Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys -5

QUOTE(gluosnis @ 2010 10 16, 10:47)
* taigi jus kreipetes i daktarus, yra kokia nors diagnoze? jeigu taip, tai liga.
** saunuolis tai zmogus, kuris pats gali ir moka padaryti viska, bet tik ne vaika...kad atsirastu vaikas reikia dvieju zmoniu, vyro ir moters, vienas jo niekaip nepasidarysi.

dekoju uz atsakyma 4u.gif
* mano atveju tai ir taip ir ne. unsure.gif Lyg abu ir sveiki, nors zinoma siek tiek kabintis ir butu prie ko, bet tokios sveikatos moterys pasigimdo ne viena ir ne du. Vyro sekla gera.
** kazkaip nezinau katras is musu gali buti tasai saunuolis unsure.gif Ir tuokemes is meiles, ne del pinigu ar dar del ko, o tam kad gyvimu kartu eitume blush2.gif Taip mano atveju as tuokiausi bet pie vaikus tuo metu negalvojau. Ir dar po metu negalvojau, tik veliau pabudo tas poreikis susilaukti palikuoniu.

O ir kitas klausimas, sakykim kaip tos seimos kurios ir gyveno graziai ir pirma vaikuti pasigimde ir sesa laiminti, o vat antras neateina nors tu ir kadarytum. Ir gydaisi ir pagal gydytojus viskas idealu - turetu pavykti, bet... Labai ieskau gilesnio paaiskinimo, ne tik fizinio, nevaisingumo klausimu (greiciausiai cia jis niekam neaktualus, tik man vienai blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 10 16, 18:44)

* kazkaip nezinau katras is musu gali buti tasai saunuolis  unsure.gif
**O ir kitas klausimas, sakykim kaip tos seimos kurios ir gyveno graziai ir pirma vaikuti pasigimde ir sesa laiminti, o vat antras neateina nors tu ir kadarytum.

*nemanau, kad tai jusu variantas smile.gif priezastis buna ivairios.
gal but jusu vaikelis tiesiog laukia...geresniu laiku. ta prasme, kad jis laukia kol kazkas jusu gyvenime pasikeis, gal jus kazka suprasite apie save, gal apie vyra ir jusu santykius, gal nustosite bijoti ir abejoti ir poreikis tureti vaika bus stipresnis nei baime del pinigu ar ateities. toks vaikas protingas ir su gera karma, su juo butina kalbeti jau iki nestumo, nieko neslepti, nebijoti sakyti tiesa, jis viska supras.
Dziaukites smile.gif vaikai patys pasirenka tevus. Gal but sakysite, kad pagimdo asocialios seimos ir alkoholikai... bet ju vaikams reikejo butent tokiu tevu, tokiu sunkiu isbndymu ir tokio gyvenimo, todel jie nieko nelaukia ir ateina net tada kai mama per alkoholi ar narkotikus net nemato, kad yra nescia.
**Del kitu seimu priezasciu gali buti ivariu...pvz. jie jau turi mergaite ir turetu gimti berniukas, bet jis neateis kol nepasikeis mamos poziuris i vyrus, nes nuo to tiesiogiai priklauso ir jo gyvenimas...arba mato, kad istikruju jis jai nereikalingas, jai reikia dar vieno "zaisliuko", o senatvej, kad kas stikline vandens paduotu, ...o gal jai labiau rupi karjera, o vaikas tik tarp kitko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2010 10 14, 23:59)
Tada jis pas mane atėjo, priėjo kaip įmanoma arčiau, pažvelgė į mano akis, sukaustė žvilgsnį ir nemirksėdamas, ramiu balsu pareiškė: "aš taip elgsiuos tol kol tu pyksi". Aš taip nustebau tai girdėdama iš savo aštuonmečio, kad ėmiau juoktis, o jis sako, nu va tu juokies, o ne pyksti smile.gif
Beje tai galioja bendraujant ne tik su vaikais, bet ir su kitais žmonėmis, kurie mus erzina, pykdo ar šiaip nepatinka. Kai tik priimsime, kad jie turi teisę tokiais būti ir jie neprivalo elgtis taip kaip mes norime, tuomet jie nustos mus erzinti. Sėkmės! Tai nėra lengva, bet kai pamatai, patyri savo kailiu, kad tai veikia, gyvent pasidaro lengviau  mirksiukas.gif

