Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

perkant buitine technika ir panasiai reikia pasiteirauti, ar garantija bus teikiama Lietuvoje http://www.ecc.lt/zi...ropos-sajungoje . Tai nera privaloma
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 10 08, 09:41)
o gal žinote, kas lenkuose yra/ar yra analgino, pertusino ir hematogeno analogai?

Aišku, kad yra pyralgin, į pertusiną daug panašių
Atsakyti
merginos kas pirkot Lenkijoj gyvsid. termometrus, ar jie savitarnoj padeti ar reikia klausti pas vaistininka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2010 10 09, 09:52)
merginos kas pirkot Lenkijoj gyvsid. termometrus, ar jie savitarnoj padeti ar reikia klausti pas vaistininka?  4u.gif

Tai toki dalyka bet kuriam turgely ir Lietuvoj gali nusipirkti- atveza ju is Baltarusijos
Atsakyti
merginos, o kur dirbtinu geliu galimanusipirkt urmu? o gal kuri parveztumete ir galetumete man perparduoti biggrin.gif buna tokiu net neissklaidytu ziedu, pristampuota po 10 vnt., jas reikia issinagrinet ir susikaisioti visus ziedkocius, geliu viduriukus, pakeliuose buna gana nemazas kiekis. nezinau ar suprantamai paaiskinau. jei galit parasykit i AZ notworthy.gif
Atsakyti
mergaites gal matet kiek lenkuose spanguoles, mazasis istisai serga noriu nupirkt su medum paruosti, nes pas mus turguj 8 LT litras kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 10 07, 19:28)
o kokios ten antys būva? cielos?

Aha cielos. Bet gerokai pigiau nei pas mus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Piranija @ 2010 10 08, 08:26)
ale Jūs man papasakokit, kodėl šitas vaistukas taip vertinamas g.gif Kaip jį reikia vartot?

Tai psihoterapija. Geri vaistuka ir galvoji kad padeda, o jei nepadeda tai nieko ir nekenkia, nes pagamintas iš ančiu kepenu filtrato. 4u.gif Vartot reikia jei kas aplinkui serga gripu, arba pajutus pirmus gripo simptomus. Pernai mano vaikai gripu nesirgo..nes kai prasidejo epidemija girdžiau šita vaistuka..reik manyt kad del to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 09 spalio 2010 - 17:45
QUOTE(georgiana @ 2010 10 09, 14:49)
mergaites gal matet kiek lenkuose spanguoles, mazasis istisai serga noriu nupirkt su medum paruosti, nes pas mus turguj 8 LT litras kainuoja g.gif

OOo super klausimas, man irgi labai aktualus, nes kiekviena rudeni po 10-15 litru perku rolleyes.gif Laukiu info drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2010 10 09, 12:34)
merginos, o kur dirbtinu geliu galimanusipirkt urmu? o gal kuri parveztumete ir galetumete man perparduoti biggrin.gif buna tokiu net neissklaidytu ziedu, pristampuota po 10 vnt., jas reikia issinagrinet ir susikaisioti visus ziedkocius, geliu viduriukus, pakeliuose buna gana nemazas kiekis. nezinau ar suprantamai paaiskinau. jei galit parasykit i AZ  notworthy.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 09 spalio 2010 - 20:21
Buvom šiandien Suwalkuose, normaliai apsipirkom, sausas davinys biggrin.gif - miltai, cukrus, makaronai, ketčupas, majonezas,gyvūnų ėdalas, kraikas, higienos pr. ir t.t.
Labai mėgstu lydytus sūrelius trikampius, Kauflande buvo su nuolaida apie 1,99 zl, tai dabar pavalgysiu tongue.gif
Lietuvių daug, net daugiau nei tikėjausi
beje, ne į temą - ką jūs darot su spanguolėm? Man MB parnešė maišelį, tai guli šaldytuve, nežinau ką su jom daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2010 10 09, 22:48)
Lietuvių daug, net daugiau nei tikėjausibeje, ne į temą - ką jūs darot su spanguolėm? Man MB parnešė maišelį, tai guli šaldytuve, nežinau ką su jom daryti  blush2.gif

Ir dar sako neapsimoka, griiiiiiiiiis tie laikai...
Spanguoles sutrinu, gausiai cukraus ir issuku, kad istirptu cukrus. Paskui i stiklainiukus ir i saldytuva. Ziema karsta arbata mmmm wub.gif gaiva reikalui esant rolleyes.gif , kucioms kisielius, pas mus limonai ir kit. neegzistuoja.
O va su medum idomu kaip ten daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 10 09, 14:49)

kur jus cia gaunat po 8lt?pigiau tikrai niekur nerasit nei lt nei pl, pernai ten dar brangesnes buvo.
QUOTE(rapugis @ 2010 10 09, 23:15)
O va su medum idomu kaip ten daro g.gif

as darau su medum. ant 3l spanguoliu ipilu puslitruka medaus ir su blenderiu sutrinu, dar ipilu cukraus ragaudama, kol saldu pasidaro, pamaisau gerai, kad istirptu ir valgom po sauksta kasdien, geriausi vitaminai imunitetui stiprinti.dar gerai kas turi problemu su slapimo takais, neleidzia infekcijoms prisikabint...nu geris mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dita*: 10 spalio 2010 - 10:47