Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(veterane @ 2010 11 03, 23:25)
nebegalvokit, krutine nera jusu maza, tai graziai atrodys su pirmu  mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit si ? bigsmile.gif
user posted image
uzsisakiau ne vs bet dar ir sitas nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 11 03, 18:44)
Ar verta dėmesio? Senai svaigstu, bet vis nesiryžtu norų įgyvendint  doh.gif Arba atkalbėkit, arba dydžius aptariam hihihi.gif

user posted image

QUOTE(linamog @ 2010 11 03, 19:41)
Turiu tokio raudona, reikia liemeneles be petneseliu, su 100/80/100 turiu M.

Išsimatavau savąją "tobulybę", tad su 88/72/93 reiktų kaip ir S? Bet ar nebūsiu kaip "sasyska celofane", ir ar liks tų "paraukimų" šonuose? Jau senai į S nebepretenduoju, ir nemėgstu, kai braška per siūles g.gif
Teko matyt analogiškos suknelės, tik be rankovių, real foto, tai ten, mano galva, už mane smulkesnė mergina, buvo su S dydžiu, bet tų paraukimų ant šonų labai jau nedaug buvo unsure.gif Atrodė panašiai lyg jų ten ir nebūtų doh.gif
Jazau, ir kodėl visos VS pardavėjos Vilniuj doh.gif ...man reik Kaune lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos patarkite kuri suknelė patogesnė ir gražesnė, gal kuri turite iš šių ax.gif

user posted imageuser posted image
apie šią jau kalbėta, bet ar netiktų nešioti be liemenuko g.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 11 04, 18:01)
Merginos patarkite kuri suknelė patogesnė ir gražesnė, gal kuri turite iš šių  ax.gif

man grazi pirma ir paskutine, bet paskutine kiek skaiciau tai persisviecia ir nesu macius kaip ji gyvai atrodo
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 11 04, 15:38)
Išsimatavau savąją "tobulybę", tad su 88/72/93 reiktų kaip ir S? Bet ar nebūsiu kaip "sasyska celofane", ir ar liks tų "paraukimų" šonuose? Jau senai į S nebepretenduoju, ir nemėgstu, kai braška per siūles  g.gif

Manau, S per akis. Man M tokia nera labai apgludusi, paraukimu uztenka.
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 11 04, 16:01)
apie šią jau kalbėta, bet ar netiktų nešioti be liemenuko g.gif

Nebent nedidele, stangri krutine, nes ten specialaus palaikymo jokio nera, tik dviguba medziaga.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 04, 18:30)
Nebent nedidele, stangri krutine, nes ten specialaus palaikymo jokio nera, tik dviguba medziaga.

bra topas joj?
pas mane nedidele, stangri, be be liemeneles eiti vistiek ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 04, 16:33)
bra topas joj?
pas mane nedidele, stangri, be be liemeneles eiti vistiek ne  blush2.gif

Nera jokio bra topo, tik perlenkta medziaga.
Atsakyti
Sveikos:) as noriu baltos sukneles su juodu dirzeliu tik ne baltos, o raudonos s dydzio, kur uzsakyti reikia?
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2010 11 04, 18:44)
Sveikos:) as noriu baltos sukneles su juodu dirzeliu tik ne baltos, o raudonos s dydzio, kur uzsakyti reikia?

apie kokia cia suknele snekat? biggrin.gif
Atsakyti
atsiprasau, nemoku iskelti jos ketvirta berods, balta
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2010 11 04, 18:47)
atsiprasau, nemoku iskelti jos ketvirta berods, balta

nelabai suprantu, nes baltu kaip ir nematau

apie sia gal?
user posted image
Atsakyti