verta savo kainos 4u.gif

as turiu juoda ir mano krutines dydis B
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 30, 18:05)

Turiu tokią juodą, dėviu S-M, pirkau S. Šiaip ji paprasta nestora medvilnės suknelė, bet nešiojasi gerai. Man atrodo aš pernai per išpardavimą mažiau mokėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 10 30, 19:22)
as turiu juoda ir mano krutines dydis B

As matavau raudona, su krutine 75C/D.
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 30, 12:46)
sveikos 4u.gif gal galetumet pakomentuot sia suknele, ar dydis atitinka, ar kaip visada dazniausiai padidinta vienu dydziu 4u.gif kazin 170 ugiui iki kur butu smile.gif
user posted image

Dydziu padidinta, medziaga nera labai plona, bet ir nestora. Tik man apacia jos taip nekrito kaip manekenei - buvo be formos (t.y. nei prigludus, nei isplatejus. Idedu realia foto:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 30, 19:05)

Ir as tokia juoda pernai pirkau. Mokejau 39$ per ispardavima. Taip pat su ja i darba eidavau, tai bendradarbes isgyre. Nors mano darbas sedimas daugiau, tai as po ja "apatinuka"pasivilkdavau, nes kitaip man uzpakalis kazkiek issisededavo. Beja, ji graziai atrodo ir nestuke.gif . Jau kai pilvukas gerokai matesi, tai dirzeli risdavau ne priekyje, o nugaroje ir pakeldavau virs pilvuko. Atrode wub.gif (vienintele suknele su kuria nesijauciau kaip banginis biggrin.gif ) Nesioju M, emiau S, tiko puikiai. Mano ugis 172. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 31, 01:25)
Dydziu padidinta, medziaga nera labai plona, bet ir nestora. Tik man apacia jos taip nekrito kaip manekenei - buvo be formos (t.y. nei prigludus, nei isplatejus. Idedu realia foto:
user posted image

aha, realiai atrodo, jog trapecijos formos, o ju tinklapi parodyta, lyg taures formos butu.. bet kaip mane nervina ju psl, buna tik viena nuotrauka, niekada is nugaros neparodyta ir tikro vaizdo neparodo ax.gif aciu uz nuotrauka 4u.gif

QUOTE(Jolaida @ 2010 10 31, 02:22)
Ir as tokia juoda pernai pirkau. Mokejau 39$ per ispardavima. Taip pat su ja i darba eidavau, tai bendradarbes isgyre. Nors mano darbas sedimas daugiau, tai as po ja "apatinuka"pasivilkdavau, nes kitaip man uzpakalis kazkiek issisededavo. Beja, ji graziai atrodo ir nestuke.gif . Jau kai pilvukas gerokai matesi, tai dirzeli risdavau ne priekyje, o nugaroje ir pakeldavau virs pilvuko. Atrode  wub.gif  (vienintele suknele su kuria nesijauciau kaip banginis biggrin.gif ) Nesioju M, emiau S, tiko puikiai. Mano ugis 172. smile.gif

aciu 4u.gif as dar labiau jos uzsimaniau bigsmile.gif
Atsakyti