Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai II tema

QUOTE(autojo @ 2011 05 06, 14:00)
Gal kuri iš praktikos atsakys - ar tikrai persodinti narcizai metus nežydi - mane tuo tikina mama, bet ji narcizų neaugina, o kažkur skaitė... Bet aš labai noriu, kad mano šviežiai sodinti narcizai kitais metais jau džiugintu žiedeliais...

Aš rudenį persodinau visus narcizus ir pamažu jau pradeda žydėti.
Atsakyti
Mano narcizai ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Pasaka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gražūs visų narcizai 4u.gif ...bet vis tiek labiausiai tie poetiniai patinka, gal pas ką jau žydi? Parodytumėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 07, 21:46)
Mano narcizai  ax.gif

labai daug gražių... bigsmile.gif wub.gif wub.gif

o pas mane tradiciniai senoviniai wub.gif
ir čia naujesni...

user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 08, 10:27)
Gražūs visų narcizai 4u.gif ...bet vis tiek labiausiai tie poetiniai patinka, gal pas ką jau žydi? Parodytumėt  smile.gif

Ačiū 4u.gif Poetiniams dar ankstoka ax.gif
Atsakyti
Maniskiai:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 09, 09:38)
Maniskiai:

labai gražūs... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 05 09, 09:12)
labai gražūs... thumbup.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif

Jediara
, o Rip Van Vinkle dar anksti zydeti? Nepamenu kur sodinau, bet maciau, kad salia leliju vienas narcizas islindes-itariu, kad tas kuri is taves isigijau... Lyg keli svoguneliai buvo, bet ziuriu tik vienas... dziaugciausi, kad ten tas butu-man jie labai labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 09, 23:10)

Jediara[/b], o Rip Van Vinkle dar anksti zydeti? Nepamenu kur sodinau, bet maciau, kad salia leliju vienas narcizas islindes-itariu, kad tas kuri is taves isigijau... Lyg keli svoguneliai buvo, bet ziuriu tik vienas... dziaugciausi, kad ten tas butu-man jie labai labai grazus wub.gif

Jau turi pradėti žydėti ax.gif
Atsakyti
Maciau, kad ziedas yra, bet pas mane viskas veliau zydi, tai tikiuosi, kad ten jis ir bus bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Mano narcizai irgi žydi. Tik nuotraukos nelabai šiemet gaunasi su telefonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 10 gegužės 2011 - 13:54