Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

ne, is sio saito http://www.victoriassecret.com/sale 4 balta suknele;)
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2010 11 04, 16:52)

Sita turbut?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2010 11 04, 18:52)

dirzas neieina prie sukneles, o cia galit rasti tarpininkes
http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
uoj, aciu labai, taip, sita:) kazin kiek kainuotu? ir pas ka galeciau kreiptis su uzsakymu:)
dekui uz pagalba:)
Papildyta:
aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2010 11 04, 17:01)
uoj, aciu labai, taip, sita:) kazin kiek kainuotu? ir pas ka galeciau kreiptis su uzsakymu:)
dekui uz pagalba:)

Veterane idejo nuoroda, kur galite rasti tarpininkes. Pasiskaitykite ju temu pirmus puslapius, ten buna surasyta, ar perka is VS ir kokiu el.pastu siusti uzsakyma, kokia uzsakymo info meile surasyti. Kaina doleriais dauginkite is 3,5 ir gausite apytiksle galutine kaina litais, jau su visais siuntimais.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 11 04, 16:28)
Gal kuri turit si ?  bigsmile.gif
user posted image
uzsisakiau ne vs bet dar ir sitas nieko  ax.gif

As turiu sita. Spalvos labai grazios ryskios. Bet triusikeliai siaubas, nesimoviau ne karto, bo kazkaip uzsirisus juos labai negraziai atrodo, na lyg i kelnes ...prid...butum verysad.gif
Atrodi nei dideli nei per mazi, nu modelis toks ne koks.. Siaip ne pirmas bikini is VS, bet tas labiausiai nuvyle..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 04 lapkričio 2010 - 17:07
Va va, as visada skeptiskai ziurejau i uzrisamas kelnaites, nes negraziai issiformuoja uzpakaline dalis.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 11 04, 16:38)
Išsimatavau savąją "tobulybę", tad su 88/72/93 reiktų kaip ir S? Bet ar nebūsiu kaip "sasyska celofane", ir ar liks tų "paraukimų" šonuose? Jau senai į S nebepretenduoju, ir nemėgstu, kai braška per siūles  g.gif
Teko matyt analogiškos suknelės, tik be rankovių, real foto, tai ten, mano galva, už mane smulkesnė mergina, buvo su S dydžiu, bet tų paraukimų ant šonų labai jau nedaug buvo  unsure.gif Atrodė panašiai lyg jų ten ir nebūtų  doh.gif
Jazau, ir kodėl visos VS pardavėjos Vilniuj  doh.gif ...man reik Kaune  lotuliukas.gif

Tikrai turetu tikti S, as su +5 cm privalumais puikiai telpu i M, ir net kazkiek vietos lieka biggrin.gif
O siaip, kiek atsimenu, pats modelis toks, kad tu paraukimu kiek maziau, nei ant katalogines nuotraukos.
Ir bendrai man si suknele nelabai patiko, bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

QUOTE(veterane @ 2010 11 04, 17:21)
man grazi pirma ir paskutine, bet paskutine kiek skaiciau tai persisviecia ir nesu macius kaip ji gyvai atrodo

As maciau paskutine, nezinau ar dydis netinkamas parinktas, ar nuotrauka nevykusi, bet atrode visai nekaip.

Kas del nesiojimo be liemenuko, tai as nevienos is siu sukneliu nedrisciau nesioti e liemenuko, et kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif

QUOTE(linamog @ 2010 11 04, 18:07)
Va va, as visada skeptiskai ziurejau i uzrisamas kelnaites, nes negraziai issiformuoja uzpakaline dalis.

O man kaip tik labai patinka uzrisamos kelnaites biggrin.gif
et auksciau paminetu neturiu ir nieko pasakyti apie jas negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 04, 19:07)

niekada nepagalvojau, kad taip gali buti, ir aisku uzsisakiau uzrisamas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 04 lapkričio 2010 - 17:11
QUOTE(veterane @ 2010 11 04, 18:10)
niekada nepagalvojau, kad taip gali buti, ir aisku uzsisakiau uzrisamas  blink.gif

Man tai kaip tik graziai uzpakaliukas atrodo su uzsrisamom kelnaitem. biggrin.gif Jei perku, tai tik tokias biggrin.gif Cia matyt kaip kam smile.gif
Atsakyti
Man tai irgi uzrisamos labai liuks buna, todel del kelnaiciu net nesukau galvos, galvoju kaip virsus jo....tai jo cia pagal figura matyt tos kelnaites kaip kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 04, 19:10)
niekada nepagalvojau, kad taip gali buti, ir aisku uzsisakiau uzrisamas  blink.gif

as turiu tokias uzrisamas, tik spalvos mano kitos (zydra, ruda ir balta) ir be to rutulio, bet man kaip tik liuksiskai atrodo, atviresnes siek tiek, ir reguliuot galima pagal save, sakykime, jei svorio priaugtum biggrin.gif o liemenele mano kitos formos, trikampiai su idekliukais ir su juosta po apacia, irgi liuks, sita liemenele bus tik medziagyte mirksiukas.gif
Atsakyti