Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai II tema

Mielosios, noriu patarimo- viename narcizų krūme ne visi žiedai pražydo, kokios galėtų būti priežastys?
Toj pačioj vietoj auga trečius metus.
Atsakyti
Narcizai vis dar dziugina ....user posted image,user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 05 17, 17:47)
Narcizai vis dar dziugina ...

Gražu wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Merginos norėjau paklaust blush2.gif Pas mane dauguma narcizų vienam stiebe po du žiedelius sukrovė. tai įdomu pasidarė, čia galėjo tokia būti rūšis (nors ir skirtingų spalvų), ar čia kažkokios transformacijos su jais įvyko? lotuliukas.gif

pvz.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 19 gegužės 2011 - 09:47
Įdomu, kas nutiko mano kai kuriemas narcizams. Buvo žiedus sukrovę, bet nežydėjo, tiesiog tie sukrauti žiedai kaip tušti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 19, 10:21)
Pas mane dauguma narcizų vienam stiebe po du žiedelius sukrovė. tai įdomu pasidarė, čia galėjo tokia būti rūšis (nors ir skirtingų spalvų), ar čia kažkokios transformacijos su jais įvyko?  lotuliukas.gif

jie tokie "iš prigimimo" ir nematyti jokių transformacijų mirksiukas.gif Pirmoje foto manau yra žonkilinių narcizų kažkokia veislė (gal pvz. 'Pipit').
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 10 09, 20:20)
as siandien sukisau savuosius...

Sveikutės, narcizų augintojos,

Noriu pasmalsaut kaip Jums žydėjo pernai spalio mėn. sodinti narcizai? Kažkur skaičiau, kad narcizus, norint sulaukt pavasarį žiedų, reikia pasodinti iki rugsėjo 10d. Ar teisybė ar čia kažkokia dezinformacija?
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 09 09, 10:28)
Sveikutės, narcizų augintojos,

Noriu pasmalsaut kaip Jums žydėjo pernai spalio mėn. sodinti narcizai? Kažkur skaičiau, kad narcizus, norint sulaukt pavasarį žiedų, reikia pasodinti iki rugsėjo 10d. Ar teisybė ar čia kažkokia dezinformacija?

Visada sodinu spalio - lapkričio mėn. ir puikiai žydi, juk tai ne lelijos, kad sodinti iki rugsėjo 10 d. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 09, 09:51)
Visada sodinu spalio - lapkričio mėn. ir puikiai žydi, juk tai ne lelijos, kad sodinti iki rugsėjo 10 d. rolleyes.gif

Tai dabar sodint - aiškiai per anksti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 09 09, 10:55)
Tai dabar sodint - aiškiai per anksti g.gif ?

Nežinau, kaip Jūs, bet mano išbandyta patirtis sako kitaip, - dabar net nesiruošiu sodinti rolleyes.gif
Atsakyti
As siandien pasodinau savuosius, pirma karta sodinau, sukisau i zeme ir ziuresiu kas bus biggrin.gif pavasari parasysiu ar pavyko eksperimentas, ar visgi per anksti buvo biggrin.gif
Atsakyti
O mes narcizų neškasam. Kas kokie du metai persodinam.
Atsakyti