Kokios nuostabios mintys. Viskas taip genialu ir paprasta. Ir vaikiukas jūsų protinguolis tikras. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LinguLingu @ 2010 10 15, 15:17)
Kai imunitetas pasilpes, o taip gali nutikti kai visko vyksta ir labai DAUG! - organizmas ima gintis persalimo negalia.Mentalinis pasimetimas, ivykiu persipynimas, mazos nuoskaudos del nieku

Kaip pirštu į akį, kaip tik mano dabartinė situacija bigsmile.gif Žaviuosi, kiek jūs visko žinot!
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2010 10 16, 21:21)
*nemanau, kad tai jusu variantas  smile.gif  priezastis buna ivairios.
gal but jusu vaikelis tiesiog laukia...geresniu laiku. ta prasme, kad jis laukia kol kazkas jusu gyvenime pasikeis, gal jus kazka suprasite apie save, gal apie vyra ir jusu santykius, gal nustosite bijoti ir abejoti
**Del kitu seimu priezasciu gali buti ivariu...pvz.
jis neateis kol nepasikeis mamos poziuris i vyrus, nes nuo to tiesiogiai priklauso ir jo gyvenimas...

Kokios gilios mintys, verčia susimąstyti. Tikrai, pirmas atėjo, kai neturėjau jokių baimių, o dabar jų tiek, kad antrasis/-oji neskuba........ g.gif kažkaip jaučiu, kad turiu kažką išmokti, suvokti, tada jis ateis, bet niekaip neatsakau sau - ką būtent turiu išmokti, suvokti, pakeisti.... Po jūsų komentaro darosi aiškiau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 10 16, 16:36)
kol yra baime manes nemyli, zmogus supranta viska neteisingai ar is vis nieko nesupranta. viska mato iskreiptai, per savo baimes prizme...
jusu plaukai mano kitaip  mirksiukas.gif  ir parodo kaip yra is tikruju.
kitais zodziais galima sakyti kazka idealizuoja, pvz. stabiluma... ir atiduotu viska, kad grazinti ji i savo gyvenima. Tai nemokejimas paleisti, atsisakyti...
Tai problema neteisingo, klaidingo mastymo - galvos problema. ko turime daugiausia ant galvos- plauku, ir plaukai slenka parodydami mums musu neteisinga mastyma - ar busime mes laimingi, atiduodami vardan kazko labai daug ar net viska...ir gal del to, kas mums visai nereikalinga.

taip, yra ta baime. bet ar VISOS ligos turi dvasines priezastis, juk visoms po nestumo iskrenta tie plaukai, kurie per nestuma neiskrito. taip as girdejau, nes nestumo metu krenta maziau. tokia fiziologija, bent taip supratau kazkur pasiskaicius. taip pat nuo nervu irgi buna, kad krenta. juk visaip gali buti. del baimes "manes nemyli", taip tokia yra arba buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 17 spalio 2010 - 12:28
QUOTE(mėnulis @ 2010 10 17, 12:27)
taip, yra ta baime. bet ar VISOS ligos turi dvasines priezastis, juk visoms po nestumo iskrenta tie plaukai, kurie per nestuma neiskrito. taip as girdejau, nes nestumo metu krenta maziau. tokia fiziologija, bent taip supratau kazkur pasiskaicius. taip pat nuo nervu irgi buna, kad krenta. juk visaip gali buti. del baimes "manes nemyli", taip tokia yra arba buvo.

