Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(rapugis @ 2010 10 11, 10:12)
Labryt
Gal kuri pirkote arba siaip zinote kokiomis bakterijomis prekiauja vaistinese? Turiu galvoje tokias kaip Linex, bifoval, bivolac...Aciu 4u.gif

Man vakar parvežė Lacidobaby (10 maišelių) 14 zl
Atsakyti
Sveikos, gal kas uzmatete Suvalkuos ar Beliastoke kur vaikisku kombinezonu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg1t4 @ 2010 10 11, 12:47)
Sveikos, gal kas uzmatete Suvalkuos ar Beliastoke  kur vaikisku kombinezonu?  smile.gif

Suvalkuose tuose "Kalniečiuose" yra (netoli arkadia vaistinės toks keistos architektūros prekybcentris yra, man Kauno kalniečius primena). mačiau ten mariquita firmos, dar kažkokios iš H raidės. bet pati nepirkau, nors vienas iš tikslų buvo. kainos irgi nepasakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Jurg1t4 @ 2010 10 11, 13:47)
Sveikos, gal kas uzmatete Suvalkuos ar Beliastoke  kur vaikisku kombinezonu?  smile.gif

Belystoke visose parduotuvėse yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2010 10 11, 12:33)
Linexo tikrai yra.As gal irgi ne i tema,bet geriausios bakterijos-puse stiklines kefyro arba rugpienio.Pediatres zodziai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , bet kai vaikui mazam. Paprasciau i misini ir sugirdyti.
QUOTE(inuska @ 2010 10 11, 13:35)
Man vakar parvežė Lacidobaby (10 maišelių) 14 zl

Aciu labai 4u.gif O gal zinote kurioj vaistinej? Suvalkuose ar kur?
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2010 10 11, 13:45)

Aciu labai 4u.gif  O gal zinote kurioj vaistinej? Suvalkuose ar kur?

Pirko ne Suvalkuose, o vaistinių tinklas vadinas "Stylowa"
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 10 11, 13:54)
Suvalkuose tuose "Kalniečiuose" yra (netoli arkadia vaistinės toks keistos architektūros prekybcentris yra, man Kauno kalniečius primena). mačiau ten mariquita firmos, dar kažkokios iš H raidės. bet pati nepirkau, nors vienas iš tikslų buvo. kainos irgi nepasakysiu.

O kodel nepirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg1t4 @ 2010 10 11, 15:16)
O kodel nepirkot?  4u.gif

nutariau vis dėlto lindex pirkti smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

ar galite aks pasakyti apie turgų prie kapinių. Ar jame visko yra, nu tarkim striukių batų, džinsų.. ir vaikiškų ar yra? vasarą buvom, tai radom šio to, ebt kad būtų didelis pasirinkimas.. schmoll.gif vaiiškų išvis nemačiau.. unsure.gif sakau gal ne tas turgus, ar jis padidėjo.. g.gif ar kokiam Jūs turgui perkatės???
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 10 11, 16:19)
nutariau vis dėlto lindex pirkti  smile.gif

Turbūt kokybė nepatiko, ar ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ania @ 2010 10 11, 12:46)
Mano tėvas dalių kombajnuj važiavo į tokį miestelį Suchowola, adreso tikrai nepasakysiu. O technikos yra ir Augustave, prie pirmos lyg tai sąnkryžios važiuojant nuo Suvalkų sukti į kairę ir ten yra keletas firmų, nuo kelio matosi...

Aciu labai, pasiziuresiu vaziuodamas.
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukė @ 2010 10 11, 15:30)
Turbūt kokybė nepatiko, ar ne. g.gif

drinks_cheers.gif niu, esame marikitos turėję, bet vis dėlto rinksiuosi lindex dėl kokybės.
Atsakyti