Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys -5

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 27, 20:37)
Mėnuli, esu iš tų ypatingai vaisingų moterų. Man yra saugios tik 5-6 d per mėnesį. Manau, kad tai yra normalu sveikai moteriai. Ir man keista, kai moteris, norėdama turėti vaiką, nepastoja iš karto, o turi laukti ir mėnesį, ir pusmetį, ir dar daugiau...
Kiekvienas vaikas, prieš gimdamas, jau būna pasirinkęs savo gyvenimą.

Jei ne paslaptis, kokiu budu tai suzinojai? (na taip, esu girdejusi apie vaisingumo testus, bet..) Yra ne vienas budas vaisingoms dienoms nustatyti, taciau jei pas moteri ciklas nereguliarus, tai kiekviena menesi tos dienos gali buti vis kitos.
Atsakyti
Kazin kaip medikai pakomentuotu, ar tai normalus dalykas, kaip parasyta "kaip normalu sveikai moteriai".
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 11 27, 22:44)
Kazin kaip medikai pakomentuotu, ar tai normalus dalykas, kaip parasyta "kaip normalu sveikai moteriai".

Medikai yra atskirai nuo gamtos, turbut.......... rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 11 27, 23:44)

Kartais per menesi vaisingos dienos gali buti ir du kartus. Turbut tai reti atvejai. Ir man sunku patiket, kaip kitos nesisaugodamos pastoja per metus ar daugiau. Ir turbut niekas nepatikes,arba ir nepaneigs, kad kitos moterys labai issilgusios vyro, tarkim laukdamos susitikimo po ilgo issiskyrimo, netycia gali sau vaisngas dienas susiveikti, priestaraujant ju ciklams. Kitaip to negalima paaiskinti.
Atsakyti
Mano atveju gavosi truputi kitaip. Mintyse maciau, kad turiu leiuka, kaip juo dziaugiuosi ir t.t. Ir kai suzinojau , kad laukiuiosi, dziaugsmas liejosi per krastus. Bet kai suzinojau, kad dvynukai,...buvo sokas-juk niekada net nepagalvojau, kad noreciau niekada net nepagalvojau, kad noreciau, kaip tik galvojau, kad tai turetu buti labai sunku juos auginti( mano drauge labai norejo dvynuku).

Teisa, dabar net neisivaizduoju, kaip galeciau auginti tik viena vaika ax.gif

Tai kaip cia suveike vizualizacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2010 11 28, 13:55)
Mano atveju gavosi truputi kitaip. Mintyse maciau, kad turiu leiuka, kaip juo dziaugiuosi ir t.t. Ir kai suzinojau , kad laukiuiosi, dziaugsmas liejosi per krastus. Bet kai suzinojau, kad dvynukai,...buvo sokas-juk niekada net nepagalvojau, kad noreciau niekada net nepagalvojau, kad noreciau, kaip tik galvojau, kad tai turetu buti labai sunku juos auginti( mano drauge labai norejo dvynuku).

Teisa, dabar net neisivaizduoju, kaip galeciau auginti tik viena vaika ax.gif

Tai kaip cia suveike vizualizacija? g.gif

Если желание нравиться равновелико у обоих, рождаются близнецы. Рождение близнецов говорит о сверхмерном желании женщины доказать, что она женщина. При созревании у нее одной яйцеклетки рождаются однояйцевые близнецы, при созревании двух - двуяйцевые. Если в данный момент мужчина очень сильно хочет понравиться женщине, родятся девочки. Если он желает доказать себе, что он мужчина, родятся сыновья. Если мужчина очень сильно желает доказать, что он человек, родятся и сын, и дочь. Короче говоря, если желание нравиться у мужчины и женщины непомерное, родятся разом сын и дочь.
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 11 27, 22:44)

O kuo čia dėti medikai? Ir kokia prasmė juos minėti šiame skyriuje? Apie tabletes mes čia nekalbam.
Atsakyti
Gera tema 4u.gif
Noriu paklaust, kodėl pvz vieni susilaukia 4 mergaičių, nors svajoja apie sūnų? Arba atvirkščiai smile.gif Pažįstu vieną šeimą, kur mergaitės 4 pametinukės, nors abu svajoja apie sūnų, taip kaip čia yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2010 11 28, 22:00)
Gera tema 4u.gif
Noriu paklaust, kodėl pvz vieni susilaukia 4 mergaičių, nors svajoja apie sūnų? Arba atvirkščiai smile.gif Pažįstu vieną šeimą, kur mergaitės 4 pametinukės, nors abu svajoja apie sūnų, taip kaip čia yra? g.gif

Žmonėms įprasta norėti to, ko neturi. Kuo blogai 4 mergaitės?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 28, 23:25)
Žmonėms įprasta norėti to, ko neturi. Kuo blogai 4 mergaitės?

Na , kiek supratau, jau antro norėjo sūnaus, bet vis nesigauna, ir taip kasmet...Aš nesakau, kad blogai, bet įdomi priežastis smile.gif
Papildyta:
Kažkur skaičiau, kad priklauso lytis vaiko, nuo vyro ar moters padėties šeimoje, kuris vadovauja truputį daugiau ir šiaip morališkai ir fiziškai stipresnis, tokia ir lytis vaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2010 11 28, 23:00)
Gera tema 4u.gif

prisiminiau kai su savo sūnumi apie tai kalbėjom: jis man sako kodėl dažniausiai pirmas vaikas berniukas, o antras vaikas būna mergaitė, o aš jam sakau nu tikrai nebūtinai taip ir būna, va pažiūrėk pas mano draugę abi mergaitės, o norėjo, kad antras vaikas gimtų berniukas, o gimė mergaitė. Jis man sako: vadinasi nelabai ir norėjo jie to berniuko mirksiukas.gif Tiesiog žmonės sako: noriu berniuko, na, bet bus mergaitė tai irgi nieko tokio ax.gif Ypatingai kai jau turi pvz. dvi mergaites, tai labai sunku atsikratyti minties, kad ir trečia nebus mergaitė, ta mintis užvaldo ir tampa realybe ...
Atsakyti
Na, aš nesiskundžiu, ko norėjau, tą ir turiu smile.gif Bet va keista, kad kitiems tai jau gyvenimo problema patampa unsure.gif
Atsakyti