Apie ne dvasines ligų priežasatis buvo gana išsamiai jau rašyta.
Tris kartus laukiausi, bet plaukai man neslinko taip, kad dabar tai prisiminčiau. Kažkiek juk visiems žmonėms slenka, ypač rudenį.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 10 16, 19:21)
*nemanau, kad tai jusu variantas  smile.gif  priezastis buna ivairios.
gal but jusu vaikelis tiesiog laukia...geresniu laiku. ta prasme, kad jis laukia kol kazkas jusu gyvenime pasikeis, gal jus kazka suprasite apie save, gal apie vyra ir jusu santykius, gal nustosite bijoti ir abejoti ir poreikis tureti vaika bus stipresnis nei baime del pinigu ar ateities. toks vaikas protingas ir su gera karma, su juo butina kalbeti jau iki nestumo, nieko neslepti, nebijoti sakyti tiesa, jis viska supras.
Dziaukites  smile.gif  vaikai patys pasirenka tevus. Gal but sakysite, kad pagimdo asocialios seimos ir alkoholikai... bet ju vaikams reikejo butent tokiu tevu, tokiu sunkiu isbndymu ir tokio gyvenimo, todel jie nieko nelaukia ir ateina net tada kai mama per alkoholi ar narkotikus net nemato, kad yra nescia.

Tirkai.. unsure.gif Galvoju, kad pati busiu sau prisisnekejus.. negimdyti vaiku doh.gif Taip buvo man 18-os metu, kai teko prisiklausyti draugiu baisiu pasakojimu apie gimdumus - plaukai siausesi! tada skaiu, neee, jau as tai niekada negimdysiu, fuii, cia juk taip baisu, geriau jau isivaikinti is vaiku namu! po to dar kita giesmele giedojau, kad neva mano genai prasti ir kam man perdavineti ,,brokuotus" genus ir dauginti neva netobulus vaikus!
Ko gero sito ir uzteko, tada dar vyro nepazinojau ir dar gyvenimo meiles net neturejau, o jau sitaip buvau nusistaciusi vaiku netureti doh.gif Ir stai pamazu susitikau vyra, mylinti ir mylima zmogu su kuriuo pradzioje galvojau kad idomiai linksmai ir draugiskai praleisim gyvenimeli kartu - bet vaiku klausimas dar buvo paliktas ateiciai - pie juos mes nekalbejom istikro nei karto blush2.gif Tiesiog saugojomes, nes lauke daug dalyku gyvenime ir vaikai butu pakoregave musu planus aisku savo naudai blush2.gif Dar praejo kiek laiko, tada jau nustojom saugotis, nusprendem - bus kaip bus, kada bus tada bus gerai! Ir taip jau laukem daugiau nei 3 metus. unsure.gif Per didelio noro dar nejauciau vaikams, kaip kitos verkia sulaukusios kiemvienu mesntruaciju, bet jau susirupinau, kad gal kazkas negerai, bet - vel visi tyrimai buvo geri! Tada dar laukiam ir bandom apie 2 metus, vel nieko. Dabar jau esu tokioj padeti kokioj esu, po laparoskopijos, kuri dar karta patvirtino, kad esu sveika, taciau po jos issibalansavo hormonai doh.gif Dabar jau gydytoja siulo nieko nelaukti ir griebtis dirbtinu budu paciupti gandra unsure.gif Argumentuojant, kad veliau viskas tik sunkes doh.gif
Skaiciau, kad negerai yra tos visos chemijos ir tokie dirbtinai ,,padaryti" vaikai turi kitokia karma. Stai ko as dabar bijau blush2.gif nors nei viena moteris nesusimasto tokio dalyko, daro bet ka, kad tik turetu bet koki vaikeli.
Gal as klystu sitaip gilindamasi ? g.gif unsure.gif Ir ka man daryti, jeigu mano ankstesni nussitatymai jau pasikeite 180 laipsniu geri du metai ir as jau samoningai nebijau gimdymo (nes baigiau medicina ir sita bauba jau ,,isnagrinejau"), o ir genai pasirodo labai geri biggrin.gif ?
Gal yra kokiu knygu padesianciu atsakyti i siuos mano vidinius klausimus ir paieskas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 17 spalio 2010 - 15:47
Pradejo skaudeti desine ranka, kur prasideda nuo peciu. Negaliu pasukti i sona, ar i virsu pakelti, sunku rengtis. KAs cia galetu buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 10 17, 15:43)

