Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(Sense @ 2010 10 22, 15:33)
9lt tai čia iš pigesnių, yra ir po 12lt - 1kg.Tik supokuoti maišeliuose, tai bendras svoris nedidelis ir atrodo pigiau, bet kai pamatai kg kainą  doh.gif

o blyn doh.gif O dar sako reikia maitintis kruopomis, kad išgyventi.... kur jau čia blink.gif doh.gif Vištiena pigiau išeina biggrin.gif
Atsakyti
Vakar buvo Suwalkuose, siap apie kainos (kai ka pigiau pas mus , kai ka Lenkijoje), aplamai pagal musu maisto skoni, tai mums verta vaziuoti.
Kainos turguj:
kumpis (grazus be nieko biggrin.gif )-8 zl
soniene (su kaulu, be kaulo) - 6zl
sprandine-10zl
ispjova - 12 zl
kiaul. liezuvis- 8 zl
sokuliukai - 5,5 zl

Grikus perkau salia PIKO bazes - 2,02 zl (4*100 gr); 2,3 zl -0,5 kg (grikai galejo buti ir stambesni, bet cia taip pat priklauso nuo skonio, tiks man)

Pieno produktu kainos tikrai nepasikeites (buvau pries metus), pvz grietine 18proc. 400 gr -1,99 zl, pienas 3,2 proc. plastmas. butelis - 1 l-1,99 zl

Miltai 1,29zl, 1,39 zl
Cukrus -2,69 zl
Atsakyti
Aciu, ver, uz issamia informacija 4u.gif

Maximoj savaitgali cukrus 2,39, tas pats, kas Lenkijoj 2,69 zl
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2010 10 22, 17:27)
Aciu, ver, uz issamia informacija 4u.gif
Maximoj savaitgali cukrus 2,39, tas pats, kas Lenkijoj 2,69 zl

Man tik lenkiskas cukrus saldesnis rolleyes.gif
Atsakyti
O man atvirkščiai pasirodė, kad lenkiškas mažiau saldus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 10 21, 22:58)
Tiesa sakant labai nesmagu skaityt tokius postus  doh.gif  toks jausmas, kad pavydas bamba griauzia  doh.gif na parase moteris savo automobilio modeli, tai dabar del to reikia ja uzsipulti?  doh.gif
visgi tema apie apsipirkima Lenkijoje, taigi sorry uz  poster_offtopic.gif  nesusilaikiau  blush2.gif

Sutinku su jumis,rašyt dar nemaloniau,bet kaip žmogus šaukia,taip jam ir atsiliepia.

Vaikai,gyvenkime draugiškai,kaip sakė katinas Leopoldas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas nors atsakysite?

QUOTE(Dukra @ 2010 10 21, 19:43)
Ar neklystu del adreso, ruosiames vaziuoti i Suvalku turgu (rubu), tai jis yra Bakalazewska gatveje? Kazkur gale miesto laukuose, prie kapiniu?

Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2010 10 22, 18:50)
Gal kas nors atsakysite?

taip ta pati gatve,sis turgus ir yra prie kapiniu siuo adresu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 10 22, 17:10)
O man atvirkščiai pasirodė, kad lenkiškas mažiau saldus smile.gif

Va va man irgi pasirode, kad maziau saldus ir broliene prisidare ziemai saldziu kompotu su lenkisku cukrumi, o ju net skiesti nereikia doh.gif
Atsakyti
Merginos kur galima nusipirkti zooprekiu geriausiomis kainomis?
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 10 22, 20:30)
Va va man irgi pasirode, kad maziau saldus ir broliene prisidare ziemai saldziu kompotu su lenkisku cukrumi, o ju net skiesti nereikia  doh.gif

Matyt su priedais , su saldikliais kitaip negali buti, runkeliai visur vienodi.Deda i miltus pagerintojus , tas pats ir su cukrumi.
Atsakyti
QUOTE(ver @ 2010 10 22, 16:13)
Grikus perkau salia PIKO bazes

4u.gif
Gal galit parašyt, kokioj parduotuvėj šalia PIKO pirkot grikius ax.gif
Atsakyti