Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys -5

Mano berniukui 3m. ir reiks operuoti hidrocele (desine seklide)...ir itariu, kur yra psicholgine beda....As itariu net savo zodzius ir savo mintis, kokiais prisaukiau ta puslele susidaryti...
Noriu protingu zmoniu patvirtinino, kad patvirtintu diagnoze... ne mano vaikui, o MAN.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2010 11 17, 22:46)
Sveikos 4u.gif
Jau antra para kamuoja nežmoniški skrandžio skausmai. Nepadeda jokie vaistai, o skausmas tuoj išves iš proto, ypač naktimis...Niekada neturėjau jokių problemų su skrandžiu, tai labai keista. Su kuo tai gali būt susiję?

mano skrandis visada reaguoja i mano stresa ir itampa ax.gif bet tai tiesiog pastovus maudimas ir jausmas, kad vietoj jo akmuo unsure.gif va ir dabar jau kelinta diena tai vyksta, nes gyvenu laukime o tai kelia man itampa....zodziu man dar daug su savimi dirbti...
o del nezmonisko skausmo tikrai reiktu kreiptis i medikus 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
norejau paklaust apie hemaroju,atsirado sekancia diena po gimdymo,ar tai dvasine priezastis,ar tiesiog stumimo pasekmes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte:) @ 2010 11 20, 09:37)
Laba diena,
norejau paklaust apie hemaroju,atsirado sekancia diena po gimdymo,ar tai dvasine priezastis,ar tiesiog stumimo pasekmes g.gif

Neseniai buvo apie tai kalbėta šioje temoje. Siūlau susirasti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 20, 11:30)
Neseniai buvo apie tai kalbėta šioje temoje. Siūlau susirasti.

Radau apie plauku slinkima po gimdymo apie hemaroju ne schmoll.gif einu dar kart perziuret ax.gif
Atsakyti
Neradau,tik apie plauku slinkima.
Busiu dekinga jei kas pakomentuosit.

Ir dar kokios gali but priezastys neisdygusiu dantu dukrai jie turejo islyst pagal eile 5 ir 6,bet ju vis nera,o jau ir lruminiai ir iltiniai islindo,jau ir vietos tarp iltiniu ir priekiniu ner nes priekiniai labai tarpa dideli turi.
Atsakyti
Astulyte:)

nuoširdžiai rekomenduoju, bėkit pas dantų gydytoja kad nusiųstų daryti rentgeno, nes galėjo dantys retinuotis .. Aisq galėjo ir neužsimegzti ar dygti sulėtintais tempais, bet jeigu pirmas variantas tai šįčia labai svarbu kuo greičiau imtis darbo ..mhm..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 11 20, 19:57)

nuoširdžiai rekomenduoju, bėkit pas dantų gydytoja kad nusiųstų daryti rentgeno, nes galėjo dantys retinuotis .. Aisq galėjo ir neužsimegzti ar dygti sulėtintais tempais, bet jeigu pirmas variantas tai šįčia labai svarbu kuo greičiau imtis darbo ..mhm..
4u.gif

Tai va buvau uzsirasius pas dantista siam treciadieniu,bet ryte gimdymas prasidejo tai neisejo nueit,dabar kelias savaites tikrai niekaip neiseis nueit,o vis delsiau nes ir apacioj tu paciu dantuku truko,bet jie pries kelis menesius pradejo kaltis ,o va virsuj laukiau laukiau ir ner ir net nesimato,kad artetu,nes kaip ir sakiau jiems jau ir vietos nelabai yra.

Galvoju kol lauksiu vizito pas dantista uzklausiu ar tai galetu but dvasine priezastis.
Atsakyti

Ouu.. tuomet gal galiu pasveikinti Jus su didele švente! 4u.gif

Manau turbūt vidinės priežastys visuomet yra ..
tik jas suprasti ne visuomet lengva ..
Gal šiek tiek suprasti padėtų ištrauka iš Lizos Burbo knygos:

"Восемь правых зубов верхней челюсти связаны с желанием человека проявить, выразить себя во внешнем мире; если возникает проблема с одним из этих зубов, это означает, что человеку трудно найти свое место во внешнем мире. Восемь левых зубов верхней челюсти связаны с внутренним миром человека, с его желанием проявить свои чувства, эмоции и желания; проблема с одним из этих зубов говорит о том, что человеку трудно раскрыть свою личность, стать самим собой.
Восемь правых зубов на нижней челюсти связаны со способностью уточнять, конкретизировать; проблема с одним из этих зубов говорит о том, что человеку трудно придать своей жизни определенное направление. Восемь левых зубов на нижней челюсти связаны с проявлением чувствительности; проблема с одним из этих зубов говорит о том, что человек не в ладу со своей семьей на эмоциональном уровне. К упомянутым выше признакам следует относить и неровное расположение соответствующих зубов. "
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 11 20, 22:19)

Aciu uz sveikinimus 4u.gif

Ar teisingai suprantu,kad jei problema pas dukra tai vadinasi mano dvasines bedos kaltos,ar vyro?
Atsakyti
Kažkaip manau kad tai susiję ir su genetika (kiek teko skaityti literatūroje tai teigiama šitaip), tuomet tai reikštų kad gali būti toks atvejis ir dėl tėvelio ar mamytės, ir dėl protėvių ..
(O galbūt ir paties žmogeliuko užsitarnauta ..mhm..)
Atsakyti
Kaip užmušt uoda ar muse, nejaučiant kaltes jausmo. Juk ne as gyvybe teikiau. Nors valgau mesa, bet.... "akys nemato, širdies neskauda"... , o vat uodus musant, kažko negera ant širdies...
Atsakyti