Nežinau, gal ne į temą bus mano pasisakymas, tačiau... Auginom dukrytę, su antru persileidau. Labai skaudžiai išgyvenau šią netektį, per Vėlines žvakelė degiau kapinėse savo negimusiam kūdikėliui. Be galo laukiau trečio. O jo kaip nebuvo taip nebuvo. Vieną rugpjūčio naktį su vyru vaikštinėjom kieme ir aš pamačiau krintančią žvaigždę. Paėmiau vyro ranką ir mintyse ištariau:"Labai noriu pagimdyti tau sūnų". Ir dideliam mano džiaugsmui jau kitą mėnesį mano išsvajotasis, iš žvaigždžių išmaldautasis jau buvo su mumis nestuke.gif.Iki pat gimimo nežinojom vaikelio lyties, bet kai gimė berniukas, aš dar sykį prisiminiau kažkieno pasakytus žodžius:DIEVO REIKIA PRAŠYTI ATSARGIAI, NES GALI IŠSIPILDYTI.
Linkiu tau tikėjimo. Prašyk, maldauk. Maldoje mes nuolankūs. Ir jūsų lialiukas suras kelią pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 10 19, 14:11)

Nežinau, gal ne į temą bus mano pasisakymas, tačiau... Auginom dukrytę, su antru persileidau. Labai skaudžiai išgyvenau šią netektį, per Vėlines žvakelė degiau kapinėse savo negimusiam kūdikėliui. Be galo laukiau trečio. O jo kaip nebuvo taip nebuvo. Vieną rugpjūčio naktį su vyru vaikštinėjom kieme ir aš pamačiau krintančią žvaigždę. Paėmiau vyro ranką ir mintyse ištariau:"Labai noriu pagimdyti tau sūnų". Ir dideliam mano džiaugsmui jau kitą mėnesį mano išsvajotasis, iš žvaigždžių išmaldautasis jau buvo su mumis nestuke.gif.Iki pat gimimo nežinojom vaikelio lyties, bet kai gimė berniukas, aš dar sykį prisiminiau kažkieno pasakytus žodžius:DIEVO REIKIA PRAŠYTI ATSARGIAI, NES GALI IŠSIPILDYTI.
Linkiu tau tikėjimo. Prašyk, maldauk. Maldoje mes nuolankūs. Ir jūsų lialiukas suras kelią pas tave 4u.gif

KAIP GRAZU,kokia tiesa wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 19 spalio 2010 - 18:27
[quote=gluosnis,2010 10 16, 16:36]
kol yra baime manes nemyli, zmogus supranta viska neteisingai ar is vis nieko nesupranta. viska mato iskreiptai, per savo baimes prizme...

o kaip atsikratyti baimės "manes nemyli"?
Atsakyti
[quote=skm,2010 10 20, 00:46]
[quote=gluosnis,2010 10 16, 16:36]
o kaip atsikratyti baimės "manes nemyli"?
[/quote]

Pamilti save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 10 19, 14:11)

Vieną rugpjūčio naktį su vyru vaikštinėjom kieme ir aš pamačiau krintančią žvaigždę. Paėmiau vyro ranką ir mintyse ištariau:"Labai noriu pagimdyti tau sūnų". Ir dideliam mano džiaugsmui jau kitą mėnesį mano išsvajotasis, iš žvaigždžių išmaldautasis jau buvo su mumis nestuke.gif.

Neįtikėtina bigsmile.gif Viskas lygiai taip pat ir mums nutiko, kai norėjom, laukėm , svajojom apie dukrytę smile.gif O ta krintanti žvaigždė buvo nuostabi, pirmą kartą tokią mačiau savo gyvenime bigsmile.gif
Atsakyti