Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys -5

QUOTE(gluosnis @ 2010 10 07, 13:37)
man jos mokymas artimesnis, nors skaitau ir kitus autorius, kitas knygas...nes idomu...bet filtruoju tai per save  smile.gif
O tu nors ir ne zuvis, bet megsti pripusti miglos, sureiksminti ir ispusti  tongue.gif
o gal as tavyje save matau  g.gif  smile.gif

Ne Žuvys, o Liūtas, ascendentas Dvyniuose, Mėnulis Jautyje...
Rašau tai, ką žinau, kas neturi mano žinių, gali manyti, kad tai migla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 07, 14:43)
Ne Žuvys, o Liūtas, ascendentas Dvyniuose, Mėnulis Jautyje...
Rašau tai, ką žinau, kas neturi mano žinių, gali manyti, kad tai migla smile.gif

tavo, tavo ziniu lotuliukas.gif
bet su pienu...hm... tau toj vietoj blokas, ne kitaip schmoll.gif
na, ne apie mus cia tema...
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 10 07, 13:49)
tavo, tavo ziniu  lotuliukas.gif
bet su pienu...hm... tau toj vietoj blokas, ne kitaip  schmoll.gif
na, ne apie mus cia tema...
blush2.gif

Blokas? Tavo garbei atsinešiau stiklinę šilto pieno. Pirkau šiandien pas ūkininkus. Neturiu aš jokio bloko.
Gluosni, aš manau, kad geriau yra savos žinios, nei svetimos citatos. L.Viilma už tave gyvenimo nenugyvens, nors ir protingai ji rašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 07, 15:18)
Taip išeitų, kad vaikas, kuris jau gimsta neturėdamas fermento, virškinančio pieną, skirtą veršiukams, jau gimsta su tamsos ar neišmanymo guna?

Vis sakai, kad vaikas pasirenka pats tėvus. O gunos negali pasirinkti? biggrin.gif
Kodėl siela turi teisę pasirinkti tėvus, o neturi teisės pasirinkti virškinimo fermentų?
Kodėl vienos sielos kūnas gali gerai jaustis nuo veršiukų pieno, o kitos sielos kūnas- ne?A?
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 10 07, 14:14)
Vis sakai, kad vaikas pasirenka pats tėvus. O gunos negali pasirinkti? biggrin.gif
Kodėl siela turi teisę pasirinkti tėvus, o neturi teisės pasirinkti virškinimo fermentų?
Kodėl vienos sielos kūnas gali gerai jaustis nuo veršiukų pieno, o kitos sielos kūnas- ne?A?

Kiek žmonių gyvena kimšdami į save viską iš eilės ir negalvodami, kas sveika, o kas ne? Dažnas gali nė nežinoti, kad netoleruoja pieno. Mezimo tabletė ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
as tik is smalsumo, o kodel tada kai kurie zmones netoleruoja kvieciu ir ju produktu pvz ?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 07, 14:18)
Taip išeitų, kad vaikas, kuris jau gimsta neturėdamas fermento, virškinančio pieną, skirtą veršiukams, jau gimsta su tamsos ar neišmanymo guna?

lotuliukas.gif gal tai dvasine priezastis lotuliukas.gif

(as taip nemanau)
Papildyta:
QUOTE(mamushka @ 2010 10 07, 16:34)
as tik is smalsumo, o kodel tada  kai kurie zmones netoleruoja kvieciu ir ju produktu  pvz ?

proteviu nuodemes mirksiukas.gif
Atsakyti
AS nelabai patikeciau patarimais, jei nebutu nurodomas saltinis, kuriuo remiamasi. Nesakau, kad visi patarimai klaidingi, bet kitas gali ir juokauti atsakinedamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupux: 07 spalio 2010 - 20:51
QUOTE(pupux @ 2010 10 07, 20:51)
AS nelabai patikeciau patarimais, jei nebutu nurodomas saltinis, kuriuo remiamasi. Nesakau, kad visi patarimai klaidingi, bet kitas gali ir juokauti atsakinedamas mirksiukas.gif

O jeigu cituoju save ir savo asmeninę patirtį? mirksiukas.gif
Nelabai tikiu, kad kas nors čia tų patarimų paiso smile.gif
Atsakyti
Nelabai tikiu, kad kas nors čia tų patarimų paiso

Paiso, paiso. Kitaip kam gi skaityti, tik laiką gaišti. tongue.gif
Nesakau, kad viską reikia priimti už gryną pinigą ką tik kas pasako, savo galvą irgi reiktų nešiotis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2010 10 07, 16:34)
as tik is smalsumo, o kodel tada  kai kurie zmones netoleruoja kvieciu ir ju produktu  pvz ?

tokiems zmonems neuztenka mazu dalyku, jie nori gauti is gyvenimo viska ir daug, jie maksimalistai...ir nekencia skurdo.
Atsakyti
Laba diena, ar galėtumėte pakomentuoti, kodėl mažiems vaikams nusilpsta regėjimas? Tai nesusiję su ilgu TV žiūrėjimu ar kompiuteriu, tai greičiau paveldimumas, pvz., giminėje visi vaikai sulaukę tam tikro amžiaus susiduria su šia problema (kai kuriems paauglystėje atsistato). Čia kažkur buvo kalbėta, kad žmogus nenori kažko matyti, bet man toks aiškinimas atrodo pernelyg paprastas. Juk turbūt kiekvienas galim pasakyti, kad kažko nenorim matyti, bet juk ne visiems sutrinka regėjimas? rolleyes.gif
Atsakyti