perkant buitine technika ir panasiai reikia pasiteirauti, ar garantija bus teikiama Lietuvoje http://www.ecc.lt/zi...ropos-sajungoje . Tai nera privaloma
QUOTE(muminukas @ 2010 10 08, 09:41)
o gal žinote, kas lenkuose yra/ar yra analgino, pertusino ir hematogeno analogai?
Aišku, kad yra pyralgin, į pertusiną daug panašių
merginos kas pirkot Lenkijoj gyvsid. termometrus, ar jie savitarnoj padeti ar reikia klausti pas vaistininka?

QUOTE(Saulutė @ 2010 10 09, 09:52)
merginos kas pirkot Lenkijoj gyvsid. termometrus, ar jie savitarnoj padeti ar reikia klausti pas vaistininka? 

Tai toki dalyka bet kuriam turgely ir Lietuvoj gali nusipirkti- atveza ju is Baltarusijos
merginos, o kur dirbtinu geliu galimanusipirkt urmu? o gal kuri parveztumete ir galetumete man perparduoti
buna tokiu net neissklaidytu ziedu, pristampuota po 10 vnt., jas reikia issinagrinet ir susikaisioti visus ziedkocius, geliu viduriukus, pakeliuose buna gana nemazas kiekis. nezinau ar suprantamai paaiskinau. jei galit parasykit i AZ

mergaites gal matet kiek lenkuose spanguoles, mazasis istisai serga noriu nupirkt su medum paruosti, nes pas mus turguj 8 LT litras kainuoja

QUOTE(muminukas @ 2010 10 07, 19:28)
o kokios ten antys būva? cielos?
Aha cielos. Bet gerokai pigiau nei pas mus

Papildyta:
QUOTE(Piranija @ 2010 10 08, 08:26)
ale Jūs man papasakokit, kodėl šitas vaistukas taip vertinamas
Kaip jį reikia vartot?

Tai psihoterapija. Geri vaistuka ir galvoji kad padeda, o jei nepadeda tai nieko ir nekenkia, nes pagamintas iš ančiu kepenu filtrato.

QUOTE(georgiana @ 2010 10 09, 14:49)
mergaites gal matet kiek lenkuose spanguoles, mazasis istisai serga noriu nupirkt su medum paruosti, nes pas mus turguj 8 LT litras kainuoja 

OOo super klausimas, man irgi labai aktualus, nes kiekviena rudeni po 10-15 litru perku

QUOTE(rusaite @ 2010 10 09, 12:34)
merginos, o kur dirbtinu geliu galimanusipirkt urmu? o gal kuri parveztumete ir galetumete man perparduoti
buna tokiu net neissklaidytu ziedu, pristampuota po 10 vnt., jas reikia issinagrinet ir susikaisioti visus ziedkocius, geliu viduriukus, pakeliuose buna gana nemazas kiekis. nezinau ar suprantamai paaiskinau. jei galit parasykit i AZ 

Buvom šiandien Suwalkuose, normaliai apsipirkom, sausas davinys
- miltai, cukrus, makaronai, ketčupas, majonezas,gyvūnų ėdalas, kraikas, higienos pr. ir t.t.
Labai mėgstu lydytus sūrelius trikampius, Kauflande buvo su nuolaida apie 1,99 zl, tai dabar pavalgysiu
Lietuvių daug, net daugiau nei tikėjausi
beje, ne į temą - ką jūs darot su spanguolėm? Man MB parnešė maišelį, tai guli šaldytuve, nežinau ką su jom daryti

Labai mėgstu lydytus sūrelius trikampius, Kauflande buvo su nuolaida apie 1,99 zl, tai dabar pavalgysiu

Lietuvių daug, net daugiau nei tikėjausi
beje, ne į temą - ką jūs darot su spanguolėm? Man MB parnešė maišelį, tai guli šaldytuve, nežinau ką su jom daryti

QUOTE(TaGre @ 2010 10 09, 22:48)
Lietuvių daug, net daugiau nei tikėjausibeje, ne į temą - ką jūs darot su spanguolėm? Man MB parnešė maišelį, tai guli šaldytuve, nežinau ką su jom daryti 

Ir dar sako neapsimoka, griiiiiiiiiis tie laikai...
Spanguoles sutrinu, gausiai cukraus ir issuku, kad istirptu cukrus. Paskui i stiklainiukus ir i saldytuva. Ziema karsta arbata mmmm

O va su medum idomu kaip ten daro

QUOTE(georgiana @ 2010 10 09, 14:49)

kur jus cia gaunat po 8lt?pigiau tikrai niekur nerasit nei lt nei pl, pernai ten dar brangesnes buvo.
QUOTE(rapugis @ 2010 10 09, 23:15)
as darau su medum. ant 3l spanguoliu ipilu puslitruka medaus ir su blenderiu sutrinu, dar ipilu cukraus ragaudama, kol saldu pasidaro, pamaisau gerai, kad istirptu ir valgom po sauksta kasdien, geriausi vitaminai imunitetui stiprinti.dar gerai kas turi problemu su slapimo takais, neleidzia infekcijoms prisikabint...nu geris