Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 03, 10:00)
Mergaites... gal ir simta kartu kalbeta.. bet ar nepersisviecia sita suknele? vis ziuriu ziuriu.. bet kazkaip nedristu pirkti  blush2.gif

Turiu cielas dvi, man nepersisiviecia. Aisku, jei po sviesiai pilka desites raudonus apatinius, kazkiek svies.
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 03, 10:13)
tai man nedega.. jeigu vakare pasakysit, bus saunu ax.gif Nors siaip man apimtis reikia pameruot naujai.. dabar -5 kg.. gali bus pakrite viskas.. g.gif
As zvalgausi mjrsales  4u.gif

Ok, vakare parasysiu. ax.gif
Atsakyti
sveikos
kaip orientuotis VS liemeneliu dydziuose ? doh.gif girdejau jog yra nemazai niaunsu (kai kurias reikia pirkti mazesnes nei nesioju ar panasiai ) kaip ten istikruju ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 03, 11:48)
*Turiu cielas dvi, man nepersisiviecia. Aisku, jei po sviesiai pilka desites raudonus apatinius, kazkiek svies.

Ok, vakare parasysiu. ax.gif

* O gal galetumet realia foto imesti vakare blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

VS rubu nuotrauku albumelyje (SM forumieciu) yra foto su siuo vs bikiniu (nenorejau deti realios foto neatsiklausus ax.gif )..

tai gal zinote, kuri nare toje foto devi toki bikini, noreciau jos pasiklausti del dydziu, aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 03 lapkričio 2010 - 12:31
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 03, 12:03)
* O gal galetumet realia foto imesti vakare  blush2.gif  4u.gif

O kam vakaro laukti?
user posted image
QUOTE(inetule22 @ 2010 11 03, 12:23)
Sveikos  4u.gif
VS rubu nuotrauku albumelyje (SM forumieciu) yra foto su siuo vs bikiniu (nenorejau deti realios foto neatsiklausus ax.gif )..
tai gal zinote, kuri nare toje foto devi toki bikini, noreciau jos pasiklausti del dydziu, aciu  4u.gif

Ten atira01, bet as dabar nerandu jos su tokiu niku, tai gal pasikeitusi. Jei uzsuks cia, gal pasisakys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2010 11 03, 14:23)
Sveikos  4u.gif

tai gal zinote, kuri nare toje foto devi toki bikini, noreciau jos pasiklausti del dydziu, aciu  4u.gif [/img]

toj foto esu as, xs dydzio liemenele tinkama a dydzio krutinei, kelnaites xs klubams iki 90cm,siaip labai grazus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 11 03, 14:43)
Ten atira01, bet as dabar nerandu jos su tokiu niku, tai gal pasikeitusi. Jei uzsuks cia, gal pasisakys. ax.gif

taigi as cia Linamog flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 03 lapkričio 2010 - 12:51
QUOTE(veterane @ 2010 11 03, 12:50)
toj foto esu as, xs dydzio liemenele tinkama a dydzio krutinei, kelnaites xs klubams iki 90cm,siaip labai grazus wub.gif

aisku, aciu 4u.gif o jei krutine 90 cm, tai man turbut reiktu m dydzio virsut. dalies, taip? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 03 lapkričio 2010 - 12:57
QUOTE(inetule22 @ 2010 11 03, 14:56)
aisku, aciu  4u.gif  o jei krutine 90 cm, tai man turbut reiktu m dydzio, taip?  ax.gif

pas mane krutine ~85cm, po 70 tai man xs buvo mazas virsus, s butu buves kaip tik, o po krutine kiek?
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 03, 12:57)
pas mane krutine ~85cm, po 70 tai man xs buvo mazas virsus, s butu buves kaip tik, o po krutine kiek?

po krutine 78 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 03, 14:59)
Toks isdidus nikas naujovinis, laaabas... mirksiukas.gif
4u.gif
maniau, kad mane pazinai rolleyes.gif dar kai rasiau i az del mjr sveikinaus taigi, o tu kaip su nepazystama, tai va kame reikalas cia buvo hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(inetule22 @ 2010 11 03, 15:01)
po krutine 78 cm smile.gif

net nzn, gal pasisakys merginos, kurios turi panasius ismatavimus. unsure.gif
Atsakyti
Ar verta dėmesio? Senai svaigstu, bet vis nesiryžtu norų įgyvendint doh.gif Arba atkalbėkit, arba dydžius aptariam hihihi.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 11 03, 20:44)
Ar verta dėmesio? Senai svaigstu, bet vis nesiryžtu norų įgyvendint  doh.gif Arba atkalbėkit, arba dydžius aptariam hihihi.gif

visai nieko, tik prie jos jau reikes tokio tipo liemeneles
user posted image
Atsakyti